- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.041
Canimm geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bebise kim bakiyo annesi allah yardımcın olsunMaşallah kuzuya, herşeyi böyle kolay yesin inşallah :))
Ben çıktım ameliyattan, yeni uyandım sayılır. Çok ağrım yok ama yavaş yavaş sızlamaya başladı kasıklarım ve idrar yolu.
Yan ameliyathane de doğum yapacak bir annecik vardı, bana serum takıp üstümü örtene kadar bebeğin sesi geldi. Pek de kuvvetliydi maşallah yavrucak :)))
Ben yazarım sana deniz ve batıya neler yaptım, ekine neler yapacağım diye :)
Canım benim çok çok geçmiş olsun Aklım sendeydi inan.ne zaman taburcu olursan yaz mutlaka öpüyorum Allah'a emanet olMaşallah kuzuya, herşeyi böyle kolay yesin inşallah :))
Ben çıktım ameliyattan, yeni uyandım sayılır. Çok ağrım yok ama yavaş yavaş sızlamaya başladı kasıklarım ve idrar yolu.
Yan ameliyathane de doğum yapacak bir annecik vardı, bana serum takıp üstümü örtene kadar bebeğin sesi geldi. Pek de kuvvetliydi maşallah yavrucak :)))
Ben yazarım sana deniz ve batıya neler yaptım, ekine neler yapacağım diye :)
Sağol canım bişey sorucam arya hala elini emiyor mu?
Sen gelişimi için elini emmesi de gerekli demiştin ben de denizin elini ağzından çekmeyi bıraktım ama şimdi sık sık elini emiyor. Acaba alışkanlık mı oldu napsam acaba ya
Aminn inşallah canımCanım Arya nin ek gıda serüveni hayırlı olsun insallah bol iştahlı bol bol kilo alımı olur.
Vermiştim canım .doğumdan sonra 4 kilom kalmıştı onuda 4 ayda kendiliğinden vermiştim. Hiç bişey yapmadan hemde bebeğimde çok usluydu . Ama bunda 9 kilo yapısı gitmiyor ve iştahım da çok daha da hareket halindeyim ama gitmiyor
Scss2016 sağolun canlarım darısı basınıza
Evimize yakın bir tıp merkezinde yaptırdık. Medicell tıp merkezi. Fiyat da 250 tl.
Aynen Dediğin gibi sanırım:)âmin inşallah canımDemek ki Arya her öğün aynı şeyi yemekten sıkılıyor. Demiştim gurme olacak diye. Kaşık mamayla değişikli olur hepsini yer inşallah
:))))Eşime sorsan ben sürekli nerde değişik bişey var onu alıyorum ondan istiyorum. Sonra arkadaşlarıma gösteriyorum onlar da alıyor. Milleti de bozuyorsun diyor sürekli
Bilmiyorum ki canım ben aptamil de kullandım o daha şekerliydi sanırım.Bu bebeler bizi terbiye edecek vala:)
Bende bebelac gold aldım şimdi. Çok şekerli falan yazmışlar da bilemedim.
Canimm geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bebise kim bakiyo annesi allah yardımcın olsun
Valla bebeklere Özel yok sanırım marketlerde satılanmarketlerde satılan pirinç unu muuu yoksa bebeklere özel pirinc unu var mı :)
Valla bebeklere Özel yok sanırım marketlerde satılan
Geçmiş olsun, damatliklarini da gor inşallah. darısı benim oğlumun başına:))Kızlar sünnet olduk çok şükür ama omrumden omur gitti, ne kadar çok ağladı yavrum yaasimdi emzirdim sakinlesti uyudu... dualarınız için çok teşekkürler. Darısı diğer minnoş erkeklerimize :)
Marketlerde mi oluyo canım?geçen e bebekte yoktuYılların bebek pirinç unu Arı marka var ben hep onu kullandım oglumda
Ben bugün zorla ağzına tiktim.
Memleketten döndük sütüm bayağı azaldı sanırım hava değişiminden.
Cnm sayfanın en başına kullanılıp memnun kalınan mama ve bez önerilerini mi yazsak . Sanirim annelerin Google da en çok aradığı konular.ben mesela not almadığım için kim ne kullanıyor unuttum.:/
L Light Of God cnm.sen mama araştırıyordun ne yaptın.denizbatiekin cnm bebelac ac almiron piyasadan kalkmış sanırım eczacı öyle söyledi. Bebelac ac gold var.
@insanbuL cnm basın sağolsun. Allah rahmet eylesin . Her şey üst üste gelmiş. Allah korumuş. Çok geçmiş olsun.
Marketlerde mi oluyo canım?geçen e bebekte yoktu
Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinTeşekkür ederim, biraz sızım var sadece, normal o da :))
Bebiş sabahtan beri hastanedeydi benimle :) eşim ve yardımcım da vardı.
Şimdi eşim onları eve bıraktı, evrak işleriyle uğraşıyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?