2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar sünnet olduk çok şükür ama omrumden omur gitti, ne kadar çok ağladı yavrum yaa simdi emzirdim sakinlesti uyudu... dualarınız için çok teşekkürler. Darısı diğer minnoş erkeklerimize :)
Hayirli olsun minik erkeğee biz 23 gunlukken olduk

Bizim de öyle oldu canım bayrama annemlere gittik çocuk perişan oldu uyku düzeni mahvoldu bu yüzden ben bayram ne anlamadım giriyordum bir odaya saatlerce uyutmaya çalışıyordum uyuyordu bir sesle tekrar başa dönüyorduk, dediğin gibi kimse bakamıyor biz gibi bir tuvalete gideyim diyorum veriyorum tuvaletten çıkana kadar durduramıyorlardı çocuğu eşim de bebeği annenlere bırak gezelim biraz diyor yok dedim kimseye bırakamam bakamıyorlar

Canim benim ya sen simdi bir suru sey denemissindir eminim.ama benim aklima soyle birsey geldi.arabasiyla disarda hava aldir.gezsin disariyi izlesin.eve gelincede guzel bi dus arkasindan masaj.karnini doyurup uyutmayi den.uyluya dalma isini halletse hergun bunlari yapmana gerek kalmaz artik.birde sunu fark ettim ben bebek gun icinde ne kadar cok aktivite yaparsa yorulursa aksam uykuya daha rahat geciyo.mesela benil kizimi aksam uykusuna ortalama yarim saatte yatiriyorum.ama anneme gidince daha kisa surede yatiyo.xunku herkrs ilgileniyo,kucakta dolastirip ettafi izlettiriyolar onunla konusup sohbet ediyolar.kizimda hep karsilik veriyo.ben evde sadece zeka kartlariyla ve oyun halisjyka vakit gecirtiyorum.daha fazla konusup dolastirmak ilgisi algisini cekecek seyler yaptirmak lazim.ama iste ev isi yemek uykusuzluk derken yapamiyoruz onuda

Kızlar sünnet olduk çok şükür ama omrumden omur gitti, ne kadar çok ağladı yavrum yaa simdi emzirdim sakinlesti uyudu... dualarınız için çok teşekkürler. Darısı diğer minnoş erkeklerimize :)

Geçmişler olsun, Dr krem verdiyse mutlaka kremden bezinin ön kısmına bolca sür. Yapışmasın pipisi :))

Canım bizim arkadaşım da bebeği almıyor uykusunda veriyor onun dışında sağıyor veriyor ya da bazen mama veriyor

Ya ben hep cekiyodum bi yerde de okudum cekmemem gerektiğini bende birakiyim o zaman

Mamalarda kendi lezzetini mi arıyor yoksa? Arya cım bulamazsın senin gibi ballısını.

Canım çok geçmiş olsun biran önce toparlanırsın inşallah

Deniz parmağını sokuyor bi de kendi dilini dudağını emiyor ya bırakmazsa diye çok korkuyorum

Peki canım doktordan iyi mi bilcez emsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…