- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.061
Hayirli olsun minik erkeğee biz 23 gunlukken oldukKızlar sünnet olduk çok şükür ama omrumden omur gitti, ne kadar çok ağladı yavrum yaasimdi emzirdim sakinlesti uyudu... dualarınız için çok teşekkürler. Darısı diğer minnoş erkeklerimize :)
Bizim de öyle oldu canım bayrama annemlere gittik çocuk perişan oldu uyku düzeni mahvoldu bu yüzden ben bayram ne anlamadım giriyordum bir odaya saatlerce uyutmaya çalışıyordum uyuyordu bir sesle tekrar başa dönüyorduk, dediğin gibi kimse bakamıyor biz gibi bir tuvalete gideyim diyorum veriyorum tuvaletten çıkana kadar durduramıyorlardı çocuğu eşim de bebeği annenlere bırak gezelim biraz diyor yok dedim kimseye bırakamam bakamıyorlarCnm yalnız değilsin.
Ben memlekete gittim guya tatile.orda da bir şey değişmedi sadece yemek yiyebildim sanırım bu bile lüks.
Ne annen ne başkası senin gibi bakamıyor en azından bizde öyle. Oldu çocuk durmadı kimsede
İnşallah çok amin canimidilduam inşallah bende bu oğlumu 25 ay emziririm çok ozeniyorum uzun emzirenlere rabbim nasip etsin bu sefer
Bende aradım şimdi yatmış 400 tl çekmek için süresi varmı biliomusunKizlarilk cocuğa 300 lira olsn doğum oarasini sonunda aldim ptt den darisi alamayanlara:)
Canim benim ya sen simdi bir suru sey denemissindir eminim.ama benim aklima soyle birsey geldi.arabasiyla disarda hava aldir.gezsin disariyi izlesin.eve gelincede guzel bi dus arkasindan masaj.karnini doyurup uyutmayi den.uyluya dalma isini halletse hergun bunlari yapmana gerek kalmaz artik.birde sunu fark ettim ben bebek gun icinde ne kadar cok aktivite yaparsa yorulursa aksam uykuya daha rahat geciyo.mesela benil kizimi aksam uykusuna ortalama yarim saatte yatiriyorum.ama anneme gidince daha kisa surede yatiyo.xunku herkrs ilgileniyo,kucakta dolastirip ettafi izlettiriyolar onunla konusup sohbet ediyolar.kizimda hep karsilik veriyo.ben evde sadece zeka kartlariyla ve oyun halisjyka vakit gecirtiyorum.daha fazla konusup dolastirmak ilgisi algisini cekecek seyler yaptirmak lazim.ama iste ev isi yemek uykusuzluk derken yapamiyoruz onudaGunaydinlar herkese
Haftaya guzel bi baslangic yapalim ve butun haftamiz guzel huzurlu gecsin insallah.umarim hepiniz iyisinizdir.
Ediz 3e dogru kesin uykuya gecis yapti.babasini oyun arkadasi olarak goruyo imkani yok onda uyumuyo ve uykusunun acilmasi icin onu gormesi yetiyo onun icin uyutana kadar gelme diyorum ama ben mahvoluyorum
Enn son atesim 35kusure dustu yorgunluk kansizliktan hipotermiye dogru gidiyorum sanirim usumuyorum ama vucudum buz gibi.aman diyim siz dikkat edin kendinize.bende bugunden itibaren ozellikle pekmeze agirlik vermeye baslicam.
Canim normalde keyfi yerinde.belli saatlerde uykusu geliyo ya o zamanlar huysuzlaniyo uyut beni diye hatta bazen cigliklar atarken bi anda susup uyuyakaliyo ama ozellikle aksam uykusuna 2saatte zor daliyo.madem uyumicak diyip birakiyorum gozler kapali kivranmaya devam ediyo.bu sorunu asmam icin onerin varsa paylasirsan cok sevinirim :)
Edizin kundagi carsafi besigi hamagi herseyi benim imkani yok oyle seylerde uyumuyo..uykuya dalamadigi icin huysuzlaniyo.
Google ı nasıl akıl edemezsin diyosun yani kibarcaama yazdiklarin iyi geldi :))
Uykuya ihtiyaci olmasa gun icinde o kadar uykusu gelmez heralde ya yoksa bende isterim evde bi tane einstein olsun
Donencesindeki ninnilerden bana bayginlik geldigi icin cocugu silaya alistirmistim ben
Yeniden ninniye doneyim bakalim :)
Ayni gun cekmek gerekiyomus sanirim ama emin değilim bende 26 si yaziyodu bgn gittimBende aradım şimdi yatmış 400 tl çekmek için süresi varmı biliomusun
Kızlar sünnet olduk çok şükür ama omrumden omur gitti, ne kadar çok ağladı yavrum yaasimdi emzirdim sakinlesti uyudu... dualarınız için çok teşekkürler. Darısı diğer minnoş erkeklerimize :)
Öyle miii bizde ondan alak o zaman :) daha var bize gerçiYılların bebek pirinç unu Arı marka var ben hep onu kullandım oglumda
Canım bizim arkadaşım da bebeği almıyor uykusunda veriyor onun dışında sağıyor veriyor ya da bazen mama veriyorAy kızlar bugün öğleden sonra bütün emzirmeler kriz. Duruyo sakin alıyorum emzirmek için memeyi verdiğim an ağlamaya başlıyo. Bi denemede artık krize girdi. Bildiğiniz sinir krizi geçirdi çocuk ya durup durup ağladı. Susunca titredi azıcık. Fön açtım baya bildiğiniz klozetin üzerinde emzirebildim. Sonraki her emzirme yine ağladı ama krize girmedi . Memeyimi bırakıcak oğlum yaçok üzülürüm öyle bişey olursa yardım edin
Ya ben hep cekiyodum bi yerde de okudum cekmemem gerektiğini bende birakiyim o zamanmatsiyahoje denizbatiekin kızlar Cumartesi Dr yine özellikle belirtti elini emdiğinde müdahale etme diye.arya bazen parmağını Boğazı'na kadar sokup midesini bulandırdığı bile olıyor:)))o zaman müdahale ediyorum.sonra da çıkarıp inceliyor yumruğunu:)))
AMİNNN.teşekkürlerrBaşınız sağolsun. Allah mekanını cennet etsin. Maşallah bebişine de
Geçmiş olsun. Sızı da hemen geçiverir inş.Teşekkür ederim, biraz sızım var sadece, normal o da :))
Bebiş sabahtan beri hastanedeydi benimle :) eşim ve yardımcım da vardı.
Şimdi eşim onları eve bıraktı, evrak işleriyle uğraşıyor :)))
Mamalarda kendi lezzetini mi arıyor yoksa?matsiyahoje denizbatiekin kızlar Cumartesi Dr yine özellikle belirtti elini emdiğinde müdahale etme diye.arya bazen parmağını Boğazı'na kadar sokup midesini bulandırdığı bile olıyor:)))o zaman müdahale ediyorum.sonra da çıkarıp inceliyor yumruğunu:)))
denizbatiekin geçmiş olsun ne ameliyatı oldun
Canım gelişim aşamalarından biriymiş yumruğunu emmesiYa ben hep cekiyodum bi yerde de okudum cekmemem gerektiğini bende birakiyim o zaman
Oyyy teyzesi öpüyor seni aryam:)))Mamalarda kendi lezzetini mi arıyor yoksa?Arya cım bulamazsın senin gibi ballısını.
Canım çok geçmiş olsun biran önce toparlanırsın inşallahMaşallah kuzuya, herşeyi böyle kolay yesin inşallah :))
Ben çıktım ameliyattan, yeni uyandım sayılır. Çok ağrım yok ama yavaş yavaş sızlamaya başladı kasıklarım ve idrar yolu.
Yan ameliyathane de doğum yapacak bir annecik vardı, bana serum takıp üstümü örtene kadar bebeğin sesi geldi. Pek de kuvvetliydi maşallah yavrucak :)))
Ben yazarım sana deniz ve batıya neler yaptım, ekine neler yapacağım diye :)
Deniz parmağını sokuyor bi de kendi dilini dudağını emiyor ya bırakmazsa diye çok korkuyorumKuzum aynen bende bıraktım ekini aryanın mesajından sonra kontrol etmeyi ve elini ağzından çekmeyi :))
Ekin baya cok cok elini emiyor bazen :)) geçen gün de sadece bir kere elini inceledi.
Parmağını sokmuyor şimdilik, sokarsa müdahale ederim gibi geliyor :)))
Peki canım doktordan iyi mi bilcez emsin bakalımmatsiyahoje denizbatiekin kızlar Cumartesi Dr yine özellikle belirtti elini emdiğinde müdahale etme diye.arya bazen parmağını Boğazı'na kadar sokup midesini bulandırdığı bile olıyor:)))o zaman müdahale ediyorum.sonra da çıkarıp inceliyor yumruğunu:)))
Yattı diyr mesaj geldi mi canım bize mesaj gelecek dediler bekliyoruz bu arada güle güle harcaKizlarilk cocuğa 300 lira olsn doğum oarasini sonunda aldim ptt den darisi alamayanlara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?