2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ay bu ne şirinlik boyle yerim gülüşünü maşallah sübhanallah :)

L Light Of God bizde bugün dr a gittik yarın 3 ayımız doluyor.yoğurta başlattı.ilk 3 gun 2 kaşık ver dedi.ama evde yapılmış doğal yoğurt. Sonra herhangi bir alerji olmazsa bebek kabul ederse günde 1 kase yoğurtu 1 öğün mama yerine verebilirsin dedi. Ay bende kizima kaşık tabak almak istiyorum.heyacanlandim :):) ayrıca yoğurdün içine 1 kaşık sizma zeytinyağı veya 1 tatlı kaşığı haslanmis pirinci ezip katabilirsin değişiklik olur dedi.çok hoşuma gitti sanırım kızımın bir an önce mama sandalyesine oturup bizimle yemek yemesini istiyorum :):)

Ayyy çoook sevindimmm:)))keşke bizde hemen başlasaydık:)sonraki ay başlıycaz Allah nasip ederse.kaşıkla vermek Şahane bi duygu canım:)ilk yoğurt tecrübeni de yazarsan sevinirim:)

Kizlar rota virüsü icin 3. Ve 5. Ay yaptiralim demisti hemşiremiz. Cuma günü 3 aylik oluyoruz normalde nevsehirde yasiyorum ailemin yanina gelmistim. Bugun saglik ocagina gidip sordum rota virüsü yapiyor musunuz diye. Biz hic yapmadik dediler ben şok. Bakariz yapariz heralde dediler onun bi damlasi bile bosa gitmeyecekmis diye soylenmisti topikte. Ne yapmaliyim cuma günü yapilmasi lazim normalde. Cumartesi nevsehire dönüyorum.pazartesiyi bekleyip nevsehir de mi yaptirmaliyim yoksa bilmediklerini soylediler ama burda mi yaptirmaliyim ya da özel polikliniklere mi götürmeliyim bilemedim.
Lutfen fikir verin

Canım kendin verebilirsin zor degil. Cuma eczaneden al, hemen kısa sürede ver. Dediğin gibi bir damla bile tükurmesine izin verme o kadar :)

Benim oglum devamli kusan bi bebek. Ya o damlayi verdigimde de kusarsa napcam

Ben hemşireyi uyardım ilaç verince kusuyor diye, o da damla damla yavaş yavaş verdi hic kusmadi tükürmedi. Buradan biri şey demişti, biberonun ucunu çıkarıp ağzına koy, ilacı içine damlat bebek emsin :)

Kizlar sütlerini saklama posetinde donduranlar varsa bugun bi yazi okudum hani süt yeterince olmuyor tek seferde bi poşet dolmuyorsa dolaba koydugunuz soguk sütün üzerine yeni sagdiginiz sicak sütü eklemeyin diye yazıyordu. Her ikisini de ayni soğukluğa getirip karistirmaliymisiz. Ben hemsireye sorduğumda sorun olmaz karistir demisti ama karistirmamak lazimmis bilginize.

Geçmiş olsun, biran önce toparlanırsın inş. süper anne

Kizlar cuma günü 3 aylik olacagiz. Sezeryanla dogum yaptim agrim ve dikisim cok olduğu için korse kullanamamistim. Burda birileri gec de olsa simdi tak faydasini görürsün demişlerdi bir haftadir kullaniyorum ama geceleri cikariyorum gece de mi takmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…