- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.081
Benim oğlum da uyurken emziği düşünce dudağını emiyoDeniz parmağını sokuyor bi de kendi dilini dudağını emiyor ya bırakmazsa diye çok korkuyorum
Ay bu ne şirinlik boyle yerim gülüşünü maşallah sübhanallah :)slm kızlar...pc bozuktu çok da dert etmedim .çünkü nette dıolaşacak fırsat olamayacaktı.uzun zamandır aranızda yokum.pc yapıldı artık buralardayı ben de.duymuşsunuz babam vefat etti hayat devam çocuklarla bize....etkilendik ama allahın takdiri.şükür büyümeye çalışıyor Lara'm ....neler yazışıldı bkamadım çünkü fırsatım yok.kocaman kokulu öpücükler hEki Görüntüle 1889723 erkesee
Geçmiş olsun canım darısı bizlere artık :)Kızlar sünnet olduk çok şükür ama omrumden omur gitti, ne kadar çok ağladı yavrum yaasimdi emzirdim sakinlesti uyudu... dualarınız için çok teşekkürler. Darısı diğer minnoş erkeklerimize :)
gecmiş olsun canımKızlar sünnet olduk çok şükür ama omrumden omur gitti, ne kadar çok ağladı yavrum yaasimdi emzirdim sakinlesti uyudu... dualarınız için çok teşekkürler. Darısı diğer minnoş erkeklerimize :)
Emzirince geciyo canım dene bi normal benim oğlum da hep hickirirKızlar kızım çok hickiriyor ne yapmam lazım normal mi acaba
Ayyy çoook sevindimmm:)))keşke bizde hemen başlasaydık:)sonraki ay başlıycaz Allah nasip ederse.kaşıkla vermek Şahane bi duygu canım:)ilk yoğurt tecrübeni de yazarsan sevinirim:)L Light Of God bizde bugün dr a gittik yarın 3 ayımız doluyor.yoğurta başlattı.ilk 3 gun 2 kaşık ver dedi.ama evde yapılmış doğal yoğurt. Sonra herhangi bir alerji olmazsa bebek kabul ederse günde 1 kase yoğurtu 1 öğün mama yerine verebilirsin dedi. Ay bende kizima kaşık tabak almak istiyorum.heyacanlandim :):) ayrıca yoğurdün içine 1 kaşık sizma zeytinyağı veya 1 tatlı kaşığı haslanmis pirinci ezip katabilirsin değişiklik olur dedi.çok hoşuma gitti sanırım kızımın bir an önce mama sandalyesine oturup bizimle yemek yemesini istiyorum :):)
Yine de kendi drunuza danışın canım benim.ben bilgileri burdan paylaşıyorum ama kesin bilgiyi Dr unuz verecektir:)Peki canım doktordan iyi mi bilcez emsin bakalım
Kizlar rota virüsü icin 3. Ve 5. Ay yaptiralim demisti hemşiremiz. Cuma günü 3 aylik oluyoruz normalde nevsehirde yasiyorum ailemin yanina gelmistim. Bugun saglik ocagina gidip sordum rota virüsü yapiyor musunuz diye. Biz hic yapmadik dediler ben şok.Bakariz yapariz heralde dediler onun bi damlasi bile bosa gitmeyecekmis diye soylenmisti topikte. Ne yapmaliyim cuma günü yapilmasi lazim normalde. Cumartesi nevsehire dönüyorum.pazartesiyi bekleyip nevsehir de mi yaptirmaliyim yoksa bilmediklerini soylediler ama burda mi yaptirmaliyim ya da özel polikliniklere mi götürmeliyim bilemedim.
Lutfen fikir verin
Benim oglum devamli kusan bi bebek. Ya o damlayi verdigimde de kusarsa napcamCanım kendin verebilirsin zor degil. Cuma eczaneden al, hemen kısa sürede ver. Dediğin gibi bir damla bile tükurmesine izin verme o kadar :)
Benim oglum devamli kusan bi bebek. Ya o damlayi verdigimde de kusarsa napcam
Tesekkur ederimBen hemşireyi uyardım ilaç verince kusuyor diye, o da damla damla yavaş yavaş verdi hic kusmadi tükürmedi. Buradan biri şey demişti, biberonun ucunu çıkarıp ağzına koy, ilacı içine damlat bebek emsin :)
Saol canım benim, idrar torbamın içinde bir torba daha oluşmuş. Alınması gereken birşeydi. Daha sonrası için enfeksiyon vs riskinden dolayı.
Bitti çok şükür, eve gitmek istiyorum. Çocuklar gelecek 10 dk. Ya ben hala hastanedeyim
Peki biberon icinde kalmaz mi hic öyleTesekkur ederim
Biberonun icinde az da olsa damla kalmaz mi oyleBen hemşireyi uyardım ilaç verince kusuyor diye, o da damla damla yavaş yavaş verdi hic kusmadi tükürmedi. Buradan biri şey demişti, biberonun ucunu çıkarıp ağzına koy, ilacı içine damlat bebek emsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?