2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim basin sagolsun bebisinede masallah cok tatli cok

Niye ki noluyomus öyle olunca bi sefer de o kadar birikmiyo ki

Canım cok gecmis olsun. Acil sifa diliyorum kendine dikkat et.

Tam tersi canimm kusarsa içinde kalan bir damla bile yeterli olabiliyor

Hiç sorma aynı anda Deniz'i pışpışlayıp , oradaki konuyu okurken sana yazmaya çalışınca böyle oldu
valla bi an uykum acıldı ayıldım sonra ferahlayıp uyudum tabi denize bak sen taa oralardan heyecan yasattı bana sıpa cok cok opuyorum kendisini :)♥ Abisinids unutmayalim tabi :) okulu nasil gidiyo hersey yolundami

Deneyince yaz canım en azından aşırı yorgunluğunu alırsın sonra daha kolay uyur
Olmadı desem adama istemedigi hic biseyi yaptıramıyorum. Gunduz uyumuyo vs diye surekli sikayetci oluyodum gece uykusunada hasret kaldm simdi. Yeterki gece uyusun gunduz uyumasada olur diyorum artk.
Deniz nasıl su saatlerde sakinlesmis olmasi lazim kuzunun :) sen nasilsin

Bi kac gundur bilegim cok agriyodu kucagimda cok zaman gecirmeden hemen birakiyodum normalde hep gezer dolasiriz sen diyince farkettim pek odaklanamadim ona ama bugun baya oyalandik oyle bakalim eskiye donebilcekmiyiz.ah bi donsek asla gunduz uyumuyo diye soylenmicem valla bak söz veriyorum :)))

Valla biraz sarsıldım anesteziden ama çok çok iyiyim şimdi. Sağolasın :))

İki gün daha sonda ile dolaşacağım evde, Çarşamba günü çıkacak sondam veee

Sezaryen üstüne 6 saat suni sancı verdiler bana ve normal doğum yapan anneleri doğurmasam da bir nebze anlayabilmiştim ( spinal anestezinin etkisi geçmeye başladıktan sonra anladım o sancı denen şey neymiş :)) ve ağrı kesici olarak ta parol verdiler :))))

Şimdi de şunu anlıyorum ki, normal doğum yapıp kesiği olan anneler, siz ne kadar zor bir işe Göğüs germişsiniz.

Ben kıytırık sonda ile zor yürüyorum, siz nasıl kalkıp oturdunuz?

Ben düzgün oturamıyorum bu zımbırtıyla :))))

Özün sözü, normal doğum yapabilmek isterdim, kısmet değilmiş ama bir yandan o sancıyla başa çıkmaya çalışıp diğer yandan ıkınıp bebeği itmeye çalışmak her yiğidin harcı değildir heralde :)))

Belki bana çok fazla geldi o acı-ağrı, belki Ameliyat sonrası olması bu kadar zorladı beni bilemiyorum ama helal size anneler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…