- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.101
Canim basin sagolsunslm kızlar...pc bozuktu çok da dert etmedim .çünkü nette dıolaşacak fırsat olamayacaktı.uzun zamandır aranızda yokum.pc yapıldı artık buralardayı ben de.duymuşsunuz babam vefat etti hayat devam çocuklarla bize....etkilendik ama allahın takdiri.şükür büyümeye çalışıyor Lara'm ....neler yazışıldı bkamadım çünkü fırsatım yok.kocaman kokulu öpücükler hEki Görüntüle 1889723 erkesee
Niye ki noluyomus öyle olunca bi sefer de o kadar birikmiyo kiKizlar sütlerini saklama posetinde donduranlar varsa bugun bi yazi okudum hani süt yeterince olmuyor tek seferde bi poşet dolmuyorsa dolaba koydugunuz soguk sütün üzerine yeni sagdiginiz sicak sütü eklemeyin diye yazıyordu. Her ikisini de ayni soğukluğa getirip karistirmaliymisiz. Ben hemsireye sorduğumda sorun olmaz karistir demisti ama karistirmamak lazimmis bilginize.
Canım cok gecmis olsun. Acil sifa diliyorum kendine dikkat et.Saol canım benim, idrar torbamın içinde bir torba daha oluşmuş. Alınması gereken birşeydi. Daha sonrası için enfeksiyon vs riskinden dolayı.
Bitti çok şükür, eve gitmek istiyorum. OÇocuklar gelecek 10 dk. Ya ben hala hastanedeyim
Biberonun icinde az da olsa damla kalmaz mi oyle
Tam tersi canimm kusarsa içinde kalan bir damla bile yeterli olabiliyorKizlar rota virüsü icin 3. Ve 5. Ay yaptiralim demisti hemşiremiz. Cuma günü 3 aylik oluyoruz normalde nevsehirde yasiyorum ailemin yanina gelmistim. Bugun saglik ocagina gidip sordum rota virüsü yapiyor musunuz diye. Biz hic yapmadik dediler ben şok.Bakariz yapariz heralde dediler onun bi damlasi bile bosa gitmeyecekmis diye soylenmisti topikte. Ne yapmaliyim cuma günü yapilmasi lazim normalde. Cumartesi nevsehire dönüyorum.pazartesiyi bekleyip nevsehir de mi yaptirmaliyim yoksa bilmediklerini soylediler ama burda mi yaptirmaliyim ya da özel polikliniklere mi götürmeliyim bilemedim.
Lutfen fikir verin
Tesekkurler cnm yok msj gelmedi basvurduğumuz gun 26 si cekilecek demislerdi o sekilde gidip aldimYattı diyr mesaj geldi mi canım bize mesaj gelecek dediler bekliyoruz bu arada güle güle harca
Hıçkırınca ben memeye tutuyorum bazen hemen geçiyor canımKızlar kızım çok hickiriyor ne yapmam lazım normal mi acaba
Hiç sorma aynı anda Deniz'i pışpışlayıp , oradaki konuyu okurken sana yazmaya çalışınca böyle oldu
Olmadı desemDeneyince yaz canım en azından aşırı yorgunluğunu alırsın sonra daha kolay uyur
Anladm canm anladm :)) biraz triplenmeye ihtiyacim vardi :)Kız yok valla öyle demek istemedim:)))ben Google dan sürekli bişeyler okuyup okuyup bi yerde okumuştum diyorum ya:)))ona Atıfta bulundum:)))
Bi kac gundur bilegim cok agriyodu kucagimda cok zaman gecirmeden hemen birakiyodum normalde hep gezer dolasiriz sen diyince farkettim pek odaklanamadim ona ama bugun baya oyalandik oyle bakalim eskiye donebilcekmiyiz.ah bi donsek asla gunduz uyumuyo diye soylenmicem valla bak söz veriyorum :)))Canim benim ya sen simdi bir suru sey denemissindir eminim.ama benim aklima soyle birsey geldi.arabasiyla disarda hava aldir.gezsin disariyi izlesin.eve gelincede guzel bi dus arkasindan masaj.karnini doyurup uyutmayi den.uyluya dalma isini halletse hergun bunlari yapmana gerek kalmaz artik.birde sunu fark ettim ben bebek gun icinde ne kadar cok aktivite yaparsa yorulursa aksam uykuya daha rahat geciyo.mesela benil kizimi aksam uykusuna ortalama yarim saatte yatiriyorum.ama anneme gidince daha kisa surede yatiyo.xunku herkrs ilgileniyo,kucakta dolastirip ettafi izlettiriyolar onunla konusup sohbet ediyolar.kizimda hep karsilik veriyo.ben evde sadece zeka kartlariyla ve oyun halisjyka vakit gecirtiyorum.daha fazla konusup dolastirmak ilgisi algisini cekecek seyler yaptirmak lazim.ama iste ev isi yemek uykusuzluk derken yapamiyoruz onuda
denizbatiekin canım nasıl oldun?
Ediz uyudumu kizzz bi de herifin ne dicek acaba merak ettimEdiz uyursa bu kociskolatayı bi deneyimidilduam L Light Of God matsiyahoje ay yazarken bile zorlandım provasını yapaym :) "ediz uyudu kociskolata" tepkisi ne olcak acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?