2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Uyutma cabasindayim henuz o da gozu kapali kucagimda kendini ordan oraya savuruyo sinirden yorgunluktan kahkaha atasim geldi suan halimize trajikomik
Ya sen uyku çayı alıp icsene balım bebişe emzirdikce geçiyo rahat uykuya dalıo milupa kullandım ben 1 kutu bitti humananinda var düzen olur 1 kutu bitene kadar

kızlar bu torba uyku tulumu internetten satın alacagım ancak 0-6 ay haricinde başka ölçüsü yok. 0-6 aylık alsam kısa zamanda pişman mı olurum acaba yaa?

kızlar bu torba uyku tulumu internetten satın alacagım ancak 0-6 ay haricinde başka ölçüsü yok. 0-6 aylık alsam kısa zamanda pişman mı olurum acaba yaa?
Pisman olursun canım zira ztn nisana kadar giycek 7 8 aylıkken sigamaz

valla bi an uykum acıldı ayıldım sonra ferahlayıp uyudum tabi denize bak sen taa oralardan heyecan yasattı bana sıpa cok cok opuyorum kendisini :)♥ Abisinids unutmayalim tabi :) okulu nasil gidiyo hersey yolundami
Canım biz de seni ve Ediz'i öpüyoruz okulu eğlence merkezi gibi gören bir oğlum var maalesef aklı fikri zıpırlıkta bu yıl daha zor olacak bak çok çalışmalısın artık 7. sınıfa gidiyorsun diyorum nafile bakalım tatil havasını atsın üzerinden şimdilik zorlamıyorum. Ediz iyi uyumuştur inşallah bugün

Ay kuzumm suni sancıyı bu ameliyatında mı verdiler anlamadımkesiğinde mi var ya çok çok geçmiş ılsun çok da kolay bi ameliyat geçirmemişsin Anladığım kadarıylaaynenn normal doğum yapanların ellerinden öpüyorum:)çoook Zordur eminim.sen böyle anlatınca kendi ameliyatım geldi Aklımaanlatayım benim de doğum hikayem buralarda bi yerde dursunnst mi nts mi ne karın ağrısıysa,ona 2.kez bağlanmamın ardından hemşire elinde ameliyat önlüğüyle odama girip,ameliyata almak zorundayız dedi.beni soyundurup önlüğü giydirmeden henüz Dr da gelmişti.5dk filan geçmemişti sanırım.esasında dr U görene Dr okadar hızlı gelene kadar hala bebeğimi içimde taşıyabilme ümidi besliyormuşum farkında olmadan.o Ümit'te söndü Dr U görünce.ve kuzumla durumumuzun ne kadar acil olduğunu o an anladım.neyse daha fazla yazamıycambana yine soldan soldan geldiler:)))çıktıktan sonra o lanet sonda ve diren vardı bende de:)))bi sonda dedin nerelere geldim:))bilirim zordur kuzum o sonda orda sallanırken oturup kalkmak hareket etmek:)çok çok geçmiş olsun dikkat et lütfen

Canımm çok geçmiş olsun tez vakitte iyileşirsin inşallah. Ayy o zımbırtı hayatım boyunca iki defa takıldı bir daha da takılmasın inşallah, onu çıkardıktan sonra çiş yapmak resmen işkence gibiydi Allah yardımcın olsun canım

Hergun 6 7 saat uyuyan çocuk bugün toplasam 3 saat uyumuştur 5buçuktan beri uyutmaya çalışıyorum yeni uyudu anladım ki bizimki gündüz az uyuyunca huysuzlanıyor aksam da uyuyamıyor

Canım akşam 7:30 gibi bir ağlama krizine girdi deniz ne yaptıysak susmadı meme bile almadı banyo yaptırdık ancak öyle rahatladı. 8:30 gibi uyudu. Gündüz 2 saat uyumuştu belki yorgunluktan böyle oldu bilemiyorum ama ev çınlıyordu resmen elim ayağıma dolandı.
Aman bir uykusu olacaksa gece uykusu olsun hem onun için hem senin için en hayırlısı o.
Ay döndüm döndğm tekrar okudum inanamadım biri halimi hatrımı sordu valla ağlayasım geldi yaa deniz doğduğundan beri deniz nasıl deniz napıyor deniz iyi mi. Beni soran ilk kişisin aylincim napsam bilemedim yemek mi ısmarlasam kız sana :) ben çok yorgunum öyle böyle değil bu ara gece de gaz sancısıyla uyanıyor deniz. Sana dediğim gibi kucağımda uyutuyorum o rahat ediyor ama ben pert oluyorum.
Sen nasılsın çok yorgunsundur ne yapıyorsun ediz gece uyumayınca?

Bacağıma flaster le yapıştırdım sondayı :))))

Yok kuzum, ekinin doğumunda sezaryen üstü suni sancı verdiler :))) Bir de böyle sondalıyken canım acıyor benim, sanki alt tarafta yara varmış gibi. ( bu sonda acısını da normal doğumdaki kesiklere benzettim)

Bu olduğum ameliyat için kolay deniyor ama yinede anestezi aldım, idrar yolu ve idrar kesesi müdahale gördü.

Yatınca çok acım olmuyor ama ayaktayken ve otururken zorluyor biraz. Az kaldı, iki gün daha sabrettim mi oldu bu iş :)))

Benim kafa tatile çıktı yine denizbatiekin :))sezeryanı anlatmışsın ben bu ameliyatını anladım:)))suni Sancı diye:))aman benim devreler Yanık zaten kusuruma bakma:))

Hangimiz normaliz ki bu aralar :)) hepimizde ayrı dert var ama geçecek bunlar. Dermansız derdimiz olmasın yeter :))

Teşekkür ederim, sorma ya 3 gün kalacak birde

Neyseki bir günü bitti sayılır :)))

Ediz uyursa bu kociskolatayı bi deneyim idilduam L Light Of God matsiyahoje ay yazarken bile zorlandım provasını yapaym :) "ediz uyudu kociskolata" tepkisi ne olcak acaba :)
Üzüm yiyoduk kocam ağzıma üzüm tıktı bi daha söylemiyim diye sonra da mutfağa kaçtı adam buz gibi soğudu benden bir anda bizim ilişkimiz koçişkolatayı kaldırmadı

Mama yiyenler gece çok sık uyanıyo canım benimki taş çatlasa 2 saat uyuyorum gecede 4 5 kez kalkıyor ve her kalkış neredeyse 1 2 saat uyanık
Hi
Bi seferde birikmesi gerekmiyoe canım aadece sıcak sütle soğuk sütü karıştırma diyor sağ buzdolabına koy sonra ikinciyi sağ dolaba koy ikisi de aynı sıcaklığa gelince karıştır
Aiy ben bi iki kere karışık koydum nolur ki atiyim mi onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…