- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.141
Bacağıma flaster le yapıştırdım sondayı :))))
Yok kuzum, ekinin doğumunda sezaryen üstü suni sancı verdiler :))) Bir de böyle sondalıyken canım acıyor benim, sanki alt tarafta yara varmış gibi. ( bu sonda acısını da normal doğumdaki kesiklere benzettim)
Bu olduğum ameliyat için kolay deniyor ama yinede anestezi aldım, idrar yolu ve idrar kesesi müdahale gördü.
Yatınca çok acım olmuyor ama ayaktayken ve otururken zorluyor biraz. Az kaldı, iki gün daha sabrettim mi oldu bu iş :)))
Öyle valla annelik çok zor bi şey bunü anne olunca anladım annem gece bebeğim uyandığında emirdim aldı beşikte salladı sabah 5 buçuk 6 gibi uyanıyorum kızım daha da 9 a kadar uyumuyo aldı yanımdan gezdirdi ben uyudum öyle Rabbim başımızdan eksik etmesin sağlık sıhhat versin annelerimizeCanım bizde memlekete gittik ve kv evine aynen senin yaşadıklarını yaşadım ben stres sıkıntı yaptıkça bebeğim dahs huysuz oldu,uyumadi ev islerini hep ben yaptım bir gece o kadar uykusuz kaldım ki sabah 9 da uyandım diye demedigini bırakmadı.ama annem öyle mi hiç birseye elimi sürdürmuyor bebeğim uyuşma bile diyor ki uyu dinlen ahh anam ahh senin hakkını nasıl öderim
Hiç bilmiyorum canım ya onlara işaret koy ilerde çözdürünce bi bak kokla sıkıntı yoksa içir. Ben olsam öyle yapardım burnum iyi koku alır o yüzden rahatım ama sen rahat edemezsen at gitsinHi
Aiy ben bi iki kere karışık koydum nolur ki atiyim mi onları
Mama yiyenler daha çok uyuyo diye biliyodum bende canım arkadaşımın bebeği 10 da uyuyomus 6 bucuga kadar benim oğlum da 2 saate uyanır gazdi kusmuktu tekrar uyku baya uzun surer seni anlıyorum allah yardımcımız olsunMama yiyenler gece çok sık uyanıyo canım benimki taş çatlasa 2 saat uyuyorum gecede 4 5 kez kalkıyor ve her kalkış neredeyse 1 2 saat uyanık
Daha çok uyuyo yazacaktım eşim soru sordu kafa gittiMama yiyenler daha çok uyuyo diye biliyodum bende canım arkadaşımın bebeği 10 da uyuyomus 6 bucuga kadar benim oğlum da 2 saate uyanır gazdi kusmuktu tekrar uyku baya uzun surer seni anlıyorum allah yardımcımız olsun
Oluyor canım kaç kere ped koydum adet olcam diye ama olmadı ayağını üşütüyor olabilirsin yada adet günün gelince olmasa bile vücut oluyormuş gibi kasılmış olabilirHanımlar sabahtır adet ağrısı gibi ağrım var sizde de oldu mu?
Daha bi iki kere sagdim bende canım çok yok zaten öyle yapiyım bendeHiç bilmiyorum canım ya onlara işaret koy ilerde çözdürünce bi bak kokla sıkıntı yoksa içir. Ben olsam öyle yapardım burnum iyi koku alır o yüzden rahatım ama sen rahat edemezsen at gitsin
Daha çok uyuyo yazacaktım eşim soru sordu kafa gittimama yiyenler çok uyuyo emenler az
Bizim ki de her gun hickiriyir normalmis mideleri buyuyo ve hickirdikca hazimsizliği gidiyo dedi doktorKızlar kızım çok hickiriyor ne yapmam lazım normal mi acaba
Gecmis olsun canimValla biraz sarsıldım anesteziden ama çok çok iyiyim şimdi. Sağolasın :))
İki gün daha sonda ile dolaşacağım evde, Çarşamba günü çıkacak sondam veee
Sezaryen üstüne 6 saat suni sancı verdiler bana ve normal doğum yapan anneleri doğurmasam da bir nebze anlayabilmiştim ( spinal anestezinin etkisi geçmeye başladıktan sonra anladım o sancı denen şey neymiş :)) ve ağrı kesici olarak ta parol verdiler :))))
Şimdi de şunu anlıyorum ki, normal doğum yapıp kesiği olan anneler, siz ne kadar zor bir işe Göğüs germişsiniz.
Ben kıytırık sonda ile zor yürüyorum, siz nasıl kalkıp oturdunuz?
Ben düzgün oturamıyorum bu zımbırtıyla :))))
Özün sözü, normal doğum yapabilmek isterdim, kısmet değilmiş ama bir yandan o sancıyla başa çıkmaya çalışıp diğer yandan ıkınıp bebeği itmeye çalışmak her yiğidin harcı değildir heralde :)))
Belki bana çok fazla geldi o acı-ağrı, belki Ameliyat sonrası olması bu kadar zorladı beni bilemiyorum ama helal size anneler :)))
Canım nereyi arıyoruz bende almadım daha nereyi aramam gerktiğini bilmiyorumBende aradım şimdi yatmış 400 tl çekmek için süresi varmı biliomusun
Çok geçmiş olsun canım, Allah acill şifalar versin, başka dert göstermesin.Bacağıma flaster le yapıştırdım sondayı :))))
Yok kuzum, ekinin doğumunda sezaryen üstü suni sancı verdiler :))) Bir de böyle sondalıyken canım acıyor benim, sanki alt tarafta yara varmış gibi. ( bu sonda acısını da normal doğumdaki kesiklere benzettim)
Bu olduğum ameliyat için kolay deniyor ama yinede anestezi aldım, idrar yolu ve idrar kesesi müdahale gördü.
Yatınca çok acım olmuyor ama ayaktayken ve otururken zorluyor biraz. Az kaldı, iki gün daha sabrettim mi oldu bu iş :)))
Tatlım çok geçmiş olsun çabuk toparlsnir sağlığına hemen kavuşursun İnşallah geç yazabildim kusura bakma malum yoğun gaz derdimiz var onunla uğraştım tam geçti diyorum tekrar başlıyor neyse iyi geceler tatlım benimki yeni uyuyabildi ben de yatarTeşekkür ederim, biraz sızım var sadece, normal o da :))
Bebiş sabahtan beri hastanedeydi benimle :) eşim ve yardımcım da vardı.
Şimdi eşim onları eve bıraktı, evrak işleriyle uğraşıyor :)))
Ben de öyle yapiyordum ilk haftalar canım busefer de fazla emzirme kten gaz sancimiz tuttu malum gaz derdi dağa büyükHıçkırınca ben memeye tutuyorum bazen hemen geçiyor canım
basvurunu yaptin mi??ben basvurduktan 25 gun sonra gidip aldim.bir yeri aramadim.ort 3 hafta sonra yatiyorCanım nereyi arıyoruz bende almadım daha nereyi aramam gerktiğini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?