2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

M melda983 canın nerelerdesin rana kuzusu nasıl

Buralardayım canım, okuyorum arada da yazmaya fırsat bulamadım. Rana kuzusu bugün huysuzdu biraz. Rota aşısının 2. dozunu yaptırdım. Akşama kadar fena değildi ama akşam feci ağlama krizine girdi. Ateşi yoktu ama calpol verdim. Rahatladı sonra. Çok şükür uyudu.
Arya hanımlar da kontrole gitmişler baya da iyimişler hamdolsun. Öperim kara kuzunu Rabbim daha iyi etsin inş.
Bu arada uyku tulumuyla ilgili yazışmışsınız. Ben de aldım kızçeme. Benimki pofuduk bişi. 1 tog kalınlığında olanından aldım ben. 2.5 tog olanlar çok kalın geldi. Sonuçta kombili ev kışın da 23-24 derece civarı tuttuk mu yeterli olur sanırım. Foto ekleyeyim :

O sonda denen şeyin ne menem birşey olduğunu ben de preeklampsi teşhisi ile hastaneye yattığımda öğrendim. Taktılar onu magnezyum verirken kaç defa. Çok acıdı ilkinde özellikle. Çıkardıklarında bile kaç gün acı çektim tuvalete giderken Tekrar magnezyum vereceğiz dediklerinde nolur takmayın diye yalvardım yaw kabul etmediler. Sonraki takışlarında alıştım biraz. Allah yardımcın olsun.

Öyle valla annelik çok zor bi şey bunü anne olunca anladım annem gece bebeğim uyandığında emirdim aldı beşikte salladı sabah 5 buçuk 6 gibi uyanıyorum kızım daha da 9 a kadar uyumuyo aldı yanımdan gezdirdi ben uyudum öyle Rabbim başımızdan eksik etmesin sağlık sıhhat versin annelerimize

Hi

Aiy ben bi iki kere karışık koydum nolur ki atiyim mi onları
Hiç bilmiyorum canım ya onlara işaret koy ilerde çözdürünce bi bak kokla sıkıntı yoksa içir. Ben olsam öyle yapardım burnum iyi koku alır o yüzden rahatım ama sen rahat edemezsen at gitsin

Mama yiyenler gece çok sık uyanıyo canım benimki taş çatlasa 2 saat uyuyorum gecede 4 5 kez kalkıyor ve her kalkış neredeyse 1 2 saat uyanık
Mama yiyenler daha çok uyuyo diye biliyodum bende canım arkadaşımın bebeği 10 da uyuyomus 6 bucuga kadar benim oğlum da 2 saate uyanır gazdi kusmuktu tekrar uyku baya uzun surer seni anlıyorum allah yardımcımız olsun

Daha çok uyuyo yazacaktım eşim soru sordu kafa gitti mama yiyenler çok uyuyo emenler az

Hiç bilmiyorum canım ya onlara işaret koy ilerde çözdürünce bi bak kokla sıkıntı yoksa içir. Ben olsam öyle yapardım burnum iyi koku alır o yüzden rahatım ama sen rahat edemezsen at gitsin
Daha bi iki kere sagdim bende canım çok yok zaten öyle yapiyım bende

Gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun canım, Allah acill şifalar versin, başka dert göstermesin.
Kim var yanında?

Teşekkür ederim, biraz sızım var sadece, normal o da :))

Bebiş sabahtan beri hastanedeydi benimle :) eşim ve yardımcım da vardı.
Şimdi eşim onları eve bıraktı, evrak işleriyle uğraşıyor :)))
Tatlım çok geçmiş olsun çabuk toparlsnir sağlığına hemen kavuşursun İnşallah geç yazabildim kusura bakma malum yoğun gaz derdimiz var onunla uğraştım tam geçti diyorum tekrar başlıyor neyse iyi geceler tatlım benimki yeni uyuyabildi ben de yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…