2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Emzirirken kilo verdim diyeni ayakta alkislarim valla benimde şekerim dusuo ağzıma bişi koymasam dayanamıyorum
Seni ayağa kaldırmak istemezdim ama napm .emziriken 8 kilo verdim doğumda 6-7 gitmişti 53 kiloydum sonra 49 a düştüm şu an 45 im.tabi bu benim elimde değil yediğim halde gitti .benimki beni fena sömürdü.

Annisler ve melekleri selamlar giremiyorum cunku su kabizligi bi yenemedik 4 ayina girdi kizim 22 sinde. Doktora goturduk uc gun ust uste fitil yaptirdi ici bosalsin die sonra fluben die bi gida takviyesi verdi o bitene kadar yapti o bitti iki gun gecri ayni. Devlete goturdum poposuni uyar dedi uyariyorum bazen minnacik yapio bazen yapmio anne sutu disinda bisede vermiyorum artik. Zeytin yagida veriyorum agizdan yok banamisin demiyo kafayi yicem bi yardim

Bizim aile de maşallah dr lara taş çıkarır.geçen eylül de elini emiyodu ben çektim kv dedi ki çekme elini emen çocuk iyidir geliştiğini gösteriyo hem de kendi kendine sakinleşmeyi öğrenir.eskiler elini emen çocuk iyi olur derlermiş.

Deniz parmağını sokuyor bi de kendi dilini dudağını emiyor ya bırakmazsa diye çok korkuyorum
Elini yumrukalrını emmesi değil de başparmak emmek alışkanlık yapıyomuş ona dikkat er.elinin kenarını emmesi ya da parmakları sırayla emmesi yumruğu emmesi iyimiş.başparmak beyinde en çok kontrol merkezine sahip parmak olduğu için alışkanlık yapınca bırakması çok zormuş.kuzenim 15 yaşında hala emiyo.elinden korkma yani.bizimki de emiyo.hatta hastanede ağlayınca dr hemen elini ağzına veriyo.bi de bal damlarmış ona elinden.bu da kv deyimi

Bizim 3.ayımız haftasonuna denk geldiği için 2 gün sonra ya randevu verdiler heöen gitceksen kendi sağlık ocağında yaptırabilirsin.bir iki gğnden bişey olmuyo demek ki.tabi yine sen bilirsin

Ediz uyursa bu kociskolatayı bi deneyim idilduam @Aryadeniz38 matsiyahoje ay yazarken bile zorlandım provasını yapaym :) "ediz uyudu kociskolata" tepkisi ne olcak acaba :)
Herşeye alışıyolar ben o kadar kibar şeyler bilmem de aslanım tosunum diyodym ilk önce bi garipsedi şimdi adını söylyrm dönmüyo tosunum diyorum dönüyo. ama kpcişkolatamı da deneriz bizim kine az g elir tosundan sonra ama neyse.bi akım başlattık ben de yapm

Üzüm yiyoduk kocam ağzıma üzüm tıktı bi daha söylemiyim diye sonra da mutfağa kaçtı adam buz gibi soğudu benden bir anda bizim ilişkimiz koçişkolatayı kaldırmadı
Türk erkeklerine biraz ağır sanırım dur bi de ben söylym ay çok heyecanlı.bişey derse de sen beni sevmiyosun artık dym trip atm .ilk seferde kızabilir özledim tabır yapmayı.

Seni ayağa kaldırmak istemezdim ama napm .emziriken 8 kilo verdim doğumda 6-7 gitmişti 53 kiloydum sonra 49 a düştüm şu an 45 im.tabi bu benim elimde değil yediğim halde gitti .benimki beni fena sömürdü.
Bende 51 kg ile hamile kaldim 12 kg aldim dogumdan bir hafta sonra 9 kilo vermistim kirkim cikmadan da diger 3 kiloyu verdim suan 50 nin altina dusmemek icin caba sarfediyorum bence bu durum bunye ve vucut yapisiyla alakali kizlar

Cnm sakın pes etme bu dönemde bebeklerimzin çevreye ilgisi arttığı için meme hatta bineron reddi olabiliyormuş. Ama geçici bir durum, bebeğini loş sessiz dikkatni dağıtmayacak bir ortamda emzirmeye çalış hatta sakin bir müzik bile açabilirsn. Facebookta emziren anneler grununa üyeysen orada yardım ederler

Bende 51 kg ile hamile kaldim 12 kg aldim dogumdan bir hafta sonra 9 kilo vermistim kirkim cikmadan da diger 3 kiloyu verdim suan 50 nin altina dusmemek icin caba sarfediyorum bence bu durum bunye ve vucut yapisiyla alakali kizlar
Tabi cnm bünyeylr alakalı ben de kilo alamayan biriyim.yani memnun değilim bu durumdan keşke biraz kalsaydı kilom

Kızlar hayırlı Sabahlar nöbette olanlara iyi nöbetler

biz bu gece zorlu bir gece yaşadık bebeğim çok uyandı sancılandı gazi var şimdi uyuyor ben de o sıra bir rezene çayı eşliğinde onun İçin neler yapabilirim ona bakıyorum araştırıyorum uyku düzeni ile ilgili bir makale okudum onlardan bir kaç not aldım belki sizin de işinize yarar okumak istersiniz fotoğrafını paylaşacağım

Kizlar ne 400 u ne parasi nere araniyo bana 122 tl sut parasi yatti sadece
İlk çocuksa 300 ,ikinciye 400 lira veriyolar.başbaknalık hattını ara seni yönlendirirler ya da sosyal sigortalar kurumunu ara.nereye başvuru yapacağını söylüyolar oraya gidip bebeğin nüfus czdanı senin eşininkini al bi form dolduruyosun sonra ptt den çekiyosun.koşulu şartı yok herkese veriliyo

Kizlar ne 400 u ne parasi nere araniyo bana 122 tl sut parasi yatti sadece
kamu calisani degilsen bulundugun yerdeki aile ve sosyal politikalar il mud kimliklerinle(bebegin ve senin)ve dogum belgenle gidiyorsun.esinin tc si de gerekli.tek cocuk icin 300tl para veriyor devlet.hicbir sart yok.pttden gidip aliyorsun sonra

saygı duydum sana çok kişi ile konuştum veremio nadir kisilerdensin demekki maşallah. 45 ne ya 45 diye kilo mu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…