- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.181
Merak ettim ne tepki verdi:)Ediz uyursa bu kociskolatayı bi deneyimidilduam L Light Of God matsiyahoje ay yazarken bile zorlandım provasını yapaym :) "ediz uyudu kociskolata" tepkisi ne olcak acaba :)
Aynen canım benşm aminnHangimiz normaliz ki bu aralar :)) hepimizde ayrı dert var ama geçecek bunlar. Dermansız derdimiz olmasın yeter :))
Ayın 23ünde olan rota aşımızı unutmuşumBuralardayım canım, okuyorum arada da yazmaya fırsat bulamadım. Rana kuzusu bugün huysuzdu biraz. Rota aşısının 2. dozunu yaptırdım. Akşama kadar fena değildi ama akşam feci ağlama krizine girdi. Ateşi yoktu ama calpol verdim. Rahatladı sonra. Çok şükür uyudu.
Arya hanımlar da kontrole gitmişler baya da iyimişler hamdolsun. Öperim kara kuzunu Rabbim daha iyi etsin inş.
Bu arada uyku tulumuyla ilgili yazışmışsınız. Ben de aldım kızçeme. Benimki pofuduk bişi. 1 tog kalınlığında olanından aldım ben. 2.5 tog olanlar çok kalın geldi. Sonuçta kombili ev kışın da 23-24 derece civarı tuttuk mu yeterli olur sanırım. Foto ekleyeyim :
Eki Görüntüle 1890015
O sonda denen şeyin ne menem birşey olduğunu ben de preeklampsi teşhisi ile hastaneye yattığımda öğrendim. Taktılar onu magnezyum verirken kaç defa. Çok acıdı ilkinde özellikle. Çıkardıklarında bile kaç gün acı çektim tuvalete giderkenTekrar magnezyum vereceğiz dediklerinde nolur takmayın diye yalvardım yaw kabul etmediler. Sonraki takışlarında alıştım biraz. Allah yardımcın olsun.
Aynen eskiler biliyor bu işi:)Bizim aile de maşallah dr lara taş çıkarır.geçen eylül de elini emiyodu ben çektim kv dedi ki çekme elini emen çocuk iyidir geliştiğini gösteriyo hem de kendi kendine sakinleşmeyi öğrenir.eskiler elini emen çocuk iyi olur derlermiş.
Ben deme Gereği bile duymadım:)))adam alışkın değil isminden başka seslenmeme:)))şimdi bünyesine ağır gelir filan:))Türk erkeklerine biraz ağır sanırım dur bi de ben söylym ay çok heyecanlı.bişey derse de sen beni sevmiyosun artık dym trip atm .ilk seferde kızabilir özledim tabır yapmayı.
Kuzum aynen bende bıraktım ekini aryanın mesajından sonra kontrol etmeyi ve elini ağzından çekmeyi :))
Ekin baya cok cok elini emiyor bazen :)) geçen gün de sadece bir kere elini inceledi.
Parmağını sokmuyor şimdilik, sokarsa müdahale ederim gibi geliyor :)))
Hii canım inşallah bozulmamıştır bol bol beslenir kuzun bende kiyamam 30 posette çok muş inşallah bisey olmamistirBenim 30 poset oldu ve ben hep karistirmistim atmaya kiyamam valla ins bozulmamistir haftaya da ise baslayacagim o sütler cok lazim bana
Canım kolay gelsin allah kabul etsin ne güzelgunaydin guzel anneler
mevludumuz var erkenden kalktim evi supurecegim.bugun yorucu ama guzel bir gun olacak insallah
Buralardayım canım, okuyorum arada da yazmaya fırsat bulamadım. Rana kuzusu bugün huysuzdu biraz. Rota aşısının 2. dozunu yaptırdım. Akşama kadar fena değildi ama akşam feci ağlama krizine girdi. Ateşi yoktu ama calpol verdim. Rahatladı sonra. Çok şükür uyudu.
Arya hanımlar da kontrole gitmişler baya da iyimişler hamdolsun. Öperim kara kuzunu Rabbim daha iyi etsin inş.
Bu arada uyku tulumuyla ilgili yazışmışsınız. Ben de aldım kızçeme. Benimki pofuduk bişi. 1 tog kalınlığında olanından aldım ben. 2.5 tog olanlar çok kalın geldi. Sonuçta kombili ev kışın da 23-24 derece civarı tuttuk mu yeterli olur sanırım. Foto ekleyeyim :
Eki Görüntüle 1890015
İnce pijama takımı gydircem ben gece 1 kere kaka yapıo oğlus mecbur açıp degisicem valla havalar serin mother carede normal penye tulum var uyku tulumu deil o3 lulerbu tulumun için ne giydiriorunuz onu merak ettim birde altını degiştirirken zor olmuyor mu acaba mıthercarenın 3 lü tulumları var onlardan mı alsam diyorum ama kullanışlı mı onu bilmiyorum deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Ben astronot aldım beli bıkını açılmasın diye :))kızlar mont aldınız mı yoksa astronot tulum mu aldınız hangisi kullanıslı olur
HejaR12 nasılsın, görüşemedik ne zamandır. Maviş kuzun iyidir inş.
Can'ım sertifikası falan varmı , bir de how much?Kızlar bebeklerinizin salya durumu nedir? Bizimkinin 20 gündür şakır şakır :)) Bu arada diş dönemini rahat atlatmak için KEHRİBAR DİŞ KOLYESİ almak isterseniz özelden yazabilirsiniz, yurtdışından getirip piyasanın altında veriyorum
Ben astronot aldım beli bıkını açılmasın diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?