2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayın 23ünde olan rota aşımızı unutmuşum(sen buraya yazınca hatırladım.yarın götürelim bakalım yapar mi Dr Uuyku tulumuna bayıldım pofuduk pofuduk :)

Türk erkeklerine biraz ağır sanırım dur bi de ben söylym ay çok heyecanlı.bişey derse de sen beni sevmiyosun artık dym trip atm .ilk seferde kızabilir özledim tabır yapmayı.
Ben deme Gereği bile duymadım:)))adam alışkın değil isminden başka seslenmeme:)))şimdi bünyesine ağır gelir filan:))

Kızlar bebeklerinizin salya durumu nedir? Bizimkinin 20 gündür şakır şakır :)) Bu arada diş dönemini rahat atlatmak için KEHRİBAR DİŞ KOLYESİ almak isterseniz özelden yazabilirsiniz, yurtdışından getirip piyasanın altında veriyorum

matsiyahoje bizim doktor 2.ay kontrolünde elini ağzına sokması ile ilgili endişe etmeyin kendinin farkına varıyor şuan çok normal müdahale etmeyin demişti

Doğum paramı bugün aldım. Darısı almayanların başına

Bugün itibariyle yürüyüşe start vermiş bulunmaktayım. Küçük beyi kanguruya koydum ve çıktım yürüdüm cok zorlamadan kendimi yarım saatle başladım devamı gelir umarım

bu tulumun için ne giydiriorunuz onu merak ettim birde altını degiştirirken zor olmuyor mu acaba mıthercarenın 3 lü tulumları var onlardan mı alsam diyorum ama kullanışlı mı onu bilmiyorum deneyimlerinizi paylaşırmısınız

İnce pijama takımı gydircem ben gece 1 kere kaka yapıo oğlus mecbur açıp degisicem valla havalar serin mother carede normal penye tulum var uyku tulumu deil o3 luler

HejaR12 nasılsın, görüşemedik ne zamandır. Maviş kuzun iyidir inş.

İyiyim çok sukur canım,bayramda memlekete gittik kuzumun tüm düzeni mahvoldu şimdi toparliyoruz şükür bugün tam 3 aylık olduk.senin kuzu nasıl kilo boy durumu ? Kuzunun resmini koydun mu merak ettim

Can'ım sertifikası falan varmı , bir de how much?

Kadın doğuma geldim smear testi sonucu için
Kağıtta tedavi sonrası smear tekrarı felan gibi bi şeyler yazıyor ama bakalım doktor ne diyecek
Stresssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…