- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.201
Ben mothercare den almıştım patiği çıkmıyor ama eldiveni var içinde o çıkıyor, bizimde abimizden kalan montumuz var bu kışı öyle geçiririz. Deniz egzama oldu Can'ım maalesef anne de baba da allerjik bünyeye sahip olunca yavruma da geçtiBende astronot giydirecegim canım Kanz dan indirimler almıştım 42 liraya yumuş yumus bişey patigide çıkıyor çok kullanışlı oglustan kalan 1 montta var yeter bu kış :) Deniz kuzusu nasıl
Valla benim kangurum yok ama sığar herhalde, bacak kısmı çok dar değilse geçer oradan :/Ya kangurunun içine sigarmi mont astronot la fln
Can'ım sertifikası falan varmı , bir de how much?
Saol canım kanguruyla normal mont olmaz dimi usur bacak kısmı ztnValla benim kangurum yok ama sığar herhalde, bacak kısmı çok dar değilse geçer oradan :/
Evet Can'ım beli ve bacağı açılır yukarı doğru sıyrılır hareket ettikçe.Saol canım kanguruyla normal mont olmaz dimi usur bacak kısmı ztn
Evet ben bayağıdır araştırıyorum bu kolyeyi işe yaradığını söylüyorlar. Ben de almak istiyorum bakalım kısmet :) fotoğrafını atabilirmisin rengini merak ettim, piyasada farklı farklı renkleri varcanım var, geçen sene litvanyaya gitmiştik eşimle denemek için aldık ben çok memnun kaldım. Biliyorsunuz hamileliğimde bir dönem deli gibi migren sıkıntısı çekmiştim çok şükür bitti daha hiç olmadı :) kendim kullandığım için gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Diş için kullanmadım daha ama alanlar çok memnun canım... 60 TL'den veriyorum bebek için olanları piyasada 100tl
Saol canım kanguruyla normal mont olmaz dimi usur bacak kısmı ztn
Adet mi olacağım diye düşünüyorum hamilelik öncesi adetlerim ağrılı geçerdi umarım hamilelikte duzelmistir :/Oluyor canım kaç kere ped koydum adet olcam diye ama olmadı ayağını üşütüyor olabilirsin yada adet günün gelince olmasa bile vücut oluyormuş gibi kasılmış olabilir
Uykusuz her gece :'(Bizimkilere ben de sadece süt veriyorum ama mama da denedim hiçbir şey fark etmedi. En geç 2,5-3 saate uyanıp istediler
Hayırlı olsun bacim allah damatligini da görmeyi nasip etsinKızlar sünnet olduk çok şükür ama omrumden omur gitti, ne kadar çok ağladı yavrum yaasimdi emzirdim sakinlesti uyudu... dualarınız için çok teşekkürler. Darısı diğer minnoş erkeklerimize :)
Dr brown biberon veriyorum gece mamasında yada sagdigim sutte. Hic dokmuyor bir deneyin cnmKızlar ya oğlum mamanın yarısını yiyorsa yarısını döküyor ağzından. Bir sürü emzik başı denedim yine aynı deliği en küçük emzik başı markası hangisidir acaba fikri olan var mı?
Ya yok alicam inşallah momfortbaby aparatsiz alcam artık 3 aya bişi kalmadı bide 7 kg üstü aparatsiz yazio benimki üstü ama altına battaniye katlar kyarim diye dusundumCanim kanguru aldın mi
Biz bugun 2 aylik olduk teyzoslar :)
Eki Görüntüle 1890136
Ya yok alicam inşallah momfortbaby aparatsiz alcam artık 3 aya bişi kalmadı bide 7 kg üstü aparatsiz yazio benimki üstü ama altına battaniye katlar kyarim diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?