2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bende astronot giydirecegim canım Kanz dan indirimler almıştım 42 liraya yumuş yumus bişey patigide çıkıyor çok kullanışlı oglustan kalan 1 montta var yeter bu kış :) Deniz kuzusu nasıl
Ben mothercare den almıştım patiği çıkmıyor ama eldiveni var içinde o çıkıyor, bizimde abimizden kalan montumuz var bu kışı öyle geçiririz. Deniz egzama oldu Can'ım maalesef anne de baba da allerjik bünyeye sahip olunca yavruma da geçti dün doktora gittik kortizonlu bir krem verdi onu kullanmaya başladık bu sabah. Onun dışında iyi çok şükür kucak kuşum :) sen nasılsın tarçınım nasıl?

Can'ım sertifikası falan varmı , bir de how much?

canım var, geçen sene litvanyaya gitmiştik eşimle denemek için aldık ben çok memnun kaldım. Biliyorsunuz hamileliğimde bir dönem deli gibi migren sıkıntısı çekmiştim çok şükür bitti daha hiç olmadı :) kendim kullandığım için gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Diş için kullanmadım daha ama alanlar çok memnun canım... 60 TL'den veriyorum bebek için olanları piyasada 100tl

Evet ben bayağıdır araştırıyorum bu kolyeyi işe yaradığını söylüyorlar. Ben de almak istiyorum bakalım kısmet :) fotoğrafını atabilirmisin rengini merak ettim, piyasada farklı farklı renkleri var

Lütfen kendi egolarınız için Dünya'ya çocuk getirmeyin.anne olmak o duyguyu tatmak için içgüdüsel olarak yapılan bişey değildir annelik(bunu bütün canlılar yapıyor)Dünya'ya getirdiğiniz Çocuğunuza en başta iyi bir birey Olmayı,mutlu olmayı,mutlu etmeyi öğretin.çocuğunuzun geleceğiyle ilgili tek kaygınız sağlıklı iyi mutlu bir birey olması olsun.ilerde sizin sözünüzden çıkmaması değil!!bütün bunlar olunca Allah'ın izniyle başarılı bir bireyde olacaktir.başarılı iyi bir meslek sahibi olma durumunda da yine o bitmek tükenmek bilmeyen egolarınız girmesin işin içine.ilerde bana baksın, kıçımın dibinden ayrılmasın,hastalandığımda yanı başımda bitsin,her türlü nazımı kaprisimi çeksin gibi egolardan bahsediyorum.siz zaten iyi bir birey olarak yetiştirirseniz görev ve sorumluluklarını yerine getirecektir.dünyaya getirdiğiniz yavrularınızı hayat garantiniz olarak görmeyin.bu çok mide bulandırıcı!!!ve bunun adı elde etmeye çalıştığınız çıkarlarınızdır.anne evlat ilişkisi değil.bi bırakın müsade edin mutlu olsunlar evlatlarınız.sizin o bitmek tükenmek bilmeyen kapris naz ve egolarınızla uğraşmak yerine.ben çocuğumu 9 ay karnımda taşıdım,emzirdim,büyüttüm,gecelerce uykusuz kaldım,Başında bekledim vs vs vs diye onun hayatında her konuda söz Hakkı'na sahip olmam gerekmiyor.bunlar annelik görevleridir.anne Olmayı seçtiyseniz bunları zaten yapmak zorundasınız.ilerde misliyle istek ve arzularınızı karşılasın diye yapmıyorsunuz!!!!(bunları hiçbirinizi kastederek yazmadığımı biliyosunuzdur kızlar:))sinirliyim biraz.bu da burda dursun.

Oluyor canım kaç kere ped koydum adet olcam diye ama olmadı ayağını üşütüyor olabilirsin yada adet günün gelince olmasa bile vücut oluyormuş gibi kasılmış olabilir
Adet mi olacağım diye düşünüyorum hamilelik öncesi adetlerim ağrılı geçerdi umarım hamilelikte duzelmistir :/

Kızlar ya oğlum mamanın yarısını yiyorsa yarısını döküyor ağzından. Bir sürü emzik başı denedim yine aynı deliği en küçük emzik başı markası hangisidir acaba fikri olan var mı?

Dr brown biberon veriyorum gece mamasında yada sagdigim sutte. Hic dokmuyor bir deneyin cnm

Biz bugun 2 aylik olduk teyzoslar :)
Eki Görüntüle 1890136

Oyy yerim ben senin Tombalak suratıni çok tatlısı sen ama maşallah kuzuma

Ya yok alicam inşallah momfortbaby aparatsiz alcam artık 3 aya bişi kalmadı bide 7 kg üstü aparatsiz yazio benimki üstü ama altına battaniye katlar kyarim diye dusundum

Bende düşünüyorum almayi kardeşim alicak mis hatta oğlani okula götürür ken rahat olur.inşallah sever kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…