- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.221
Oouyyy donunu yediğim maşallah annesiiiBiz bugun 2 aylik olduk teyzoslar :)
Eki Görüntüle 1890136
Ben kamu calisaniyim parayi aldim herkese veriliyo bi sarti yokkamu calisani degilsen bulundugun yerdeki aile ve sosyal politikalar il mud kimliklerinle(bebegin ve senin)ve dogum belgenle gidiyorsun.esinin tc si de gerekli.tek cocuk icin 300tl para veriyor devlet.hicbir sart yok.pttden gidip aliyorsun sonra
kerim asaf daha uyumluymuş aslında...ama böylede güzel alışmak zorundayız sanırım ....hayır herşeye tamam eşin ailesi ne karışıyor değilmi tamamen saçmalıkCanim bizde yasadik o sorunu. Ben kerim asaf ostiyodum esimin ailesi sami yusuf diye tutturdu sonunda kulagina sami yusuf asaf okundu 3 isim :)kimlige yusuf asaf yazdirdim. Amaa sinmedi basta icine zamanla alistim. Sen de alisirsin cok guzel ismi. Adiyla buyusun kuzu
Sağol canım oğluşun tam yemelik ya maşallahDr brown biberon veriyorum gece mamasında yada sagdigim sutte. Hic dokmuyor bir deneyin cnm
Bende öyle düşündüm idili bırakır gelirim kanguruda kolay olur arabada durmaz sa arabayi hem bebeği titamam.hangi marka alcanOyy yerim ben senin Tombalak suratıni çok tatlısı sen ama maşallah kuzuma
Bende düşünüyorum almayi kardeşim alicak mis hatta oğlani okula götürür ken rahat olur.inşallah sever kuzular
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunSaol canım benim, idrar torbamın içinde bir torba daha oluşmuş. Alınması gereken birşeydi. Daha sonrası için enfeksiyon vs riskinden dolayı.
Bitti çok şükür, eve gitmek istiyorum. Çocuklar gelecek 10 dk. Ya ben hala hastanedeyim
Asi oldu mu annesi ne zaman mis aşısıBiz bugun 2 aylik olduk teyzoslar :)
Eki Görüntüle 1890136
Buralardayım canım, okuyorum arada da yazmaya fırsat bulamadım. Rana kuzusu bugün huysuzdu biraz. Rota aşısının 2. dozunu yaptırdım. Akşama kadar fena değildi ama akşam feci ağlama krizine girdi. Ateşi yoktu ama calpol verdim. Rahatladı sonra. Çok şükür uyudu.
Arya hanımlar da kontrole gitmişler baya da iyimişler hamdolsun. Öperim kara kuzunu Rabbim daha iyi etsin inş.
Bu arada uyku tulumuyla ilgili yazışmışsınız. Ben de aldım kızçeme. Benimki pofuduk bişi. 1 tog kalınlığında olanından aldım ben. 2.5 tog olanlar çok kalın geldi. Sonuçta kombili ev kışın da 23-24 derece civarı tuttuk mu yeterli olur sanırım. Foto ekleyeyim :
Eki Görüntüle 1890015
O sonda denen şeyin ne menem birşey olduğunu ben de preeklampsi teşhisi ile hastaneye yattığımda öğrendim. Taktılar onu magnezyum verirken kaç defa. Çok acıdı ilkinde özellikle. Çıkardıklarında bile kaç gün acı çektim tuvalete giderkenTekrar magnezyum vereceğiz dediklerinde nolur takmayın diye yalvardım yaw kabul etmediler. Sonraki takışlarında alıştım biraz. Allah yardımcın olsun.
Geçmiş olsun canım nasıl zor oluyo mu çişini yaparken bezini bağlarken falanKızlar sünnet olduk çok şükür ama omrumden omur gitti, ne kadar çok ağladı yavrum yaasimdi emzirdim sakinlesti uyudu... dualarınız için çok teşekkürler. Darısı diğer minnoş erkeklerimize :)
Çok geçmiş olsun canım, Allah acill şifalar versin, başka dert göstermesin.
Kim var yanında?
Kızlar ya oğlum mamanın yarısını yiyorsa yarısını döküyor ağzından. Bir sürü emzik başı denedim yine aynı deliği en küçük emzik başı markası hangisidir acaba fikri olan var mı?
Geçmiş olsun canım nasıl zor oluyo mu çişini yaparken bezini bağlarken falan
Perşembe 10.00 çağrdilar canim beni korku sardıAsi oldu mu annesi ne zaman mis aşısı
Korkma canım kolay atlatır inşallah koca oğlan ooo :)HejaR12 büyüdükçe daha tatli oluyorlar ya bazen kendimi kaybedip canini yakıyorum sevmekten s
Perşembe 10.00 çağrdilar canim beni korku sardı
Canım ben yurutec almiyi düşünmüyorum sağlıklı olmadığını bide doğal sureci bozduğunu okumuştum tabi herkesin kendi kararı tecrübe li anneler bizide fikir versinKızlar arkadaşım yürüteç alacakmış kızına 3.5 aylık ama daha erken olduğunu ve çok da yararlı bisey olmadığını söyledim siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?