2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

kamu calisani degilsen bulundugun yerdeki aile ve sosyal politikalar il mud kimliklerinle(bebegin ve senin)ve dogum belgenle gidiyorsun.esinin tc si de gerekli.tek cocuk icin 300tl para veriyor devlet.hicbir sart yok.pttden gidip aliyorsun sonra
Ben kamu calisaniyim parayi aldim herkese veriliyo bi sarti yok

kerim asaf daha uyumluymuş aslında...ama böylede güzel alışmak zorundayız sanırım ....hayır herşeye tamam eşin ailesi ne karışıyor değilmi tamamen saçmalık

Oyy yerim ben senin Tombalak suratıni çok tatlısı sen ama maşallah kuzuma

Bende düşünüyorum almayi kardeşim alicak mis hatta oğlani okula götürür ken rahat olur.inşallah sever kuzular
Bende öyle düşündüm idili bırakır gelirim kanguruda kolay olur arabada durmaz sa arabayi hem bebeği titamam.hangi marka alcan

Şimdi sana yazacaktım nasılsınız, keyfiniz yerinde mi, herşey yolunda mı diye :))

Tutumunu yesinler onun ya :))) maşallah rana kuzusuna :))

Sorma ya, sıkıntılı biraz bu sonda işi. Yarın kendim çıkartabilirsem iyi olacak çünkü sadece bunun için hastaneye gitmek istemiyorum.

Canımı acıtıyor alet ve sünnetli çocuklar gibi yürüyorum :)) Belki onlar benden daha güzel yürüyordur valla :)))

HejaR12 canım kışın KANGURUDA nasıl sıcak tutmayı planliosun ya babywearing facebook sitesinde hatunlar a Danıştim astronot kanguruda çok sıcak olur diolar terler önermiolar dediler kafam karıştı ya

Geçmiş olsun canım nasıl zor oluyo mu çişini yaparken bezini bağlarken falan

İlk 3 saat zor gecti. Bez değdikçe ağladı. Sonra burdan bir arkadaş kağıt bardak kesip bezine koyduğunu söylemişti onu hatirladim yaptım ve ondan sonra hic sorun yaşamadık şükür :) Dün 3 kere ağrı kesici fitil verdim bol bol uyudu. Bugün de sanki hic birsey yok gibi uyandı şükür daha ağlamadı fitil vermedim.

Kızlar arkadaşım yürüteç alacakmış kızına 3.5 aylık ama daha erken olduğunu ve çok da yararlı bisey olmadığını söyledim siz ne düşünüyorsunuz

Can
Kızlar arkadaşım yürüteç alacakmış kızına 3.5 aylık ama daha erken olduğunu ve çok da yararlı bisey olmadığını söyledim siz ne düşünüyorsunuz
Canım ben yurutec almiyi düşünmüyorum sağlıklı olmadığını bide doğal sureci bozduğunu okumuştum tabi herkesin kendi kararı tecrübe li anneler bizide fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…