2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Esin ilgilenmiyo mu hic bebekle? Biraz o baksa biraz sen uyumus olursunuz

Benim oglumun da gamzesi var. Ama kizlara daha cok yakisiyo yaa :))

Bn de onumuzdeki ay sunnet yaptirmayi dusunuyorum. Bunu soyledigin iyi oldu. Bn de bardak hazirliyim simdiden :)

Kisin cok soguk havalarda montuyla takabiliriz. Ama suan bn normal giydirip uzerine bi battaniye ortuyorum

Benim 30 poset oldu ve ben hep karistirmistim atmaya kiyamam valla ins bozulmamistir haftaya da ise baslayacagim o sütler cok lazim bana

Atma sakın, hiçbirşey olmaz. Bir damlası bile önemli o sütlerin.

Ben de zamanında koydum öyle sütlerimi, anne sütü kolayca bozulan bir şey degil. Hatta sağdıktan sonra 8 saate kadar dışarıda kalabilir. Tabiki bırakmadan buzdolabında saklamak daha iyidir.

@EmiraSalih geçmiş olsun zaten ilk gün zor sadece hemencecik iyileşel gör bak. Bizimkinin pipisine tüp gibi bişey taktılar sünnet sonrası o 2 gün kaldı sanırım bir yere değmesin sürmesin diye taktılar ama onun da bakımı zordu biraz içinde idrar kalmasın demişlerdi onu boşaltıp sonra su döküp tekrar boşaltılıyordu. Tek kişilik iş değildi anlayacağın ama çok çabuk iyileşti.

Gecen gun oglum icin kislik takimlar aldim. Sizin soylediginiz gibi buyuk aldim. 6-18 ay icin diyo ama tam oldu ogluma. Bu aylardan sonra bebekler cok hizli buyumuyolar sanirim :/

Bende öyle düşündüm idili bırakır gelirim kanguruda kolay olur arabada durmaz sa arabayi hem bebeği titamam.hangi marka alcan

Canım bende momfortbaby istiyorum bakalım. Şuanda idili nasıl götürüyorsun,ayy benim büyük kuzu cok duygusal bu aralar dedesini ozluyormus ağlayıp duruyor haftasonu gelecekler biraz hasret gidersinler de öyle okula yazdiracagim.

Canım astronot var bende içine ince giydiririm terleme inşallah. Montta var onuda denerim.ama bacaklar usur bu seferde yada bacaklari battaniye ortsek

Kızlar arkadaşım yürüteç alacakmış kızına 3.5 aylık ama daha erken olduğunu ve çok da yararlı bisey olmadığını söyledim siz ne düşünüyorsunuz

Aman sakin ha daha çok küçük şimdiden neden acele ederler anlamıyorum büyük oglumda da kullanmadım bunda da kullanmayacağım zamanı gelince ilk arabam i kullanırım.

Duaların kabul olmuş daha yeni mi oluşmuş merak ettim benim iki oglumda da var yanaklarında benim ve eşimin de gamzeli aileyiz yani :)

kamu calisani degilsen bulundugun yerdeki aile ve sosyal politikalar il mud kimliklerinle(bebegin ve senin)ve dogum belgenle gidiyorsun.esinin tc si de gerekli.tek cocuk icin 300tl para veriyor devlet.hicbir sart yok.pttden gidip aliyorsun sonra

Esim memur olurmu

idilduam hep yazacam unutuyorum eşim lactamil almıştı senle konuştuğumuz gün her gün 2 sefer içiyorum ve baya farketti sütum. Aslında sutun kalitesini arttırıyor mus ama miktarını da etkiledi. Allah razı olsun bacım ❤

Kızlar arkadaşım yürüteç alacakmış kızına 3.5 aylık ama daha erken olduğunu ve çok da yararlı bisey olmadığını söyledim siz ne düşünüyorsunuz
Can'ım henüz erken yürüteç için. Ben büyük oğlumda kullanmıştım bir zararını görmedim, oğlum da çok mutluydu içinde oda oda geziyordu :))

ay bu kadar olur , tesadüf haberlerde uzmana sordular şimdi yürüteç olayını. Ev kazalarına neden olduğu için önermiyoruz dedi. Bir de yürümeyi geciktiriyor dedi ama benim oğlan 10 aylıkken yürümüştü :)

B
Buzlukta kaç ay duruyo peki bende öyle yaptım atmayim bende o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…