- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.241
Evet ben bayağıdır araştırıyorum bu kolyeyi işe yaradığını söylüyorlar. Ben de almak istiyorum bakalım kısmet :) fotoğrafını atabilirmisin rengini merak ettim, piyasada farklı farklı renkleri var
Aiy bizde gorsek keşke :)Günaydın kızlar. Hamileyken hep demiştim ki Allahım kızımın yanaklarında gamzeleri olsun. Ve dün akşam fark ettik ki iki yanağında da gamzesi var benimkiler gibiGülünce belirmeye başladı, dünyalar benim oldu çok şükür
Esin ilgilenmiyo mu hic bebekle? Biraz o baksa biraz sen uyumus olursunuzÖyle valla annelik çok zor bi şey bunü anne olunca anladım annem gece bebeğim uyandığında emirdim aldı beşikte salladı sabah 5 buçuk 6 gibi uyanıyorum kızım daha da 9 a kadar uyumuyo aldı yanımdan gezdirdi ben uyudum öyle Rabbim başımızdan eksik etmesin sağlık sıhhat versin annelerimize
Benim oglumun da gamzesi var. Ama kizlara daha cok yakisiyo yaa :))Günaydın kızlar. Hamileyken hep demiştim ki Allahım kızımın yanaklarında gamzeleri olsun. Ve dün akşam fark ettik ki iki yanağında da gamzesi var benimkiler gibiGülünce belirmeye başladı, dünyalar benim oldu çok şükür
Bn de onumuzdeki ay sunnet yaptirmayi dusunuyorum. Bunu soyledigin iyi oldu. Bn de bardak hazirliyim simdiden :)İlk 3 saat zor gecti. Bez değdikçe ağladı. Sonra burdan bir arkadaş kağıt bardak kesip bezine koyduğunu söylemişti onu hatirladim yaptım ve ondan sonra hic sorun yaşamadık şükür :) Dün 3 kere ağrı kesici fitil verdim bol bol uyudu. Bugün de sanki hic birsey yok gibi uyandı şükür daha ağlamadı fitil vermedim.
Daha dik duramaz cok erken. Erkekler icin de zararli olabilir diyolar. Ben kullanmayi dusunmuyorumKızlar arkadaşım yürüteç alacakmış kızına 3.5 aylık ama daha erken olduğunu ve çok da yararlı bisey olmadığını söyledim siz ne düşünüyorsunuz
Kisin cok soguk havalarda montuyla takabiliriz. Ama suan bn normal giydirip uzerine bi battaniye ortuyorumHejaR12 canım kışın KANGURUDA nasıl sıcak tutmayı planliosun ya babywearing facebook sitesinde hatunlar a Danıştim astronot kanguruda çok sıcak olur diolar terler önermiolar dediler kafam karıştı ya
Benim 30 poset oldu ve ben hep karistirmistim atmaya kiyamam valla ins bozulmamistir haftaya da ise baslayacagim o sütler cok lazim bana
Bende öyle düşündüm idili bırakır gelirim kanguruda kolay olur arabada durmaz sa arabayi hem bebeği titamam.hangi marka alcan
HejaR12 canım kışın KANGURUDA nasıl sıcak tutmayı planliosun ya babywearing facebook sitesinde hatunlar a Danıştim astronot kanguruda çok sıcak olur diolar terler önermiolar dediler kafam karıştı ya
Kızlar arkadaşım yürüteç alacakmış kızına 3.5 aylık ama daha erken olduğunu ve çok da yararlı bisey olmadığını söyledim siz ne düşünüyorsunuz
Günaydın kızlar. Hamileyken hep demiştim ki Allahım kızımın yanaklarında gamzeleri olsun. Ve dün akşam fark ettik ki iki yanağında da gamzesi var benimkiler gibiGülünce belirmeye başladı, dünyalar benim oldu çok şükür
kamu calisani degilsen bulundugun yerdeki aile ve sosyal politikalar il mud kimliklerinle(bebegin ve senin)ve dogum belgenle gidiyorsun.esinin tc si de gerekli.tek cocuk icin 300tl para veriyor devlet.hicbir sart yok.pttden gidip aliyorsun sonra
İstek yolladım Can'ım takip içincanım ig da bakabilirsin mira.bebek
Olur benim eşim de memur hatta o iş yerine belgeleri verdi onlar başvurdu ama alması biraz uzun sürdü temmuzda başvuru yaptık ancak bugün yattı da aldım parayıEsim memur olurmu
Can'ım henüz erken yürüteç için. Ben büyük oğlumda kullanmıştım bir zararını görmedim, oğlum da çok mutluydu içinde oda oda geziyordu :))Kızlar arkadaşım yürüteç alacakmış kızına 3.5 aylık ama daha erken olduğunu ve çok da yararlı bisey olmadığını söyledim siz ne düşünüyorsunuz
Buzlukta kaç ay duruyo peki bende öyle yaptım atmayim bende o zamanAtma sakın, hiçbirşey olmaz. Bir damlası bile önemli o sütlerin.
Ben de zamanında koydum öyle sütlerimi, anne sütü kolayca bozulan bir şey degil. Hatta sağdıktan sonra 8 saate kadar dışarıda kalabilir. Tabiki bırakmadan buzdolabında saklamak daha iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?