- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.261
Canım bi damla vardı galactago diye sanırım sen mi kullaniyodun o nasıl bi de maltana diye bi içecek varmış onu denediniz mi hiç@idilduam hep yazacam unutuyorum eşim lactamil almıştı senle konuştuğumuz gün her gün 2 sefer içiyorum ve baya farketti sütum. Aslında sutun kalitesini arttırıyor mus ama miktarını da etkiledi. Allah razı olsun bacım ❤
Benim esim biseler doldurmdum ama dio emin dgil ne doldurduhuna mesaj geliomis oda temmuz sonu gibi basvurdu nasil haberin olduOlur benim eşim de memur hatta o iş yerine belgeleri verdi onlar başvurdu ama alması biraz uzun sürdü temmuzda başvuru yaptık ancak bugün yattı da aldım parayı
Tamam canım başparmak emmesin gerisi önemli değil diyorsun. Ayy nasıl tatlı tatlı emiyor alıp ısırasım geliyor o ballı elleri :))Elini yumrukalrını emmesi değil de başparmak emmek alışkanlık yapıyomuş ona dikkat er.elinin kenarını emmesi ya da parmakları sırayla emmesi yumruğu emmesi iyimiş.başparmak beyinde en çok kontrol merkezine sahip parmak olduğu için alışkanlık yapınca bırakması çok zormuş.kuzenim 15 yaşında hala emiyo.elinden korkma yani.bizimki de emiyo.hatta hastanede ağlayınca dr hemen elini ağzına veriyo.bi de bal damlarmış ona elinden.bu da kv deyimi
Hiç korkma canım vurduğunda ağlıyor biraz, kullanıyorsa ver emziğini, eve gidincede 4 saat arayla 2 kez calpol ver tamamdır. Hiçbişeycik olmaz:)HejaR12 büyüdükçe daha tatli oluyorlar ya bazen kendimi kaybedip canini yakıyorum sevmekten s
Perşembe 10.00 çağrdilar canim beni korku sardı
Canım bi damla vardı galactago diye sanırım sen mi kullaniyodun o nasıl bi de maltana diye bi içecek varmış onu denediniz mi hiç
Kızlar arkadaşım yürüteç alacakmış kızına 3.5 aylık ama daha erken olduğunu ve çok da yararlı bisey olmadığını söyledim siz ne düşünüyorsunuz
Ben 6.aydan sonra kullandım kızıma, çok sevdi 10.ayda yürümeye başladı. 5yaşında şuan ve hiçbir sıkıntısı yok çok şükür. Bugüne kadar çevremde yürüteçten dolayı sıkıntı yaşayanı hiç görmedimCan
Canım ben yurutec almiyi düşünmüyorum sağlıklı olmadığını bide doğal sureci bozduğunu okumuştum tabi herkesin kendi kararı tecrübe li anneler bizide fikir versin
Damlayan cok memnunum ben dr vermisti birde bol hurma ye demiştiCanım bende damla kullanıyorum ama benimki mamma milk maker.Maltana bende ise yaramadı canım.
Galactago yu ben denedim Can'ım güzel işe yarıyor, maltana alacaktım denemek için mağazadaki görevli fayda görmek için 6-7 tane almalısınız deyince vazgeçmiştim. Sonuçta tadını bilmiyorum içemeyebilirim ziyan olmasın dedimCanım bi damla vardı galactago diye sanırım sen mi kullaniyodun o nasıl bi de maltana diye bi içecek varmış onu denediniz mi hiç
Tamam canım başparmak emmesin gerisi önemli değil diyorsun. Ayy nasıl tatlı tatlı emiyor alıp ısırasım geliyor o ballı elleri :))
Galactago yüzde ben denedim Can'ım güzel işe yarıyor, maltana alacaktım denemek için mağazadaki görevli fayda görmek için 6-7 tane almalısınız deyince vazgeçmiştim. Sonuçta tadını bilmiyorum içemeyebilirim ziyan olmasın dedim
Herşeyi öcü diye niye gösteriyorlar anlamam, bizde kullandık yürüteci benim kızımda 10 aylıkken yürüdü:)Can'ım henüz erken yürüteç için. Ben büyük oğlumda kullanmıştım bir zararını görmedim, oğlum da çok mutluydu içinde oda oda geziyordu :))
ay bu kadar olur , tesadüf haberlerde uzmana sordular şimdi yürüteç olayını. Ev kazalarına neden olduğu için önermiyoruz dedi. Bir de yürümeyi geciktiriyor dedi ama benim oğlan 10 aylıkken yürümüştü :)
Ben Facebook sayfasından numune istemiştim onu kullanıyorum, geçen gün eczanede vardı fiyatını sordum 26₺ dedi 50 ml şişeye ama internette belki daha ucuza vardır. Numune istersen 5 ₺ kargo ücreti ödüyorsun.Fiyatı Nedir canım damlanin eczaneden mi alıyorsun?
Benim kuzu bir aydır emiyor canım başlarda elini çekiyordum şimdi çekmiyorum cok cok pek bi tatlı emiyoMerak etme canım benim kuzuda emiyor yumruk şeklinde ellerini hemde doğduğu ilk günden beri şimdi biraz daha azaldı sanki emmesi zamanla bitecektir bence
Çok ballı oluyorlar ya
Numune ne kaç ml geliyor ben de istiyim deniyim bakalımBen Facebook sayfasından numune istemiştim onu kullanıyorum, geçen gün eczanede vardı fiyatını sordum 26₺ dedi 50 ml şişeye ama internette belki daha ucuza vardır. Numune istersen 5 ₺ kargo ücreti ödüyorsun.
Aynen öyle Can'ım, kışa denk gelmeseydi bu oğluma da alacaktım ama hem ev küçük gezemez. Yoksa dedemiz almak istiyor :)Herşeyi öcü diye niye gösteriyorlar anlamam, bizde kullandık yürüteci benim kızımda 10 aylıkken yürüdü:)
Can'ım 10ml sanırım yazmıyor üzerinde ml si iki şişe yollamışlardı.bitmek üzere benimki de.Numune ne kaç ml geliyor ben de istiyim deniyim bakalım
Ya sağol canım ben maltana bi deneyim damlayida aliyim o zaman maltana tadı nasi haber ederim :)Galactago yu ben denedim Can'ım güzel işe yarıyor, maltana alacaktım denemek için mağazadaki görevli fayda görmek için 6-7 tane almalısınız deyince vazgeçmiştim. Sonuçta tadını bilmiyorum içemeyebilirim ziyan olmasın dedim
Damla ise yaradı mı peki canımCanım bende damla kullanıyorum ama benimki mamma milk maker.Maltana bende ise yaramadı canım.
Gittigidiyor da gormustum daha uygundu sanırım bidaha bi bakiyim bende aliyim:)Fiyatı Nedir canım damlanin eczaneden mi alıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?