2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım bi damla vardı galactago diye sanırım sen mi kullaniyodun o nasıl bi de maltana diye bi içecek varmış onu denediniz mi hiç

Olur benim eşim de memur hatta o iş yerine belgeleri verdi onlar başvurdu ama alması biraz uzun sürdü temmuzda başvuru yaptık ancak bugün yattı da aldım parayı
Benim esim biseler doldurmdum ama dio emin dgil ne doldurduhuna mesaj geliomis oda temmuz sonu gibi basvurdu nasil haberin oldu

Tamam canım başparmak emmesin gerisi önemli değil diyorsun. Ayy nasıl tatlı tatlı emiyor alıp ısırasım geliyor o ballı elleri :))

Kızlar arkadaşım yürüteç alacakmış kızına 3.5 aylık ama daha erken olduğunu ve çok da yararlı bisey olmadığını söyledim siz ne düşünüyorsunuz
Can

Canım ben yurutec almiyi düşünmüyorum sağlıklı olmadığını bide doğal sureci bozduğunu okumuştum tabi herkesin kendi kararı tecrübe li anneler bizide fikir versin
Ben 6.aydan sonra kullandım kızıma, çok sevdi 10.ayda yürümeye başladı. 5yaşında şuan ve hiçbir sıkıntısı yok çok şükür. Bugüne kadar çevremde yürüteçten dolayı sıkıntı yaşayanı hiç görmedim

Canım bi damla vardı galactago diye sanırım sen mi kullaniyodun o nasıl bi de maltana diye bi içecek varmış onu denediniz mi hiç
Galactago yu ben denedim Can'ım güzel işe yarıyor, maltana alacaktım denemek için mağazadaki görevli fayda görmek için 6-7 tane almalısınız deyince vazgeçmiştim. Sonuçta tadını bilmiyorum içemeyebilirim ziyan olmasın dedim

Tamam canım başparmak emmesin gerisi önemli değil diyorsun. Ayy nasıl tatlı tatlı emiyor alıp ısırasım geliyor o ballı elleri :))

Merak etme canım benim kuzuda emiyor yumruk şeklinde ellerini hemde doğduğu ilk günden beri şimdi biraz daha azaldı sanki emmesi zamanla bitecektir bence
Çok ballı oluyorlar ya

Fiyatı Nedir canım damlanin eczaneden mi alıyorsun?

Herşeyi öcü diye niye gösteriyorlar anlamam, bizde kullandık yürüteci benim kızımda 10 aylıkken yürüdü:)

Fiyatı Nedir canım damlanin eczaneden mi alıyorsun?
Ben Facebook sayfasından numune istemiştim onu kullanıyorum, geçen gün eczanede vardı fiyatını sordum 26₺ dedi 50 ml şişeye ama internette belki daha ucuza vardır. Numune istersen 5 ₺ kargo ücreti ödüyorsun.

Merak etme canım benim kuzuda emiyor yumruk şeklinde ellerini hemde doğduğu ilk günden beri şimdi biraz daha azaldı sanki emmesi zamanla bitecektir bence
Çok ballı oluyorlar ya
Benim kuzu bir aydır emiyor canım başlarda elini çekiyordum şimdi çekmiyorum cok cok pek bi tatlı emiyo

Numune ne kaç ml geliyor ben de istiyim deniyim bakalım

Ya sağol canım ben maltana bi deneyim damlayida aliyim o zaman maltana tadı nasi haber ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…