- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.281
Canım faydası olduysa ne mutluidilduam hep yazacam unutuyorum eşim lactamil almıştı senle konuştuğumuz gün her gün 2 sefer içiyorum ve baya farketti sütum. Aslında sutun kalitesini arttırıyor mus ama miktarını da etkiledi. Allah razı olsun bacım ❤
Mesaj gelmedi aile ve sosyal politikaları arayarak yada e- devletten sorgulayarak öğrenebilirsiniz biz telefon ile aramistik hangi tarihte postaneye yapacağını söyledilerALTINI post: 48210483 .!.:Benim esim biseler doldurmdum ama dio emin dgil ne doldurduhuna mesaj geliomis oda temmuz sonu gibi basvurdu nasil haberin oldu
Damla ise yaradı mı peki canım
Kızlar bugün evlilik yıl dönümümuz kızımın gazı ile ilgileniyorum biraz huzursuzuz
Canım faydası olduysa ne mutluYa idili yürüme mesafesi okula yürüyerek gidioz 10 dk ıdille giderken tek donus 5 dk mont mu astronot mu kararsızım aslında kanguru yu alınca netlestircem sanırım battaniye fln nasıl sarılır bilemedim
Eşim ilgileniyor sağ olsun işten gelince hep onda evin temizlik işine de o bakıyor ama geceleri meme istiyor o kalkıyor sallıyor kucağına alıyor ama çok durmuyor bi de eşim 6 buçukta gidiyor ise kıyamıyorum ona da cokEsin ilgilenmiyo mu hic bebekle? Biraz o baksa biraz sen uyumus olursunuz
Banada astronot mantıklı gelio kadınlar olmaz terler dedi anlamadım kanguru o kadar sıcak mi tutuo.bacaklari usutmek istemiorum astronot alcam galiba yaDamla ise yaradı memnunum ben canım
Nice yıllarınız olsun aşkla inşallah...
Bende bilemedim ki canim sadece bir fikir sunayim dedim.bizim abide kalan montta Var astronotta ben aldım o yüzden ikisiyle de denerim ama soğuklar da bacaklar usur yada kalın pantolonlar falan giycekler
Canım montla kışın bacakları usumesmiKisin cok soguk havalarda montuyla takabiliriz. Ama suan bn normal giydirip uzerine bi battaniye ortuyorum
Banada astronot mantıklı gelio kadınlar olmaz terler dedi anlamadım kanguru o kadar sıcak mi tutuo.bacaklari usutmek istemiorum astronot alcam galiba ya
Numara neydi canım?Mesaj gelmedi aile ve sosyal politikaları arayarak yada e- devletten sorgulayarak öğrenebilirsiniz biz telefon ile aramistik hangi tarihte postaneye yapacağını söylediler
Bn internetten arastirdim bu aylarda meme reddi olabiliyomus. Bu durumu sorun gibi algilama. Bebegini de sinir krizi gecirecek kadar zorlama.
Ben de ayni seyi yasiyorum. Meme istemedigi zaman gazi olmadigindan eminsem ve alti kirli degilse hemen salliyorum. Biraz dalmaya basladigi zaman hemen emziriyorum aliyo. Sonra zaten karni tok olunca uyuyabiliyo.
Aynen bizimde öyle. Oldu.2 haftadır uykusuzluğun dibine vurdum.
Evet canım ya içi ince olursa iyi olur bencede bide usutmeyelim bebişleri.cubku çıkarmak istiorum tahayi da hergün mutlaka disariYa bana da astronot mantıklı geliyor canım. Bence terlemez içine ince bişey giydiririz
Canım ben maltanayi içiyorum faydasını da görüyorum. Tadı da gayet güzel. Aklıma geldikçe alırım haftada 1-2 tane içerim. Çok düzenli içmediğim halde faydasını görüyorum.Canım bi damla vardı galactago diye sanırım sen mi kullaniyodun o nasıl bi de maltana diye bi içecek varmış onu denediniz mi hiç
Canım bizim arkadaşım da bebeği almıyor uykusunda veriyor onun dışında sağıyor veriyor ya da bazen mama veriyor
Evet canım ya içi ince olursa iyi olur bencede bide usutmeyelim bebişleri.cubku çıkarmak istiorum tahayi da hergün mutlaka disari
İnşallah kısa surede iyileşir canım bizde yaptiracagiz 4aylık olduktan sonra falan dr. İdrar deliği çok ince 1 yaşına girmeden yaptırın dedi bizedeİlk 3 saat zor gecti. Bez değdikçe ağladı. Sonra burdan bir arkadaş kağıt bardak kesip bezine koyduğunu söylemişti onu hatirladim yaptım ve ondan sonra hic sorun yaşamadık şükür :) Dün 3 kere ağrı kesici fitil verdim bol bol uyudu. Bugün de sanki hic birsey yok gibi uyandı şükür daha ağlamadı fitil vermedim.
Cnm sakın pes etme bu dönemde bebeklerimzin çevreye ilgisi arttığı için meme hatta bineron reddi olabiliyormuş. Ama geçici bir durum, bebeğini loş sessiz dikkatni dağıtmayacak bir ortamda emzirmeye çalış hatta sakin bir müzik bile açabilirsn. Facebookta emziren anneler grununa üyeysen orada yardım ederler
0(312) 705 40 00 sosyal yardımlar mudurlugunu bağlatacaksiniz orası ilgileniyor doğum paralarıylaNumara neydi canım?
Yüzünü çizmesine nasıl engel oluyorsun canım ben hep eldivenle tutuyorum çıkardığımda kanatır bileMerak etme canım benim kuzuda emiyor yumruk şeklinde ellerini hemde doğduğu ilk günden beri şimdi biraz daha azaldı sanki emmesi zamanla bitecektir bence
Çok ballı oluyorlar ya
Canım bazen yiyecek güçleri kalmıyor uykusuzluk gaz sancısı gibi yada sabredemiyorlar çok aç olduklarında ben kıyamıyorum Sağıp biberonla veriyorum Sütümü.. ama aventin biberonu.. bi biberon bi meme düzen kurduk sayılır..
Sağ ol canım çok teşekkür ederim0(312) 705 40 00 sosyal yardımlar mudurlugunu bağlatacaksiniz orası ilgileniyor doğum paralarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?