2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım faydası olduysa ne mutlu Ya idili yürüme mesafesi okula yürüyerek gidioz 10 dk ıdille giderken tek donus 5 dk mont mu astronot mu kararsızım aslında kanguru yu alınca netlestircem sanırım battaniye fln nasıl sarılır bilemedim

ALTINI post: 48210483 .!.:
Benim esim biseler doldurmdum ama dio emin dgil ne doldurduhuna mesaj geliomis oda temmuz sonu gibi basvurdu nasil haberin oldu
Mesaj gelmedi aile ve sosyal politikaları arayarak yada e- devletten sorgulayarak öğrenebilirsiniz biz telefon ile aramistik hangi tarihte postaneye yapacağını söylediler

Damla ise yaradı mı peki canım

Damla ise yaradı memnunum ben canım

Kızlar bugün evlilik yıl dönümümuz kızımın gazı ile ilgileniyorum biraz huzursuzuz

Nice yıllarınız olsun aşkla inşallah...

Bende bilemedim ki canim sadece bir fikir sunayim dedim.bizim abide kalan montta Var astronotta ben aldım o yüzden ikisiyle de denerim ama soğuklar da bacaklar usur yada kalın pantolonlar falan giycekler

Esin ilgilenmiyo mu hic bebekle? Biraz o baksa biraz sen uyumus olursunuz
Eşim ilgileniyor sağ olsun işten gelince hep onda evin temizlik işine de o bakıyor ama geceleri meme istiyor o kalkıyor sallıyor kucağına alıyor ama çok durmuyor bi de eşim 6 buçukta gidiyor ise kıyamıyorum ona da cok

Son düzenleyen: Moderatör:
Banada astronot mantıklı gelio kadınlar olmaz terler dedi anlamadım kanguru o kadar sıcak mi tutuo.bacaklari usutmek istemiorum astronot alcam galiba ya

Banada astronot mantıklı gelio kadınlar olmaz terler dedi anlamadım kanguru o kadar sıcak mi tutuo.bacaklari usutmek istemiorum astronot alcam galiba ya

Ya bana da astronot mantıklı geliyor canım. Bence terlemez içine ince bişey giydiririz

Cnm aynen bende baktım. Geçti şükür meme kavgası. Şimdide uyku sorunumuz başladı:/

Ya bana da astronot mantıklı geliyor canım. Bence terlemez içine ince bişey giydiririz
Evet canım ya içi ince olursa iyi olur bencede bide usutmeyelim bebişleri.cubku çıkarmak istiorum tahayi da hergün mutlaka disari

Canım bi damla vardı galactago diye sanırım sen mi kullaniyodun o nasıl bi de maltana diye bi içecek varmış onu denediniz mi hiç
Canım ben maltanayi içiyorum faydasını da görüyorum. Tadı da gayet güzel. Aklıma geldikçe alırım haftada 1-2 tane içerim. Çok düzenli içmediğim halde faydasını görüyorum.

İnşallah kısa surede iyileşir canım bizde yaptiracagiz 4aylık olduktan sonra falan dr. İdrar deliği çok ince 1 yaşına girmeden yaptırın dedi bizede

Cnm aynen pes etmedim binbir şebekliklerle emzirdim. Düzeldi şükür. Facebook kullanmıyorum ya. Uykumuz gitti o kötü oldu.

Merak etme canım benim kuzuda emiyor yumruk şeklinde ellerini hemde doğduğu ilk günden beri şimdi biraz daha azaldı sanki emmesi zamanla bitecektir bence
Çok ballı oluyorlar ya
Yüzünü çizmesine nasıl engel oluyorsun canım ben hep eldivenle tutuyorum çıkardığımda kanatır bile 2 ay 14 günlük bebegim

Cnm denedim onuda almadı. Ama düzeldi şuan şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…