- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.301
:) güzel tesadüf, ben de zararlıdır diye duydum canım ama eskiler hep kullanıyorlarmış, aslında yürümeyi kolaylaştırır diye kullanılır dediklerine şaşırdım açıkçasıCan'ım henüz erken yürüteç için. Ben büyük oğlumda kullanmıştım bir zararını görmedim, oğlum da çok mutluydu içinde oda oda geziyordu :))
ay bu kadar olur , tesadüf haberlerde uzmana sordular şimdi yürüteç olayını. Ev kazalarına neden olduğu için önermiyoruz dedi. Bir de yürümeyi geciktiriyor dedi ama benim oğlan 10 aylıkken yürümüştü :)
Gözün aydın :) Arkadaşımınki de başlamış almaya :) canım bizimki de 2 gündür gündüzleri dalıyor kalkıyor gece de yarım saat 1 saatte bir kalkıp emmek istiyor sürekli sallamamı istiyor uykusuzluktan mahvoldum birden noldu anlamadımCnm meme krizimiz bitti şükür alıyor . Ama şuan uyku sorunu yaşıyoruz:/
Bn internetten arastirdim bu aylarda meme reddi olabiliyomus. Bu durumu sorun gibi algilama. Bebegini de sinir krizi gecirecek kadar zorlama.
Ben de ayni seyi yasiyorum. Meme istemedigi zaman gazi olmadigindan eminsem ve alti kirli degilse hemen salliyorum. Biraz dalmaya basladigi zaman hemen emziriyorum aliyo. Sonra zaten karni tok olunca uyuyabiliyo.
Maşallah :)Ben de çok istemiştim eşimde var hep diyordum inşallah bu konuda babaya benzer diye ben şimdiye kadar hiç farketmedim yok sanırımGünaydın kızlar. Hamileyken hep demiştim ki Allahım kızımın yanaklarında gamzeleri olsun. Ve dün akşam fark ettik ki iki yanağında da gamzesi var benimkiler gibiGülünce belirmeye başladı, dünyalar benim oldu çok şükür
Merhaba tırnaklarını düzenli keserseniz çizme olmayabilir. Bide eldiven çağı çoktan geçmiş. Hem ellerini keşfetme zamanı şu an bebeklerimizin. Ellerini serbest bırakmlıyız.Yüzünü çizmesine nasıl engel oluyorsun canım ben hep eldivenle tutuyorum çıkardığımda kanatır bile2 ay 14 günlük bebegim
Ya sağol canım ben maltana bi deneyim damlayida aliyim o zaman maltana tadı nasi haber ederim :)
Tamam canım başparmak emmesin gerisi önemli değil diyorsun. Ayy nasıl tatlı tatlı emiyor alıp ısırasım geliyor o ballı elleri :))
Ben 3 gune bir tirnaklarini kesiyorum eldiven cok takmayin diyolar gelisimi icin elleriyle oyun oynuyo hepYüzünü çizmesine nasıl engel oluyorsun canım ben hep eldivenle tutuyorum çıkardığımda kanatır bile2 ay 14 günlük bebegim
Nice yıllara canım bacaklarına bisiklet hareketi yaptır annesi yazık aKızlar bugün evlilik yıl dönümümuz kızımın gazı ile ilgileniyorum biraz huzursuzuz
Ya sağol canım bende araştırırken gordum de deneyim 2 saat te uyanıp gündüzleri saat başı emen yaramaza sut lazım :)Canım ben maltanayi içiyorum faydasını da görüyorum. Tadı da gayet güzel. Aklıma geldikçe alırım haftada 1-2 tane içerim. Çok düzenli içmediğim halde faydasını görüyorum.
Benim arkadaşım 31 yaşında hala uykusunda baş parmağını emer.:))
Ben istemiyom olmasın. Dün biraz karnım ağrıdı olacak diye ödüm koptunerdeyse 1 yilin sonunda regl oldum arkadaslar
Cnm çok geçmiş olsun.Saol canım, gündüz çocuklar okulda, yardımcı bir ablamız var o geliyor. Eşim de bugün kalacak yanımda. Tek değilim çok şükür :))
Sen alırsan momfort yenidogan aparatlı mi alcan canım yaHer gün 5 dk olsa da çıkarmak lazım bebisleri havaya alışmadı için bende her gün çıkarıyorum canim
Benim oğlumda çok obur sürekli süt arttırıcı araştırıyorum. Kefir de süt arttırıyor marketlerde rahat bulabilirsin , aşurelik buğdaydan yapıyorum yoğurt çorbasını o da güzel süt yapıyor hem kalitesini de arttırıyorNice yıllara canım bacaklarına bisiklet hareketi yaptır annesi yazık a
Ya sağol canım bende araştırırken gordum de deneyim 2 saat te uyanıp gündüzleri saat başı emen yaramaza sut lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?