2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

:) güzel tesadüf, ben de zararlıdır diye duydum canım ama eskiler hep kullanıyorlarmış, aslında yürümeyi kolaylaştırır diye kullanılır dediklerine şaşırdım açıkçası

Cnm meme krizimiz bitti şükür alıyor . Ama şuan uyku sorunu yaşıyoruz:/
Gözün aydın :) Arkadaşımınki de başlamış almaya :) canım bizimki de 2 gündür gündüzleri dalıyor kalkıyor gece de yarım saat 1 saatte bir kalkıp emmek istiyor sürekli sallamamı istiyor uykusuzluktan mahvoldum birden noldu anlamadım

Denedim cnm hemen hepsi işe yaradı şükür

Maşallah :)Ben de çok istemiştim eşimde var hep diyordum inşallah bu konuda babaya benzer diye ben şimdiye kadar hiç farketmedim yok sanırım

Yüzünü çizmesine nasıl engel oluyorsun canım ben hep eldivenle tutuyorum çıkardığımda kanatır bile 2 ay 14 günlük bebegim
Merhaba tırnaklarını düzenli keserseniz çizme olmayabilir. Bide eldiven çağı çoktan geçmiş. Hem ellerini keşfetme zamanı şu an bebeklerimizin. Ellerini serbest bırakmlıyız.

Kızlar bugün evlilik yıl dönümümuz kızımın gazı ile ilgileniyorum biraz huzursuzuz
Nice yıllara canım bacaklarına bisiklet hareketi yaptır annesi yazık a
Canım ben maltanayi içiyorum faydasını da görüyorum. Tadı da gayet güzel. Aklıma geldikçe alırım haftada 1-2 tane içerim. Çok düzenli içmediğim halde faydasını görüyorum.
Ya sağol canım bende araştırırken gordum de deneyim 2 saat te uyanıp gündüzleri saat başı emen yaramaza sut lazım :)

Nice yıllara canım bacaklarına bisiklet hareketi yaptır annesi yazık a

Ya sağol canım bende araştırırken gordum de deneyim 2 saat te uyanıp gündüzleri saat başı emen yaramaza sut lazım :)
Benim oğlumda çok obur sürekli süt arttırıcı araştırıyorum. Kefir de süt arttırıyor marketlerde rahat bulabilirsin , aşurelik buğdaydan yapıyorum yoğurt çorbasını o da güzel süt yapıyor hem kalitesini de arttırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…