2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım kefir icemiyorum tadı çok begenmiyorum ama humana still tea iciyodum kutu bitti yeni arayislardayim damlayi bide o içeceği bi deneyim

Benimde oğlum gamzeli biz çok şaşkınız ailede kimsede yok. İlk 3 ay kilo kilo ayva yedim hem gamzeli hemde tüylü oldu yavrukuşum

Ne guzel esin yardim ediyomus. Ben de gece cok fazla kalkarsa esime veriyorum o salliyo. Sabah ise gidiyo diye bn de uyandirmak istemiyorum ama bebek bakimi insani isten daha cok yoruyo ya

Yüzünü çizmesine nasıl engel oluyorsun canım ben hep eldivenle tutuyorum çıkardığımda kanatır bile 2 ay 14 günlük bebegim
Bn tirnaklarini kesmeme ragmen nerdeyse bi hafta hep yuzunu cizdi. Her yeri cizik cizik oldu. Ama simdilerde cizmiyo. Ogrendi sanirim yuzunu ellememeyi.
Sadece emzirirken beni ciziyo artik :))

Yüzünü çizmesine nasıl engel oluyorsun canım ben hep eldivenle tutuyorum çıkardığımda kanatır bile 2 ay 14 günlük bebegim

Canım sık sık kesiyoruz biz tırnaklarını.bence sende artık eldiven takmamalisin gelişimi için.

Sen alırsan momfort yenidogan aparatlı mi alcan canım ya

Yok canım yenidoğan aparatı almam büyüyor zaten alana kadar gerek kalmaz

Kahkahaları bol olsun Deniz Paşanın

Cnm sen mi satıyorsun. Kehribar kolye yanılmıyorsam. Benim esimde de çok baş ağrısı oluyor iyi gelir mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…