- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.321
Hiss noluyo kim kimi takip edip ay bende edinİstek yolladım Can'ım takip için
Canım kefir icemiyorum tadı çok begenmiyorum ama humana still tea iciyodum kutu bitti yeni arayislardayim damlayi bide o içeceği bi deneyimBenim oğlumda çok obur sürekli süt arttırıcı araştırıyorum. Kefir de süt arttırıyor marketlerde rahat bulabilirsin , aşurelik buğdaydan yapıyorum yoğurt çorbasını o da güzel süt yapıyor hem kalitesini de arttırıyor
Günaydın kızlar. Hamileyken hep demiştim ki Allahım kızımın yanaklarında gamzeleri olsun. Ve dün akşam fark ettik ki iki yanağında da gamzesi var benimkiler gibiGülünce belirmeye başladı, dünyalar benim oldu çok şükür
Ne guzel esin yardim ediyomus. Ben de gece cok fazla kalkarsa esime veriyorum o salliyo. Sabah ise gidiyo diye bn de uyandirmak istemiyorum ama bebek bakimi insani isten daha cok yoruyo yaEşim ilgileniyor sağ olsun işten gelince hep onda evin temizlik işine de o bakıyor ama geceleri meme istiyor o kalkıyor sallıyor kucağına alıyor ama çok durmuyor bi de eşim 6 buçukta gidiyor ise kıyamıyorum ona da cok
Kulotlu corapla kalin pantolon giydirirsek usumez bnce :) zaten kanguruya takinca ayagi cok az cikiyo disari. Patik de giydirebilirizCanım montla kışın bacakları usumesmi
Ah ah sorunlari bitmiyo ki :) bn de tam uyku duzeni olustu diyorum ertesi gun uyumuyo :)Cnm aynen bende baktım. Geçti şükür meme kavgası. Şimdide uyku sorunumuz başladı:/
Gecmis olsun :))nerdeyse 1 yilin sonunda regl oldum arkadaslar
Bn tirnaklarini kesmeme ragmen nerdeyse bi hafta hep yuzunu cizdi. Her yeri cizik cizik oldu. Ama simdilerde cizmiyo. Ogrendi sanirim yuzunu ellememeyi.Yüzünü çizmesine nasıl engel oluyorsun canım ben hep eldivenle tutuyorum çıkardığımda kanatır bile2 ay 14 günlük bebegim
Ben yüzünu cizince lanolin krem suruyorum hemen geciyo zararsız bi krem silmemiz bile gerekmiyoBn tirnaklarini kesmeme ragmen nerdeyse bi hafta hep yuzunu cizdi. Her yeri cizik cizik oldu. Ama simdilerde cizmiyo. Ogrendi sanirim yuzunu ellememeyi.
Sadece emzirirken beni ciziyo artik :))
Hiss noluyo kim kimi takip edip ay bende edin[/QUOTE
Ene sen bayadır yoktun demi biz artık sosyal medyadan da takipleşiyoz
Yüzünü çizmesine nasıl engel oluyorsun canım ben hep eldivenle tutuyorum çıkardığımda kanatır bile2 ay 14 günlük bebegim
Sen alırsan momfort yenidogan aparatlı mi alcan canım ya
Kızlar çok mutluyum bugünDeniz ilk kahkahasını yaklaşık 1 ay önce teyzesine atmıştı sonrasında pek atmadı . Bugün sabahtan beri oyunlarıma konuşmalarıma kahkahayla karşılık veriyor yuppiiii
Valla keske :)Ben istemiyom olmasın. Dün biraz karnım ağrıdı olacak diye ödüm koptukeşke sadece Bebek istediğimiz Zaman olsak
canım var, geçen sene litvanyaya gitmiştik eşimle denemek için aldık ben çok memnun kaldım. Biliyorsunuz hamileliğimde bir dönem deli gibi migren sıkıntısı çekmiştim çok şükür bitti daha hiç olmadı :) kendim kullandığım için gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Diş için kullanmadım daha ama alanlar çok memnun canım... 60 TL'den veriyorum bebek için olanları piyasada 100tl
Ay benimde istediğim bişey depil ki ben de kilo almak isteyenlerdenimsaygı duydum sana çok kişi ile konuştum veremio nadir kisilerdensin demekki maşallah. 45 ne ya 45 diye kilo mu olur
Daha çok uyuyo yazacaktım eşim soru sordu kafa gittimama yiyenler çok uyuyo emenler az
Ben yürüteöe karşıyım açıkçası kendim hergün bol bol uğraşıp yürütcm inşKızlar arkadaşım yürüteç alacakmış kızına 3.5 aylık ama daha erken olduğunu ve çok da yararlı bisey olmadığını söyledim siz ne düşünüyorsunuz
Maşallah canimm kaç günlük ogluuusKızlar ya benim oğlan bu ay reflü yüzünden sadece 650 gram almış ama 6 cm uzamış 67 cm masallah yine buna bin şükür :) sizi opuyor :))
80 günlük canimmMaşallah canimm kaç günlük ogluuus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?