- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.341
Bn bisey surmuyorum zaten bebeklerin cildi cok cabuk yenileniyoBen yüzünu cizince lanolin krem suruyorum hemen geciyo zararsız bi krem silmemiz bile gerekmiyo
Ya maşallah baya uzamış canım uzun boylu olacak :)80 günlük canimm
Ben minyon baba minyon kime cektiyse bu oğlus:)Ya maşallah baya uzamış canım uzun boylu olacak :)
bileklik olarak da var mi elinde?canım var, geçen sene litvanyaya gitmiştik eşimle denemek için aldık ben çok memnun kaldım. Biliyorsunuz hamileliğimde bir dönem deli gibi migren sıkıntısı çekmiştim çok şükür bitti daha hiç olmadı :) kendim kullandığım için gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Diş için kullanmadım daha ama alanlar çok memnun canım... 60 TL'den veriyorum bebek için olanları piyasada 100tl
kerim asaf daha uyumluymuş aslında...ama böylede güzel alışmak zorundayız sanırım ....hayır herşeye tamam eşin ailesi ne karışıyor değilmi tamamen saçmalık
Can'ım lohusalıktab şu an östrojen hormonu salgılanmadıpı için öyle ölçülmüştür yorumlanamamışlardır DediSahihuban canım doktor ne dedi smear sonucuyla ilgili olarak? Yazdın da ben mi kaçırdım acaba..
İyi bişi deil canım kilo ya sağlığın yerinde olsun zayıf ol görsel olarak da aha gueselAy benimde istediğim bişey depil ki ben de kilo almak isteyenlerdenim
Benimki de her ay 1 kilo aliyodu. 3. Ay kontrolunde 600 gr almis. Neden boyle oldu bilmiyorum. Cok fazla kusuyo acaba reflu muKızlar ya benim oğlan bu ay reflü yüzünden sadece 650 gram almış ama 6 cm uzamış 67 cm masallah yine buna bin şükür :) sizi opuyor :))
Ben maltana iciyordum ama cok abartmadan tadi pek hosuma gitmedi. Bir de bi kac tanidik kullananlari biliyormus da bebekleri sıkıntılı bi garip davraniyorlar cok icme onlar kasa kasa içmişti belki ondan olmustur dediler... Eee tabi benim icime bi kurt düştü simdi haftada 1 ya da 2 tane iciyorumCanım bende damla kullanıyorum ama benimki mamma milk maker.Maltana bende ise yaramadı canım.
Olabilir canimm bizde her ay 1 kg alıyorduk benim oğlan beslenmekte istemiyor zorluyorum sağlık olsun canım 500 gram altı problem değil dedi doktorumuzBenimki de her ay 1 kilo aliyodu. 3. Ay kontrolunde 600 gr almis. Neden boyle oldu bilmiyorum. Cok fazla kusuyo acaba reflu mu
ınş hafıf gecer canım yaHiç korkma canım vurduğunda ağlıyor biraz, kullanıyorsa ver emziğini, eve gidincede 4 saat arayla 2 kez calpol ver tamamdır. Hiçbişeycik olmaz:)
Ya yok alicam inşallah momfortbaby aparatsiz alcam artık 3 aya bişi kalmadı bide 7 kg üstü aparatsiz yazio benimki üstü ama altına battaniye katlar kyarim diye dusundum
Ben maltana iciyordum ama cok abartmadan tadi pek hosuma gitmedi. Bir de bi kac tanidik kullananlari biliyormus da bebekleri sıkıntılı bi garip davraniyorlar cok icme onlar kasa kasa içmişti belki ondan olmustur dediler... Eee tabi benim icime bi kurt düştü simdi haftada 1 ya da 2 tane iciyorum
Daha dik duramaz cok erken. Erkekler icin de zararli olabilir diyolar. Ben kullanmayi dusunmuyorum
Daha dik duramaz cok erken. Erkekler icin de zararli olabilir diyolar. Ben kullanmayi dusunmuyorum
Kizlar ben ergobaby aldim cook memnunum tavsiye ederim
canim kamuda maasa yansiyor sanmistim.arkadasin birisi yazmis aldim diye.bayansan sorgusuz sualsiz alabiliyorsun:)Esim memur olurmu
B
Buzlukta kaç ay duruyo peki bende öyle yaptım atmayim bende o zaman
Canım ben calismiyorum da ek gıdaya gectigimde kullaniyim diye bide sutum biterse diye öyle çok sutum de yok haftada iki uç poset atiyim dedim daha önce sagmadim hic6-8 ay arası durabilir deniyor ama ben tecrübe etmedim maalesef.
İş gittiğinde dondurucudaki sütleri kullanırsın, eve gidince emzirirsin mis gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?