2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

bileklik olarak da var mi elinde?

kerim asaf daha uyumluymuş aslında...ama böylede güzel alışmak zorundayız sanırım ....hayır herşeye tamam eşin ailesi ne karışıyor değilmi tamamen saçmalık

Esimin babasinin adi sami o yuzden sami koymaya calistilar kiz :)) aynen canim alisicaz mecbuz

Sahihuban canım doktor ne dedi smear sonucuyla ilgili olarak? Yazdın da ben mi kaçırdım acaba..
Can'ım lohusalıktab şu an östrojen hormonu salgılanmadıpı için öyle ölçülmüştür yorumlanamamışlardır Dedi
4 ay sonra gel yeniden yapalım Dedi

Sorduğun için çok teşekkür ederim

idilduam esimi bugun yolladim milupanin cayi icin butun eczaneleri gezdim satilmiyomus o artik dedi eski bi yazimi okudun naptin dedi suan kullanan var dedim sasirdi eczaneler niye oyle dediki diye. Bi arastir istersen canim bende firsat bulunca bi sorusturcam.
Omnivit herb baby diye bi damla almis. Hem gaz damlasi hemde uykuya rahat dalmasini saglayan bi damlaymis. Verdim bakalim simdi bu aksam nasil gececek bakalim. Gaz icin biogaia kullaniyoduk bide bu damla oldu. Doktora bi sorcam ikisini birlikte kullanayimmi diye.gerci sabah vermistim digerinden ikisindense icmis oldu umarm kotu bisey olmaz.

Hepinizi kocaman optum ben depresyonuma doneyim

Canım bende damla kullanıyorum ama benimki mamma milk maker.Maltana bende ise yaramadı canım.
Ben maltana iciyordum ama cok abartmadan tadi pek hosuma gitmedi. Bir de bi kac tanidik kullananlari biliyormus da bebekleri sıkıntılı bi garip davraniyorlar cok icme onlar kasa kasa içmişti belki ondan olmustur dediler... Eee tabi benim icime bi kurt düştü simdi haftada 1 ya da 2 tane iciyorum

Benimki de her ay 1 kilo aliyodu. 3. Ay kontrolunde 600 gr almis. Neden boyle oldu bilmiyorum. Cok fazla kusuyo acaba reflu mu
Olabilir canimm bizde her ay 1 kg alıyorduk benim oğlan beslenmekte istemiyor zorluyorum sağlık olsun canım 500 gram altı problem değil dedi doktorumuz

Cnm.maltanayı alkolsüz bira gibi düşün. Yani sütü artıran aslında arpa. Eğer öyle olsaydı bira içen herkes tuhaf olurdu.
Milletin saçma sapan yakıştırmalar ı çok ayıp hem de küçücuk bebeklere:/

Daha dik duramaz cok erken. Erkekler icin de zararli olabilir diyolar. Ben kullanmayi dusunmuyorum
Daha dik duramaz cok erken. Erkekler icin de zararli olabilir diyolar. Ben kullanmayi dusunmuyorum

Kızlar,

Ben oğluma da kızıma da kullandım ama 9-10 AYDAN SONRA.
En azından kendi kendine dik durabildiği zamandan sonra kullanmak daha uygun.

Erkek bebekler için bütün gün yürüteçte kalmayacaksa, bir kaç saat durmasında sakınca yok. Boyları ayarlanabiliyor yürüteçlerin

mevludumuzu atlattik cok sukur.guzel gecti.Allah kabul etsin.

ben momfort aldim kanguru daha hic kullanmadim:)yenidogan aparatli aldim ben.bebe cruz uygulamasindan 2. el satanlar var kizlar hic kullanilmamislar bile oluyor.ordan bakabilirsiniz.

sut icin ben bir donem gnc nin bira mayasi tabletini kullandim.su an sutum oldugu icin kullanmiyorum.onun haricinde a101 de ananasli ve armutlu malt icecek var.onu tavsiye ederim.dereotu,tahin helvasi ve bol su sut icin en iyi seyler.bir de yas incir

6-8 ay arası durabilir deniyor ama ben tecrübe etmedim maalesef.

İş gittiğinde dondurucudaki sütleri kullanırsın, eve gidince emzirirsin mis gibi :)))
Canım ben calismiyorum da ek gıdaya gectigimde kullaniyim diye bide sutum biterse diye öyle çok sutum de yok haftada iki uç poset atiyim dedim daha önce sagmadim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…