2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

@HejaR12 büyüdükçe daha tatli oluyorlar ya bazen kendimi kaybedip canini yakıyorum sevmekten s

Perşembe 10.00 çağrdilar canim beni korku sardı
canım benimde çarşamba olacaktı ama annem olmadığı için burda endişenelip haftaya perşembeye erteledim. bende çok korkuyorum ya, aşıdan sonra ki durumu benimle paylaş lütfen olurmu.. inş hafif atlatır kuzucuk

canlar bebeğin ellerinin, burnun ve yüzünün soğuk olması üşüğünü mü gösterir ya? yüzünü ve burnunu ısınıyor genelde ama ellerine eldiven taksamda buz gibi olabiliyor ne dersiniz?

Bende ergobaby istiyorum ama çok pahalı geliyor bana.

Ben 179 lirayya aldim internetten arti kargo. Satici dedi ki yurtdisindan getirdik filan.. Ben de biraz tereddutle yaklastim ama cok saglam kaliteli bi urun ben memnunum canim. Sadece garantisi olmuyo yurtdisindan geldigi icin. Ama garantilik bi sorun olmaz bence

Kizlar ben ergobaby aldim cook memnunum tavsiye ederim
Canım ilk bebeğim olsa bende ergo alırdım ama 2. Bebis belki sewmicek bile bilmiorum o yüzden o kadar para vermek istemiorum açıkçası momfort baby Türk malı ymis ergonomik ayrıca kullananlar memnun 155 tl ye halletmis olurum

Kullananlar memnunsa al csnim onemli olan rahat etmesi bebislerin ve bizim :) ama ben de 179 liraya aldim internetten

Numune ne kaç ml geliyor ben de istiyim deniyim bakalım

Can'ım 10ml sanırım yazmıyor üzerinde ml si iki şişe yollamışlardı.bitmek üzere benimki de.

Ya sağol canım ben maltana bi deneyim damlayida aliyim o zaman maltana tadı nasi haber ederim :)

Damla ise yaradı mı peki canım

Gittigidiyor da gormustum daha uygundu sanırım bidaha bi bakiyim bende aliyim:)

Kızlar,

Galaktogo 12.50tl ye aldık Milas tan :)) babam gelirken yazdıktan almıştı.

Malt içeceklerinden midem bulanmıştı benim, pek tatsızlardı :)))
Alkolsüz bira daha güzel geldi bana. Ama deneyin tabii, ben sevmedim.

canlar bebeğin ellerinin, burnun ve yüzünün soğuk olması üşüğünü mü gösterir ya? yüzünü ve burnunu ısınıyor genelde ama ellerine eldiven taksamda buz gibi olabiliyor ne dersiniz?
Eller ve ayaklar vücudun klima mekanizması gbi bişey. Vücut çok ısınınca kendini soğutmak için harekete geçer vücut önce eller ve ayaklardan başlar soğumaya. Sen kaç kat giyiyorsan çocuğunada o kadar yeterli olur. Üşüyüp üşümediğini ensesinden kontrol edebilirsin.

Ya ben 2. El fln alırım aslında ama benim kocişkolatam kabul etmio 2.el olayını. Ergonun birebirini yapmışlar ztn

Canim benim soyledigim 2. El degil. Sadexe turkiye garantisi yok. Yani orijinal galiba boyle kaliteli duruyo. B3n cakmasi mi accaba diye tereddutle aldim ama degil. Bu arada butun kocalar 2. El olayina karsi galiba yaa :)

Bende kullandım yürütec geç yürümedi yürütecle dewrilmedi ne biliyim bi çok sıkıntı soyluo lar ama dedigin gbi gün boyu onda durmuo çocuk sonuçta canım oglusu da koyarım sanırım

Canim benim soyledigim 2. El degil. Sadexe turkiye garantisi yok. Yani orijinal galiba boyle kaliteli duruyo. B3n cakmasi mi accaba diye tereddutle aldim ama degil. Bu arada butun kocalar 2. El olayina karsi galiba yaa :)
İyimiş o zman fiyati.kociskolatalar yakistiramio bebişlere bence 2.el iyisini almak istio lar

öncelikle teşekkür ederim. internette okumustum bunu ama doğruluğuna emin olamamıştım. ense vucut sıcıklagı hep iyi. bebeklere eldiven giydirilmemesinden yanayım. bu durumda eldiven kullanmama mı önerirsin?

Canım ben calismiyorum da ek gıdaya gectigimde kullaniyim diye bide sutum biterse diye öyle çok sutum de yok haftada iki uç poset atiyim dedim daha önce sagmadim hic

Pardon canım ya,

Ben mesajları karıştırmışım :))

50 ml bile koysan kar kardır :)) ama emzirmeye devam ediyorsan düşünme hiç, benim minikler en fazla 2 ay alabildi annesütü

öncelikle teşekkür ederim. internette okumustum bunu ama doğruluğuna emin olamamıştım. ense vucut sıcıklagı hep iyi. bebeklere eldiven giydirilmemesinden yanayım. bu durumda eldiven kullanmama mı önerirsin?
Ewt bencede kullanmamalısın. Çünkü tam elleri keşfetme zamanları yavrularımızın. Kıyafetleri iyi olduktan sonra üşümez zaten. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben istanbuldayım iki kat kıyafet giydiriyorum son 1 haftadır elleri hep soğuk ama daha fazla giydirirsemde terler ve o ter üstünde soğursa hasta olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…