- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.361
canım benimde çarşamba olacaktı ama annem olmadığı için burda endişenelip haftaya perşembeye erteledim. bende çok korkuyorum ya, aşıdan sonra ki durumu benimle paylaş lütfen olurmu.. inş hafif atlatır kuzucuk@HejaR12 büyüdükçe daha tatli oluyorlar ya bazen kendimi kaybedip canini yakıyorum sevmekten s
Perşembe 10.00 çağrdilar canim beni korku sardı
Bende ergobaby istiyorum ama çok pahalı geliyor bana.
Canım ilk bebeğim olsa bende ergo alırdım ama 2. Bebis belki sewmicek bile bilmiorum o yüzden o kadar para vermek istemiorum açıkçası momfort baby Türk malı ymis ergonomik ayrıca kullananlar memnun 155 tl ye halletmis olurumKizlar ben ergobaby aldim cook memnunum tavsiye ederim
Bende ergobaby istiyorum ama çok pahalı geliyor bana.
Canım ilk bebeğim olsa bende ergo alırdım ama 2. Bebis belki sewmicek bile bilmiorum o yüzden o kadar para vermek istemiorum açıkçası momfort baby Türk malı ymis ergonomik ayrıca kullananlar memnun 155 tl ye halletmis olurum
Ya ben 2. El fln alırım aslında ama benim kocişkolatam kabul etmio 2.el olayını. Ergonun birebirini yapmışlar ztnKullananlar memnunsa al csnim onemli olan rahat etmesi bebislerin ve bizim :) ama ben de 179 liraya aldim internetten
Ben Facebook sayfasından numune istemiştim onu kullanıyorum, geçen gün eczanede vardı fiyatını sordum 26₺ dedi 50 ml şişeye ama internette belki daha ucuza vardır. Numune istersen 5 ₺ kargo ücreti ödüyorsun.
Numune ne kaç ml geliyor ben de istiyim deniyim bakalım
Can'ım 10ml sanırım yazmıyor üzerinde ml si iki şişe yollamışlardı.bitmek üzere benimki de.
Ya sağol canım ben maltana bi deneyim damlayida aliyim o zaman maltana tadı nasi haber ederim :)
Damla ise yaradı mı peki canım
Gittigidiyor da gormustum daha uygundu sanırım bidaha bi bakiyim bende aliyim:)
Eller ve ayaklar vücudun klima mekanizması gbi bişey. Vücut çok ısınınca kendini soğutmak için harekete geçer vücut önce eller ve ayaklardan başlar soğumaya. Sen kaç kat giyiyorsan çocuğunada o kadar yeterli olur. Üşüyüp üşümediğini ensesinden kontrol edebilirsin.canlar bebeğin ellerinin, burnun ve yüzünün soğuk olması üşüğünü mü gösterir ya? yüzünü ve burnunu ısınıyor genelde ama ellerine eldiven taksamda buz gibi olabiliyorne dersiniz?
Banada astronot mantıklı gelio kadınlar olmaz terler dedi anlamadım kanguru o kadar sıcak mi tutuo.bacaklari usutmek istemiorum astronot alcam galiba ya
Ya ben 2. El fln alırım aslında ama benim kocişkolatam kabul etmio 2.el olayını. Ergonun birebirini yapmışlar ztn
Bende kullandım yürütec geç yürümedi yürütecle dewrilmedi ne biliyim bi çok sıkıntı soyluo lar ama dedigin gbi gün boyu onda durmuo çocuk sonuçta canım oglusu da koyarım sanırımKızlar,
Ben oğluma da kızıma da kullandım ama 9-10 AYDAN SONRA.
En azından kendi kendine dik durabildiği zamandan sonra kullanmak daha uygun.
Erkek bebekler için bütün gün yürüteçte kalmayacaksa, bir kaç saat durmasında sakınca yok. Boyları ayarlanabiliyor yürüteçlerin
Benim ki 6 Dan beri ayakta ydi şimdi uyudu.bu gece uyku tulumunu giydirdim ohhh sicacik uyucak derken.uyumaya çalışırken kustu üstüne tulumunKıZlar oğlum yine uykuya dalamıyor
5 den beri uyanık siz de durumlar nasıl
İyimiş o zman fiyati.kociskolatalar yakistiramio bebişlere bence 2.el iyisini almak istio larCanim benim soyledigim 2. El degil. Sadexe turkiye garantisi yok. Yani orijinal galiba boyle kaliteli duruyo. B3n cakmasi mi accaba diye tereddutle aldim ama degil. Bu arada butun kocalar 2. El olayina karsi galiba yaa :)
öncelikle teşekkür ederim. internette okumustum bunu ama doğruluğuna emin olamamıştım. ense vucut sıcıklagı hep iyi. bebeklere eldiven giydirilmemesinden yanayım. bu durumda eldiven kullanmama mı önerirsin?Eller ve ayaklar vücudun klima mekanizması gbi bişey. Vücut çok ısınınca kendini soğutmak için harekete geçer vücut önce eller ve ayaklardan başlar soğumaya. Sen kaç kat giyiyorsan çocuğunada o kadar yeterli olur. Üşüyüp üşümediğini ensesinden kontrol edebilirsin.
Canım ben calismiyorum da ek gıdaya gectigimde kullaniyim diye bide sutum biterse diye öyle çok sutum de yok haftada iki uç poset atiyim dedim daha önce sagmadim hic
Gazi mi var canım rezene felan verdin miKıZlar oğlum yine uykuya dalamıyor
5 den beri uyanık siz de durumlar nasıl
Ewt bencede kullanmamalısın. Çünkü tam elleri keşfetme zamanları yavrularımızın. Kıyafetleri iyi olduktan sonra üşümez zaten. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben istanbuldayım iki kat kıyafet giydiriyorum son 1 haftadır elleri hep soğuk ama daha fazla giydirirsemde terler ve o ter üstünde soğursa hasta olur.öncelikle teşekkür ederim. internette okumustum bunu ama doğruluğuna emin olamamıştım. ense vucut sıcıklagı hep iyi. bebeklere eldiven giydirilmemesinden yanayım. bu durumda eldiven kullanmama mı önerirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?