- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.381
Pardon canım ya,
Ben mesajları karıştırmışım :))
50 ml bile koysan kar kardır :)) ama emzirmeye devam ediyorsan düşünme hiç, benim minikler en fazla 2 ay alabildi annesütü
Cnm sen mi satıyorsun. Kehribar kolye yanılmıyorsam. Benim esimde de çok baş ağrısı oluyor iyi gelir mi acaba.
bileklik olarak da var mi elinde?
istanbuldayım bende ev bana biraz serın gibi gelıyor o yüzden bir zıbın bir pijama üzerine birde yun yelek giydiriyorum. henüz terlemedi hiç ama bazen burnu ve yüzü genellikle de elleri soğuk oluyor. bende üşüyor diye endişeleniyorumEwt bencede kullanmamalısın. Çünkü tam elleri keşfetme zamanları yavrularımızın. Kıyafetleri iyi olduktan sonra üşümez zaten. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben istanbuldayım iki kat kıyafet giydiriyorum son 1 haftadır elleri hep soğuk ama daha fazla giydirirsemde terler ve o ter üstünde soğursa hasta olur.
canım benimde çarşamba olacaktı ama annem olmadığı için burda endişenelip haftaya perşembeye erteledim. bende çok korkuyorum ya, aşıdan sonra ki durumu benimle paylaş lütfen olurmu.. inş hafif atlatır kuzucuk
Ilk iki ay doktorumuz kilo beklentimiz en az 750 gr dedi.biz 1 kilodan fazla aldik.3.ayda bu kadar almasini bekleme bizim alt sinirimiz 500 gr dedi.bizde 700 gr aldikBenimki de her ay 1 kilo aliyodu. 3. Ay kontrolunde 600 gr almis. Neden boyle oldu bilmiyorum. Cok fazla kusuyo acaba reflu mu
canlar bebeğin ellerinin, burnun ve yüzünün soğuk olması üşüğünü mü gösterir ya? yüzünü ve burnunu ısınıyor genelde ama ellerine eldiven taksamda buz gibi olabiliyorne dersiniz?
ayyy inş canım ya rahatladım biraz bi atlatsaydık hayırlısıylaKızlar,
Endişelenmeyin. Benim ilk ikide ateş yapmıştı ama ekin de yapmadı. Huysızluğu olunca belki ağrısı vardır diye Calpol verdim sadece. Ateşi 37.1 de kaldı, yükselmedi. Gece rahat uyuyabilsin diye verdim onuda.
Her bebekte aynı olmuyor, bir de burada verem aşısını sadece perşembe günü yapıyorlar o yüzden veremiyorum önce oldu, sonra hasta olunca ( Batı ve benden bulaştı) erteledik aşıyı. Bir hafta sonra oldu kalan iki tane bacaktan olan aşıyı.
Strese sokmayın kendinizi, inşallah rahatça atlatacaklar :)))
Bizimde 2 aydır 700 gr alıyordu bakalım bu ay kaç alacak 9.da kontrolümüz bizdede reflu var kusuyoruzBenimki de her ay 1 kilo aliyodu. 3. Ay kontrolunde 600 gr almis. Neden boyle oldu bilmiyorum. Cok fazla kusuyo acaba reflu mu
aaa süpermiş bunu öğrendiğim iyi oldu henüz üşümedi ama üşürse eğer denerim mutlaka :)Kulakları soğuk olmadığı sürece sıkıntı yok, kulakları soğuksa da hemen masaj yapar gibi sev ısınır minik.
Kendimiz de yapınca işe yarıyor, üşüyünce hemen kulaklarınıza masaj yapın, mıncıklayın biraz. Etkisini göreceksiniz :)))
ya bende böle düşünüyorum. bende hiç giydirmemiştim ama son zamanlarda buz gibi diye girdirir oldumatrusha canım ben hiç giydrmedim; 4 günlükken ilk kontrolüne götürmüştük doktoru eldiven takma dokunma, farkına varma bilinci gelişsin, tırnakları uzarsa kes ki yüzünü yolmasın demişti. Hiç eldiven giydirmedim şimdiye kadar
Bende kullandım yürütec geç yürümedi yürütecle dewrilmedi ne biliyim bi çok sıkıntı soyluo lar ama dedigin gbi gün boyu onda durmuo çocuk sonuçta canım oglusu da koyarım sanırım
Bu şekil giydirmeniz normal . Fazlasında terler sanırım. Yelek yerine içine uzun kollu zıbın ve pijama üstüne tulum giydirebilirsiniz. Kolları ve bacaklarıda iki kat olur o zaman. Birde ben gece yatarken uyku tulumuna geçtim benim oğlum battaniye yorgan tutmuyo üstünde hem daha güvenli tulum. Tavsiye ederim sizede. Gece daha soğuk oluyo içiniz rahat uyursunuz.istanbuldayım bende ev bana biraz serın gibi gelıyor o yüzden bir zıbın bir pijama üzerine birde yun yelek giydiriyorum. henüz terlemedi hiç ama bazen burnu ve yüzü genellikle de elleri soğuk oluyor. bende üşüyor diye endişeleniyorum
Bana sormamışsınız ama ben 20 günden sonra momfortbaby aparatsız alta battaniye koyarak kullandım zorda kaldıkça. Sahibine mesaj attım ne zaman normal koyabilirim diye 6 kilodan sonra koyabilirsiniz dedi 3 ayı öneriyoruz dedi. Oğlum 6 kilo olduğundan beri battaniye koymadan kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?