2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Pardon canım ya,

Ben mesajları karıştırmışım :))

50 ml bile koysan kar kardır :)) ama emzirmeye devam ediyorsan düşünme hiç, benim minikler en fazla 2 ay alabildi annesütü
niye canım emmediler mi olsun o kadar da alsalar kardir bende hiç anne sütü almamisim napalim

Cnm sen mi satıyorsun. Kehribar kolye yanılmıyorsam. Benim esimde de çok baş ağrısı oluyor iyi gelir mi acaba.

Tatlım ben migren için kullandım çok memnun kaldım;3 arkadaşıma da sattım onlarda çok memnun kaldı. Belki psikolojiktir bilmiyorum ama çok iyi geldi

istanbuldayım bende ev bana biraz serın gibi gelıyor o yüzden bir zıbın bir pijama üzerine birde yun yelek giydiriyorum. henüz terlemedi hiç ama bazen burnu ve yüzü genellikle de elleri soğuk oluyor. bende üşüyor diye endişeleniyorum

Kızlar,
Endişelenmeyin. Benim ilk ikide ateş yapmıştı ama ekin de yapmadı. Huysızluğu olunca belki ağrısı vardır diye Calpol verdim sadece. Ateşi 37.1 de kaldı, yükselmedi. Gece rahat uyuyabilsin diye verdim onuda.

Her bebekte aynı olmuyor, bir de burada verem aşısını sadece perşembe günü yapıyorlar o yüzden veremiyorum önce oldu, sonra hasta olunca ( Batı ve benden bulaştı) erteledik aşıyı. Bir hafta sonra oldu kalan iki tane bacaktan olan aşıyı.

Strese sokmayın kendinizi, inşallah rahatça atlatacaklar :)))

Benimki de her ay 1 kilo aliyodu. 3. Ay kontrolunde 600 gr almis. Neden boyle oldu bilmiyorum. Cok fazla kusuyo acaba reflu mu
Ilk iki ay doktorumuz kilo beklentimiz en az 750 gr dedi.biz 1 kilodan fazla aldik.3.ayda bu kadar almasini bekleme bizim alt sinirimiz 500 gr dedi.bizde 700 gr aldik

canlar bebeğin ellerinin, burnun ve yüzünün soğuk olması üşüğünü mü gösterir ya? yüzünü ve burnunu ısınıyor genelde ama ellerine eldiven taksamda buz gibi olabiliyor ne dersiniz?

Kulakları soğuk olmadığı sürece sıkıntı yok, kulakları soğuksa da hemen masaj yapar gibi sev ısınır minik.

Kendimiz de yapınca işe yarıyor, üşüyünce hemen kulaklarınıza masaj yapın, mıncıklayın biraz. Etkisini göreceksiniz :)))

ayyy inş canım ya rahatladım biraz bi atlatsaydık hayırlısıyla

aaa süpermiş bunu öğrendiğim iyi oldu henüz üşümedi ama üşürse eğer denerim mutlaka :)

ya bende böle düşünüyorum. bende hiç giydirmemiştim ama son zamanlarda buz gibi diye girdirir oldum bide tırnaklarını kesmeye cesaret edemedim henüz ya çok hareketli benım kız. elleri ayakları hiç durmuyor. bi cesaret gelse uyurken kesecegım ama bakalım.. sen ansıl kesıosun

Bende kullandım yürütec geç yürümedi yürütecle dewrilmedi ne biliyim bi çok sıkıntı soyluo lar ama dedigin gbi gün boyu onda durmuo çocuk sonuçta canım oglusu da koyarım sanırım

Kuzum benim oğlum 1.5 yaşında yürüdü :))) Kızım da 16 aylık. Ben hiç müdahale etmiyorum bu sıpalara, salonun ortasına halı koyup üstüne yorgan - battaniye vs koyup bırakıyorum. Ellerinden tutup yürütmedim hiç.

Hatta sadece 3 ay için yürüteç almıştım Batı 1 yaşındaydı, çok hayat kurtarıcı oldu bana :)))

Ama, bir yaştan büyük olunca ve yürüteçin boyu kısa kalınca son zamanlara doğru en ufacık tümsekte dengesini kaybediyordu yürüteç. O zaman dikkatli olmak lazım :)))

Valla ben kullaniyorum haftasonundan beri. 2.5 ayligiz. Ama ayaklari disari cikmicak srkilde kullaniyorum S sssn onerisiyle penye battaniye katlayip poposunun altina koyuyorum yeni dogan aparati yerine cokta iyi oldu valla kurtarici:)

Kuzum bende sling var, 15. Günden sonra kullanmaya başladım.hala da kullanıyorum. Ama daha rahat yemek yapmak için kanguru daha iyi. Besleme ve uyku için de Sling bence.

Kanguru için de 3 ay deniyor. Ben batıyı 2 aylıkken koymuştum ama rahat edemedim. Sırt ve boynumda sıkıntı var benim.

denizbatiekin idil 11.5 ayında yurudu 12. Ayında 82 cmdi ama taby ben ö son yürüme ewrelerinde koymamistim belki o yüzden kaza yasamadik. durmuodu sonyurumeye yakın zmanlarimda elinden tutup gezmek istiodu hanımefendi yurütuodum bende yürümeye başladı rahat ettim valla

Bu şekil giydirmeniz normal . Fazlasında terler sanırım. Yelek yerine içine uzun kollu zıbın ve pijama üstüne tulum giydirebilirsiniz. Kolları ve bacaklarıda iki kat olur o zaman. Birde ben gece yatarken uyku tulumuna geçtim benim oğlum battaniye yorgan tutmuyo üstünde hem daha güvenli tulum. Tavsiye ederim sizede. Gece daha soğuk oluyo içiniz rahat uyursunuz.

idilduam denizbatiekin ozguleysa C cornella kaçıncı ay itibariyle kullanıyorsunuz kanguruları?
Bana sormamışsınız ama ben 20 günden sonra momfortbaby aparatsız alta battaniye koyarak kullandım zorda kaldıkça. Sahibine mesaj attım ne zaman normal koyabilirim diye 6 kilodan sonra koyabilirsiniz dedi 3 ayı öneriyoruz dedi. Oğlum 6 kilo olduğundan beri battaniye koymadan kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…