- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.401
Çok teşekkür ederim canımDamla ise yaradı memnunum ben canım
Nice yıllarınız olsun aşkla inşallah...
Bende bilemedim ki canim sadece bir fikir sunayim dedim.bizim abide kalan montta Var astronotta ben aldım o yüzden ikisiyle de denerim ama soğuklar da bacaklar usur yada kalın pantolonlar falan giycekler
:) kızlar kanguru hakkında konusuyorlardı da o yüzden onlara sordum :) çok çok teşekkür ederimBana sormamışsınız ama ben 20 günden sonra momfortbaby aparatsız alta battaniye koyarak kullandım zorda kaldıkça. Sahibine mesaj attım ne zaman normal koyabilirim diye 6 kilodan sonra koyabilirsiniz dedi 3 ayı öneriyoruz dedi. Oğlum 6 kilo olduğundan beri battaniye koymadan kullanıyorum.
Canim reflu icin gaviscon kullaniyo musunuzBizimde 2 aydır 700 gr alıyordu bakalım bu ay kaç alacak 9.da kontrolümüz bizdede reflu var kusuyoruz
Ergonomik olanlar cok iyi agri yapmiyo. Ben de bazen tedirgi oluyotum ama yeni dogan aparatiyla kullaniliyo dogumdan itibaren. Bu battaniyeyi bi nevi aparat gibi kullaniyoz insallah sorun olmaz. Sling alicaktim aslinda ben ama duser diye korkytum rahat hareket edemzdim. Ben bugun yemek yaparken kullandim cok rahat ettim hemn uyuyo ama bizimki kangurida :)) acaba kokuma iyice alisir mi boyle yaa.Kuzum bende sling var, 15. Günden sonra kullanmaya başladım.hala da kullanıyorum. Ama daha rahat yemek yapmak için kanguru daha iyi. Besleme ve uyku için de Sling bence.
Kanguru için de 3 ay deniyor. Ben batıyı 2 aylıkken koymuştum ama rahat edemedim. Sırt ve boynumda sıkıntı var benim.
Kızlar çok acil bilgilerinize ihtiyacım var kızım hem mama hem anne sütü alıyordu son on gündür git gide mamayı itmeye başladı biberon değiştim mama değiştim yine aynı aptamildi bebelac aldım şimdide hipp hiç bir şekilde almıyo sütümü uzun süre içmiyo sağıyorm 40 ml filan ancak iki memeden oda neye yetecekse aç kalıyo çırpınıyo uyumuyo ne yapacağımı şaştım bugün beni emdi çırpındı süt bitti bende mama verdim 60 ml mama gün boyu zorla verdim ne yapacağım ???
ya bende böle düşünüyorum. bende hiç giydirmemiştim ama son zamanlarda buz gibi diye girdirir oldumbide tırnaklarını kesmeye cesaret edemedim henüz ya çok hareketli benım kız. elleri ayakları hiç durmuyor. bi cesaret gelse uyurken kesecegım ama bakalım.. sen ansıl kesıosun
niye canım emmediler mi olsun o kadar da alsalar kardir bende hiç anne sütü almamisim napalim
niye canım emmediler mi olsun o kadar da alsalar kardir bende hiç anne sütü almamisim napalim
Gaviscon verdi dr ama pek düzenli kullanmıyoruz motillium kullanıyoruz düzenli olarak sabah aksam canım o biraz iyi geldi sankiCanim reflu icin gaviscon kullaniyo musunuz
İçmeyince değiştim zaten hep canım hiç birinimi beğenmiyo anlamadım küMamasini degistirmeseydin canim begenmiyordur kuzum ondan icmiyordur
Burdan gaviscon kullanip emnun kalam vardi sanki kimdi ki.. Motillium daha mi agirGaviscon verdi dr ama pek düzenli kullanmıyoruz motillium kullanıyoruz düzenli olarak sabah aksam canım o biraz iyi geldi sanki
Mrb kızlar bn burayı takip ediyorum ama pek yazamıyorum gizli takipcinizim yani :) :) yürütec kızlar için çok zarari yok diye biliyorum ama erkekler için zararlı testislerinin ustune oturuyo oraya baskı yapıo diye yumurtaliklari sıkişiyomus yani cok kullamak istiosanizda çok sık bindirmeyin deyrim olasiligi bile insani geri itiyo bunu sizinle paylaşmak istedimHerşeyi öcü diye niye gösteriyorlar anlamam, bizde kullandık yürüteci benim kızımda 10 aylıkken yürüdü:)
Ben hiç ayva yemedim canım ama benim kız da tüylü doğdu dökülmedi de valla :)))))Benimde oğlum gamzeli biz çok şaşkınız ailede kimsede yok. İlk 3 ay kilo kilo ayva yedim hem gamzeli hemde tüylü oldu yavrukuşum
Sağol canım :) Bizimki de yeni belirdi yanaklarında. Belli olmaz yani. Geçen gün annemler foto çekmiş bana sonra attılar, ışıktandır dedim ama ertesi gün yani sabah gülünce ben de fark ettim minik çukuru :)Maşallah :)Ben de çok istemiştim eşimde var hep diyordum inşallah bu konuda babaya benzer diye ben şimdiye kadar hiç farketmedim yok sanırım
Yeni fark ettim canım önceden belirmiyordu daAman sakin ha daha çok küçük şimdiden neden acele ederler anlamıyorum büyük oglumda da kullanmadım bunda da kullanmayacağım zamanı gelince ilk arabam i kullanırım.
Duaların kabul olmuş daha yeni mi oluşmuş merak ettim benim iki oglumda da var yanaklarında benim ve eşimin de gamzeli aileyiz yani :)
Valla gamzeli erkeklerin de ayrı karizması oluyor canımBenim oglumun da gamzesi var. Ama kizlara daha cok yakisiyo yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?