2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çok teşekkür ederim canım

:) kızlar kanguru hakkında konusuyorlardı da o yüzden onlara sordum :) çok çok teşekkür ederim

Ergonomik olanlar cok iyi agri yapmiyo. Ben de bazen tedirgi oluyotum ama yeni dogan aparatiyla kullaniliyo dogumdan itibaren. Bu battaniyeyi bi nevi aparat gibi kullaniyoz insallah sorun olmaz. Sling alicaktim aslinda ben ama duser diye korkytum rahat hareket edemzdim. Ben bugun yemek yaparken kullandim cok rahat ettim hemn uyuyo ama bizimki kangurida :)) acaba kokuma iyice alisir mi boyle yaa.

Kızlar çok acil bilgilerinize ihtiyacım var kızım hem mama hem anne sütü alıyordu son on gündür git gide mamayı itmeye başladı biberon değiştim mama değiştim yine aynı aptamildi bebelac aldım şimdide hipp hiç bir şekilde almıyo sütümü uzun süre içmiyo sağıyorm 40 ml filan ancak iki memeden oda neye yetecekse aç kalıyo çırpınıyo uyumuyo ne yapacağımı şaştım bugün beni emdi çırpındı süt bitti bende mama verdim 60 ml mama gün boyu zorla verdim ne yapacağım ???

Kızlar mukuslu kaka ne demekti oğlum dünden beri mukuslu yeşil kaka yapıyor bugün daha fazlaydı birde sürekli kusan bi bebek bugün en son baya balgamlı kustu onunla bi ilgisi olabilir mi acaba

Mamasini degistirmeseydin canim begenmiyordur kuzum ondan icmiyordur

Eğer çok zorlanıyorsan dişlerinle kes. Tırnak yemek gibi düşün :))) çaresiz kalınca neler yapıyor insan :)))

Bir de ben ucu küt olan makasla şu dönemde daha rahat ediy
niye canım emmediler mi olsun o kadar da alsalar kardir bende hiç anne sütü almamisim napalim

Kuzum benim yapım böyle heralde. Üçünde de 1,5 ay sonra tamamen bitiyor

Kizlar dudagimin kenarında ucuk cikti sabahtan beri maske ve krem suruyorum.yinede korkuyorum bebegimi sevmemek opememek cok kotu.

niye canım emmediler mi olsun o kadar da alsalar kardir bende hiç anne sütü almamisim napalim

Bende mamayla büyümüşüm, annem emzirmiş beni, ilk ay kontrolünde 2200 gr doğup 2000 gr gelmişim :))) Dr 15 gün daha bekle kilo almazsa mama ver demiş anneme, anneannem de bekleme kızım mama verelim hemen demiş ve başlamışlar sma ya :) enine boyuna maşallahım var valla :)))))

Herşeyi öcü diye niye gösteriyorlar anlamam, bizde kullandık yürüteci benim kızımda 10 aylıkken yürüdü:)
Mrb kızlar bn burayı takip ediyorum ama pek yazamıyorum gizli takipcinizim yani :) :) yürütec kızlar için çok zarari yok diye biliyorum ama erkekler için zararlı testislerinin ustune oturuyo oraya baskı yapıo diye yumurtaliklari sıkişiyomus yani cok kullamak istiosanizda çok sık bindirmeyin deyrim olasiligi bile insani geri itiyo bunu sizinle paylaşmak istedim

Kızlar yazan oldu mu baktım göremedim ama belki de gözümden kaçmıştır. Öğle haberlerinde atv'de bir muhabir çocuk doktoru ile röportaj yaptı, muhabirin çocuğu da vardı kucağında. Bazı sorular sordu biri de yürüteç ile ilgiliydi. Doktor yürüteci artık hiç önermiyoruz çünkü çalışmasını istemediğimiz kasları da çalıştırıyor ve abd'de yürüteç dört senedir yasaklanmış durumda dedi

Maşallah :)Ben de çok istemiştim eşimde var hep diyordum inşallah bu konuda babaya benzer diye ben şimdiye kadar hiç farketmedim yok sanırım
Sağol canım :) Bizimki de yeni belirdi yanaklarında. Belli olmaz yani. Geçen gün annemler foto çekmiş bana sonra attılar, ışıktandır dedim ama ertesi gün yani sabah gülünce ben de fark ettim minik çukuru :)

Yeni fark ettim canım önceden belirmiyordu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…