2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim ki 6 Dan beri ayakta ydi şimdi uyudu.bu gece uyku tulumunu giydirdim ohhh sicacik uyucak derken.uyumaya çalışırken kustu üstüne tulumun
Ay kıyamam size hevesini kursağında mı bıraktı yavrucak
Bugün yıkar gece giydirirsin artık
Aslında geç yatması gece bi kez kalkmasını sağlıyor ama uyumayınca huzursuz oluyorlar maalesef

Gazi mi var canım rezene felan verdin mi
Can'ım ayaklarını felan çekmiyor inlemiyor idi
Ama tabi ki bizim bebe gazlı genelde
Ben iki aydır hiç bi şey vermemiştim iki gün önceye kadar o Zaman kimyon kaynatıp iki kaşık vermiştim
Rezene de mi verilebiliyor ?

Özellikle erkek çocukların yumurtaliklari baski yapio testisleri sıkıştıriyomus zarar veriomus ileri ki hayatında karşısına çıkar falan ihtimade olsa bn kullanmam

Kızlar yürüme konuşulmus benim oğlan tam tamına 22 aylık yürüdü evet yanlış duymadiniz 2 yaşına 2 ay kala yürüdü :) kendisi cok ağırdır hala da öyle komşunun yürüteci vardı ona koyuyordük etrafa abakip guluyordu.çocuk norologuna bile goturmuslugumuz var

Olabilir canimm bizde her ay 1 kg alıyorduk benim oğlan beslenmekte istemiyor zorluyorum sağlık olsun canım 500 gram altı problem değil dedi doktorumuz
Evet benim de doktorum az kilo almis demedi. Insallah daha da dusmez. Su kusmasi artik bitsin ya gercekten cok bunaldimmm
Yakasi hep islak kisa da giriyoruz hasta olcak
Bebegi kusmayan anneler halinize sukredin

canım bizde kesme faslı uzun sürüyor, dediğin gibi elleri çok hareketli olduğu için uyku moduna geçmesini bekliyorum ve tersten tutuyorum ellerini. Genelde de 1 elini yapıyorum, diğer elini 15-20 dakika ara verip yapıyorum çünkü kıpır kıpır durmuyor

Ben rezene kimyon tohumu kaynatıp veriyorum canım bi iki çay kaşığı

Süpermiş valla fiyatı, internette bile 19₺ nin altına bulamadım birde kargo parası eklenince eczaneyle aynı fiyata oluyor Milas'a mı gitsek naapsak

Ben yazmıştım, yasaklanmasının nedeni ev kazalarına neden olması dedi sonunda.

Kızlar gğnaydın, bebeğim bugğn 91 günlük, henüz dönemiyor, kendiliğinden bişeyi tutmak için uğraşmıyor, ben tuttursam 3 sn sonra bırakıyor:))
Bu ara ellerini sürekli ağzına götürüp emiyo, aguluyo ama kahkaha da atmıyo hala sadece gülüyo
Kıyaslamamak lazım aslında ama yine de mek ediyorum sizinkiler ne alemde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…