- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.421
Gönlüne göre olsun canım :))Aiy bizde gorsek keşke :)
Kesinlikle kızzz erkekte bi başka çekiciValla gamzeli erkeklerin de ayrı karizması oluyor canım)
Ay kıyamam size hevesini kursağında mı bıraktı yavrucakBenim ki 6 Dan beri ayakta ydi şimdi uyudu.bu gece uyku tulumunu giydirdim ohhh sicacik uyucak derken.uyumaya çalışırken kustu üstüne tulumun
Can'ım ayaklarını felan çekmiyor inlemiyor idiGazi mi var canım rezene felan verdin mi
Özellikle erkek çocukların yumurtaliklari baski yapio testisleri sıkıştıriyomus zarar veriomus ileri ki hayatında karşısına çıkar falan ihtimade olsa bn kullanmamKızlar yazan oldu mu baktım göremedim ama belki de gözümden kaçmıştır. Öğle haberlerinde atv'de bir muhabir çocuk doktoru ile röportaj yaptı, muhabirin çocuğu da vardı kucağında. Bazı sorular sordu biri de yürüteç ile ilgiliydi. Doktor yürüteci artık hiç önermiyoruz çünkü çalışmasını istemediğimiz kasları da çalıştırıyor ve abd'de yürüteç dört senedir yasaklanmış durumda dedi
İçmeyince değiştim zaten hep canım hiç birinimi beğenmiyo anlamadım kü
Evet benim de doktorum az kilo almis demedi. Insallah daha da dusmez. Su kusmasi artik bitsin ya gercekten cok bunaldimmmOlabilir canimm bizde her ay 1 kg alıyorduk benim oğlan beslenmekte istemiyor zorluyorum sağlık olsun canım 500 gram altı problem değil dedi doktorumuz
Hmm herkeste bi dusus var demekki normalIlk iki ay doktorumuz kilo beklentimiz en az 750 gr dedi.biz 1 kilodan fazla aldik.3.ayda bu kadar almasini bekleme bizim alt sinirimiz 500 gr dedi.bizde 700 gr aldik
Bu ayda biraz dusebiliyo sanirimBizimde 2 aydır 700 gr alıyordu bakalım bu ay kaç alacak 9.da kontrolümüz bizdede reflu var kusuyoruz
Hemen uçuk kremi aldır eczaneden aman dikkat.Kizlar dudagimin kenarında ucuk cikti sabahtan beri maske ve krem suruyorum.yinede korkuyorum bebegimi sevmemek opememek cok kotu.
ya bende böle düşünüyorum. bende hiç giydirmemiştim ama son zamanlarda buz gibi diye girdirir oldumbide tırnaklarını kesmeye cesaret edemedim henüz ya çok hareketli benım kız. elleri ayakları hiç durmuyor. bi cesaret gelse uyurken kesecegım ama bakalım.. sen ansıl kesıosun
Ben rezene kimyon tohumu kaynatıp veriyorum canım bi iki çay kaşığıAy kıyamam size hevesini kursağında mı bıraktı yavrucak
Bugün yıkar gece giydirirsin artık
Aslında geç yatması gece bi kez kalkmasını sağlıyor ama uyumayınca huzursuz oluyorlar maalesef
Can'ım ayaklarını felan çekmiyor inlemiyor idi
Ama tabi ki bizim bebe gazlı genelde
Ben iki aydır hiç bi şey vermemiştim iki gün önceye kadar o Zaman kimyon kaynatıp iki kaşık vermiştim
Rezene de mi verilebiliyor ?
Süpermiş valla fiyatı, internette bile 19₺ nin altına bulamadım birde kargo parası eklenince eczaneyle aynı fiyata oluyorKızlar,
Galaktogo 12.50tl ye aldık Milas tan :)) babam gelirken yazdıktan almıştı.
Malt içeceklerinden midem bulanmıştı benim, pek tatsızlardı :)))
Alkolsüz bira daha güzel geldi bana. Ama deneyin tabii, ben sevmedim.
Ben yazmıştım, yasaklanmasının nedeni ev kazalarına neden olması dedi sonunda.Kızlar yazan oldu mu baktım göremedim ama belki de gözümden kaçmıştır. Öğle haberlerinde atv'de bir muhabir çocuk doktoru ile röportaj yaptı, muhabirin çocuğu da vardı kucağında. Bazı sorular sordu biri de yürüteç ile ilgiliydi. Doktor yürüteci artık hiç önermiyoruz çünkü çalışmasını istemediğimiz kasları da çalıştırıyor ve abd'de yürüteç dört senedir yasaklanmış durumda dedi
Geçmemesi için bol bol emzir anne aGunaydin kizlar
Soguk almisim heralde grip oldumbebegime gecip gecmedigini nasil anlarim
Evet yürüteçlerin dewrilmesinden kaynaklı twhlikelerden korumak için yasaklanmışBen yazmıştım, yasaklanmasının nedeni ev kazalarına neden olması dedi sonunda.
Hemen uçuk kremi aldır eczaneden aman dikkat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?