- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.441
Gunaydin kizlar
Soguk almisim heralde grip oldumbebegime gecip gecmedigini nasil anlarim
Dediklerinin aynısı benim oğlumda da var 85 günlük bir sorun yoktur diye düşünüyorum telaş yapma canımKızlar gğnaydın, bebeğim bugğn 91 günlük, henüz dönemiyor, kendiliğinden bişeyi tutmak için uğraşmıyor, ben tuttursam 3 sn sonra bırakıyor:))
Bu ara ellerini sürekli ağzına götürüp emiyo, aguluyo ama kahkaha da atmıyo hala sadece gülüyo
Kıyaslamamak lazım aslında ama yine de mek ediyorum sizinkiler ne alemde:))
Düzenli kesiyorum ama kesince turpuleyemedigimden daha çok çiziyor kendini sürekli gözetlemem lazım uyurken bile yüzüne gidiyor eli :/ uyanıkken çıkartıyorum eldivenleri ama yalnız birakamiyorumMerhaba tırnaklarını düzenli keserseniz çizme olmayabilir. Bide eldiven çağı çoktan geçmiş. Hem ellerini keşfetme zamanı şu an bebeklerimizin. Ellerini serbest bırakmlıyız.
Ben de kesiyorum ama canım kesince daha iyi çiziyor benimkiBen 3 gune bir tirnaklarini kesiyorum eldiven cok takmayin diyolar gelisimi icin elleriyle oyun oynuyo hep
Eşim asker canım onun işi diğer işlere nazaran daha stresli :/ sağ olsun o benden önce duyuyorum zaten bebeği de işte meme istiyo benimki emmese de ağzında duracak :/Ne guzel esin yardim ediyomus. Ben de gece cok fazla kalkarsa esime veriyorum o salliyo. Sabah ise gidiyo diye bn de uyandirmak istemiyorum ama bebek bakimi insani isten daha cok yoruyo ya
Ben de açıyorum ellerini yanında olduğumda ama uyurken bile çiziyor açıkça ayrıca kanatıyo da :/ mikrop kapacak diye çok sık açmıyorum eliniBn tirnaklarini kesmeme ragmen nerdeyse bi hafta hep yuzunu cizdi. Her yeri cizik cizik oldu. Ama simdilerde cizmiyo. Ogrendi sanirim yuzunu ellememeyi.
Sadece emzirirken beni ciziyo artik :))
Canım kesiyorum kesince daha iyi çiziyor :/ yanında olduğumda açıyorum ellerini ama uyurken giydiriyorum çünkü uyurken bile çiziyor ayrıca kanatıyoCanım sık sık kesiyoruz biz tırnaklarını.bence sende artık eldiven takmamalisin gelişimi için.
Yok canım yenidoğan aparatı almam büyüyor zaten alana kadar gerek kalmaz
Kahkahaları bol olsun Deniz Paşanın
Mama daha çok uzun süre tok tutuyormuş ama meme alırken mamaya geçemem ki benCnm ben ilkkez mama verdim dün gece pek de bir şey değişmedi. Eski düzen gibi olduk ama 3 saat e bir yedi mamayı. 2 haftadır saatte bir meme alıyordu.
Kızlar fitilden nekadar sonra kaka yapıyor bebişleriniz? 4gündür yapmamıştı, düngece fitil verdim daha kakasını yapmadı
Mama daha çok uzun süre tok tutuyormuş ama meme alırken mamaya geçemem ki benuykusuz halsiz yola devam :)
Tmm daha sik emzireyim o zamn saol onerin icinGeçmemesi için bol bol emzir anne a
Hastaykem sütü antibiyotik salgılar bebeği korumak icin
Evet emziriyorum. Bitki cayi da ictim. Cok yaklasmamaya calisiyorumGeçmz inşallah korkma bende olmuştum grip.maske ve ihlamur ile atlattım. Sutun varsa bol bol emzir.benim sütüm yok
Hmm benim bebegim de eskiden oyleydi bos memeyi emerdi. Simdi bitince cekiyo agzini cok sukur.Eşim asker canım onun işi diğer işlere nazaran daha stresli :/ sağ olsun o benden önce duyuyorum zaten bebeği de işte meme istiyo benimki emmese de ağzında duracak :/
Gunaydin kizlar
Soguk almisim heralde grip oldumbebegime gecip gecmedigini nasil anlarim
Uyurken takmakta bi sakinca olmaz heralde. Hem kendini uyandirmamis olur elleriyleCanım kesiyorum kesince daha iyi çiziyor :/ yanında olduğumda açıyorum ellerini ama uyurken giydiriyorum çünkü uyurken bile çiziyor ayrıca kanatıyo
Eczane vermemis ya emzirme donemi diye. doktora sorcam bakayim ne diycek
Tmm kuzu yazarim sanacanım benimde çarşamba olacaktı ama annem olmadığı için burda endişenelip haftaya perşembeye erteledim. bende çok korkuyorum ya, aşıdan sonra ki durumu benimle paylaş lütfen olurmu.. inş hafif atlatır kuzucuk
Benim bebeğim de 91 günlük canım benimki de elini uzatıp tutuyor bir süre sonra bırakıyor ama agulamıyor. Kahkaha zaten hiç atmadı gülmek de sabahları ters tarafından kalkmamışsa belki bide bazen akşam babasına gülüyo günde iki üç kere en fazla. Bak seninkinin yapmadığını benimki yapıyor benimkinin yapmadığını da seninki yapıyor. Sonunda hepsi aynı yere gelecek takma kafana.Kızlar gğnaydın, bebeğim bugğn 91 günlük, henüz dönemiyor, kendiliğinden bişeyi tutmak için uğraşmıyor, ben tuttursam 3 sn sonra bırakıyor:))
Bu ara ellerini sürekli ağzına götürüp emiyo, aguluyo ama kahkaha da atmıyo hala sadece gülüyo
Kıyaslamamak lazım aslında ama yine de mek ediyorum sizinkiler ne alemde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?