2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

B
Benim bebeğim 76 günlük elini felan uzatmiyo hiç elini sadece emerek kullanmayı tercih ediyo

Medela Calma kullanıyorum ben, benim kızımda içerken boguluyordu hep. Bu biberonla vakumla çekmezse gelmiyor ben rahat ettim tavsiye ederim.

Kizlar dun aksam kizimi 7 bucukta yatirdim.bende 11 gibi yatacaktim baktim kizim uyanmamis daha emzirdim yattim.sonra bi kalktim ki saat sabahin 6 si.kizimda yeni uyanmisti.cok uzuldum ya onca saat ac kaldi.gece 2 gibi uyanmistim kizim kendisi kalkar nasilsa diye uykuya yenik dustum uyudum bu arada ilk defa kesintisiz vir sekilde bu kadar uzuun uyudu.tam 10 bucuk saat

Üzülme canım aciksa mutlaka uyanir di annesi dururmu aç bebis kendini üzme

Cnm bende de ucuk çıkmıştı. Doktor ucugun çok tehlikeli bir virüs olduğunu hemen krem kullanmam gerektiğini söyledi. Aklovır verdi ben çok az az sürdüm 1 haftada ancak geçti. Ve hep maske taktım.

Allah razi olsun aklovir krem aldirayim eşime. Benim doktorum cildiye git dedi.nasil gideyim suan. Aklovir alayim da ise yarar inşallah sagol kardeşim

Medela Calma kullanıyorum ben, benim kızımda içerken boguluyordu hep. Bu biberonla vakumla çekmezse gelmiyor ben rahat ettim tavsiye ederim.
Onun yorumlarına baktım. İlk başta kullanmadıysanız almayın yazmışlar hep çünkü bu sefer bebek yemeyi reddediyormuş. Dün doktora dedim çok döküyor küçük dili gelişmemiş daha ondan dedi. Acaba küçük dil ne zaman gelişiyor kızlar bilen var mı? Ya da bizimkinde mi sorun var. Nette bir bayan 16 aylık bebeğinin küçük dili olmadığından bahsetmiş. Gerçi doktor 1 yaşına kadar dikkat et dedi yediği nefes borusuna kaçmasın diye.

Kızlar her bebek parmak emer mi sürekli olmasa da belli zamanlarda denizbatiekin özellikle tecrübeli anneler bilirler

Kuzum benim büyük kız hiç emmedi, oğlan emdi ve bu sabah ekini baş parmağını emerken yakaladım biraz bekledim, baktım çıkarmadı verdim emziğini :)))

Korkuyorum alışacak diye, ama diğer zamanlarda genelde ellerini emiyor ve müdahale etmiyorum.

asososos

Çok tatlı gözükmiyorlar mı? Benim de o kadar tatlı parmağım olsa ben de emerdim diyorum. Bizimkilerin de biri parmağını emiyor diğeri emmiyor

Bizim bu hafta başladı gece ağlayarak uyanmiuor uykuya yenik düşüyor galiba gözler kapalı ses çıkarıyor uyanmak ister gibi o sırada emiyor parmağını hemen alıp emziriyorum ama alamadığı için sesini duyana kadar emmis oluyor gündüz de 2 dakika sohbet etmeyim emmeye başlıyor

Çok teşekkür ederim canım dişler ne zaman çıkmaya başlar emzirirken ısırıyorlar mı
Benim kızım 6.5 aylık çıkardı 4. Ayında eltim in kızı çıkardı belli olmuo yani.disleri çıkınca isirmaya baslio ama tepki vermeyince dewam etmio bağırıp gulerzen dewam edio lar canım oyun saniolar

Emira SY
Oğluşun nasıl oldu? Bizimkilern bardaklarını yarın çıkarıyoruz siz kontrole götürecek misiniz

Ya ilk gün o kadar kotu ağladı ki oturdum ben de ağladım. Nasıl kıydım küçücük yavruma, nasıl o masaya yatırdım diye aşırı derecede pişman oldum ama gece çok şükür senin dediğin gibi çok da zor geçmedi. Sabah da her zamanki Salih gibi uyandı :) bezini açınca içimin yanması dışında bir sorun yok şuan çok şükür. Artik iyi ki yaptirmisim, hatta keske daha erken yaptirsaydim diyorum. Kontrole de dün çağırmışlardı gidemedim, bugün gideriz artık. Sizinkilere dikiş atılmış miydi bu arada?

Kendimi gördüm anlattıklarında. Akşam 10 gibi bir ağlamaya başladı oğlum çiş yaparken gözlerim kıpkırmızı oldu eşime çemkirdim. Niye yaptırdık senin yüzünden hemen acele yaptırdık diye tabi ki şimdi iyi ki yaptık atlattık diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…