- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.461
Benim bebeğim 76 günlük elini felan uzatmiyo hiç elini sadece emerek kullanmayı tercih ediyoBenim bebeğim de 91 günlük canım benimki de elini uzatıp tutuyor bir süre sonra bırakıyor ama agulamıyor. Kahkaha zaten hiç atmadı gülmek de sabahları ters tarafından kalkmamışsa belki bide bazen akşam babasına gülüyo günde iki üç kere en fazla. Bak seninkinin yapmadığını benimki yapıyor benimkinin yapmadığını da seninki yapıyor. Sonunda hepsi aynı yere gelecek takma kafana.
Ben çok taktım zamanında da o yüzden söylüyorum aynı hatayı sen de yapma
42 45 derece diyo hemen netten baktım :)))Kızlar acele cevap yoğurt kaç derecede mayalanır?? Burada herşey var bu da olsun :))))
Kızlar ya oğlum mamanın yarısını yiyorsa yarısını döküyor ağzından. Bir sürü emzik başı denedim yine aynı deliği en küçük emzik başı markası hangisidir acaba fikri olan var mı?
Elini ağzına sokması normal canım dişleri kasinmaya bile başlamış olabilio bebeklerin gelişim sürecinde normal bişiKızlar her bebek parmak emer mi sürekli olmasa da belli zamanlardadenizbatiekin özellikle tecrübeli anneler bilirler
Üzülme canım aciksa mutlaka uyanir di annesi dururmu aç bebis kendini üzmeKizlar dun aksam kizimi 7 bucukta yatirdim.bende 11 gibi yatacaktim baktim kizim uyanmamis daha emzirdim yattim.sonra bi kalktim ki saat sabahin 6 si.kizimda yeni uyanmisti.cok uzuldum ya onca saat ac kaldi.gece 2 gibi uyanmistim kizim kendisi kalkar nasilsa diye uykuya yenik dustum uyudumbu arada ilk defa kesintisiz vir sekilde bu kadar uzuun uyudu.tam 10 bucuk saat
Cnm bende de ucuk çıkmıştı. Doktor ucugun çok tehlikeli bir virüs olduğunu hemen krem kullanmam gerektiğini söyledi. Aklovır verdi ben çok az az sürdüm 1 haftada ancak geçti. Ve hep maske taktım.
Onun yorumlarına baktım. İlk başta kullanmadıysanız almayın yazmışlar hep çünkü bu sefer bebek yemeyi reddediyormuş. Dün doktora dedim çok döküyor küçük dili gelişmemiş daha ondan dedi. Acaba küçük dil ne zaman gelişiyor kızlar bilen var mı? Ya da bizimkinde mi sorun var. Nette bir bayan 16 aylık bebeğinin küçük dili olmadığından bahsetmiş. Gerçi doktor 1 yaşına kadar dikkat et dedi yediği nefes borusuna kaçmasın diye.Medela Calma kullanıyorum ben, benim kızımda içerken boguluyordu hep. Bu biberonla vakumla çekmezse gelmiyor ben rahat ettim tavsiye ederim.
Kızlar acele cevap yoğurt kaç derecede mayalanır?? Burada herşey var bu da olsun :))))
Kızlar her bebek parmak emer mi sürekli olmasa da belli zamanlardadenizbatiekin özellikle tecrübeli anneler bilirler
Çok teşekkür ederim canım dişler ne zaman çıkmaya başlar emzirirken ısırıyorlar mıElini ağzına sokması normal canım dişleri kasinmaya bile başlamış olabilio bebeklerin gelişim sürecinde normal bişi
Kuzum benim büyük kız hiç emmedi, oğlan emdi ve bu sabah ekini baş parmağını emerken yakaladımbiraz bekledim, baktım çıkarmadı verdim emziğini :)))
Korkuyorum alışacak diye, ama diğer zamanlarda genelde ellerini emiyor ve müdahale etmiyorum.
Bizim bu hafta başladı gece ağlayarak uyanmiuor uykuya yenik düşüyor galiba gözler kapalı ses çıkarıyor uyanmak ister gibi o sırada emiyor parmağını hemen alıp emziriyorum ama alamadığı için sesini duyana kadar emmis oluyor gündüz de 2 dakika sohbet etmeyim emmeye başlıyorKuzum benim büyük kız hiç emmedi, oğlan emdi ve bu sabah ekini baş parmağını emerken yakaladımbiraz bekledim, baktım çıkarmadı verdim emziğini :)))
Korkuyorum alışacak diye, ama diğer zamanlarda genelde ellerini emiyor ve müdahale etmiyorum.
Benim kızım 6.5 aylık çıkardı 4. Ayında eltim in kızı çıkardı belli olmuo yani.disleri çıkınca isirmaya baslio ama tepki vermeyince dewam etmio bağırıp gulerzen dewam edio lar canım oyun saniolarÇok teşekkür ederim canım dişler ne zaman çıkmaya başlar emzirirken ısırıyorlar mı
Emira SY
Oğluşun nasıl oldu? Bizimkilern bardaklarını yarın çıkarıyoruz siz kontrole götürecek misiniz
Oyledir dimi ya.7 saat emmeden nasil dayandiki birde emzirince oyle saldirir gibi emmedi yaniÜzülme canım aciksa mutlaka uyanir di annesi dururmu aç bebis kendini üzme
Kendimi gördüm anlattıklarında. Akşam 10 gibi bir ağlamaya başladı oğlum çiş yaparken gözlerim kıpkırmızı oldu eşime çemkirdim. Niye yaptırdık senin yüzünden hemen acele yaptırdık diyeYa ilk gün o kadar kotu ağladı ki oturdum ben de ağladım. Nasıl kıydım küçücük yavruma, nasıl o masaya yatırdım diye aşırı derecede pişman oldum ama gece çok şükür senin dediğin gibi çok da zor geçmedi. Sabah da her zamanki Salih gibi uyandı :) bezini açınca içimin yanması dışında bir sorun yok şuan çok şükür. Artik iyi ki yaptirmisim, hatta keske daha erken yaptirsaydim diyorum. Kontrole de dün çağırmışlardı gidemedim, bugün gideriz artık. Sizinkilere dikiş atılmış miydi bu arada?
Canım artık emerken bol bol emio lar taha da 5 saat emmedi gece kaka yaptı sonra emdi açıktı kaka yapıncaOyledir dimi ya.7 saat emmeden nasil dayandiki birde emzirince oyle saldirir gibi emmedi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?