- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.481
Kızım yeni başladı uzanmaya tutmaya o da oyun halısının faydası galibaB
Benim bebeğim 76 günlük elini felan uzatmiyo hiç elini sadece emerek kullanmayı tercih ediyo
Sağol canım :*MK
42 45 derece diyo hemen netten baktım :)))
Teşekkür ederim canım gereksiz sorumu cevapsız bırakmadın.Bildiğim kadarıyla 41 derece :))))
Ayy iyi bari :) buyuyo demekki sipalar.bizdr hersryden evham yapiyoruz artikCanım artık emerken bol bol emio lar taha da 5 saat emmedi gece kaka yaptı sonra emdi açıktı kaka yapınca
Emse cok emdi sütümmu az deriz az emse neden az emdi deriz anne olmak herseyden nem kapmak canımAyy iyi bari :) buyuyo demekki sipalar.bizdr hersryden evham yapiyoruz artik
Sağol canım :*
Gecmis olsun keşke önce yaptjrsaydin ewet 10.gun oldu bizimki doktor geç bile kaldınız demişti hiç ağlama olmadı çok şükür ama büyüdükçe daha zorlanicaktin iyiki şimdi yaptrdin daha geç e birakmadinYa ilk gün o kadar kotu ağladı ki oturdum ben de ağladım. Nasıl kıydım küçücük yavruma, nasıl o masaya yatırdım diye aşırı derecede pişman oldum ama gece çok şükür senin dediğin gibi çok da zor geçmedi. Sabah da her zamanki Salih gibi uyandı :) bezini açınca içimin yanması dışında bir sorun yok şuan çok şükür. Artik iyi ki yaptirmisim, hatta keske daha erken yaptirsaydim diyorum. Kontrole de dün çağırmışlardı gidemedim, bugün gideriz artık. Sizinkilere dikiş atılmış miydi bu arada?
Biz de oyun halısı alsi aldık ama oda ilgisini çekmedi napsam ki acaba çıngırak felan takip ediyoda bende akışına mi birakiyimKızım yeni başladı uzanmaya tutmaya o da oyun halısının faydası galiba
Ayın 23ünde olan rota aşımızı unutmuşum(sen buraya yazınca hatırladım.yarın götürelim bakalım yapar mi Dr U uyku tulumuna bayıldım pofuduk pofuduk :)
İyiyim çok sukur canım,bayramda memlekete gittik kuzumun tüm düzeni mahvoldu şimdi toparliyoruz şükür bugün tam 3 aylık olduk.senin kuzu nasıl kilo boy durumu ? Kuzunun resmini koydun mu merak ettim
Lütfen kendi egolarınız için Dünya'ya çocuk getirmeyin.anne olmak o duyguyu tatmak için içgüdüsel olarak yapılan bişey değildir annelik(bunu bütün canlılar yapıyor)Dünya'ya getirdiğiniz Çocuğunuza en başta iyi bir birey Olmayı,mutlu olmayı,mutlu etmeyi öğretin.çocuğunuzun geleceğiyle ilgili tek kaygınız sağlıklı iyi mutlu bir birey olması olsun.ilerde sizin sözünüzden çıkmaması değil!!bütün bunlar olunca Allah'ın izniyle başarılı bir bireyde olacaktir.başarılı iyi bir meslek sahibi olma durumunda da yine o bitmek tükenmek bilmeyen egolarınız girmesin işin içine.ilerde bana baksın, kıçımın dibinden ayrılmasın,hastalandığımda yanı başımda bitsin,her türlü nazımı kaprisimi çeksin gibi egolardan bahsediyorum.siz zaten iyi bir birey olarak yetiştirirseniz görev ve sorumluluklarını yerine getirecektir.dünyaya getirdiğiniz yavrularınızı hayat garantiniz olarak görmeyin.bu çok mide bulandırıcı!!!ve bunun adı elde etmeye çalıştığınız çıkarlarınızdır.anne evlat ilişkisi değil.bi bırakın müsade edin mutlu olsunlar evlatlarınız.sizin o bitmek tükenmek bilmeyen kapris naz ve egolarınızla uğraşmak yerine.ben çocuğumu 9 ay karnımda taşıdım,emzirdim,büyüttüm,gecelerce uykusuz kaldım,Başında bekledim vs vs vs diye onun hayatında her konuda söz Hakkı'na sahip olmam gerekmiyor.bunlar annelik görevleridir.anne Olmayı seçtiyseniz bunları zaten yapmak zorundasınız.ilerde misliyle istek ve arzularınızı karşılasın diye yapmıyorsunuz!!!!(bunları hiçbirinizi kastederek yazmadığımı biliyosunuzdur kızlar:))sinirliyim biraz.bu da burda dursun.
Şimdi sana yazacaktım nasılsınız, keyfiniz yerinde mi, herşey yolunda mı diye :))
Tutumunu yesinler onun ya :))) maşallah rana kuzusuna :))
Sorma ya, sıkıntılı biraz bu sonda işi. Yarın kendim çıkartabilirsem iyi olacak çünkü sadece bunun için hastaneye gitmek istemiyorum.
Canımı acıtıyor alet ve sünnetli çocuklar gibi yürüyorum :)) Belki onlar benden daha güzel yürüyordur valla :)))
Bırak bence canım sonuçta hepsi aynı şeyleri yapıyor olacak zamanlaBiz de oyun halısı alsi aldık ama oda ilgisini çekmedi napsam ki acaba çıngırak felan takip ediyoda bende akışına mi birakiyim
Maşallah Rana ya :*Birkaç gün gecikmeden sıkıntı olmaz herhalde. Ben de temmuz 22 de yaptırmıştım 2. dozu eylül 25 te yaptırdım. 6 ayı geçmemesi lazım 2. dozun bildiğim kadarı ile.
Teşekkür ederiz pofur pofur uyuyor kuzucum. Bir de benim kız çiçek sevdalısı nerde çiçek görse gözlerini alamıyor. Sabah baktım uyanmış kollarındaki çiçekleri inceliyor :)
Bişeycik olmaz inş., alışsınlar şimdiden gezmelere tozmalara :) Hamdolsun benim kuzucuğumda iyi. 58 cm oldu 5250 gr. Dün kontrolümüz vardı da. Profilimde var şuan fotosu.
Teşekkür ederiz :) Çekip çıkarıveriyorlar hastanede de. Herhalde kendin halledebilirsin. Evet onunla yürümek komik oluyor
İnan ben de hiç dinlenemiyorum uykum bölünüyor sürekli ya hiç uyumamış gibi hissediyorumEvet cnm mama daha uzun tok tutuyor ve uyutuyor sanki. Sende haklısın ama ben çok yoruluyordum artık. Gündüz full meme gece mama veriyorum 2 gün oldu.
Benimki bekliy o öyle ağzında sonra tekrar emiyorHmm benim bebegim de eskiden oyleydi bos memeyi emerdi. Simdi bitince cekiyo agzini cok sukur.
Çaresini bulursan bana da deyiverHatunlar siz nasıl iş yapıyorsunuz bebişleri nasıl oyalıyorsunuz azcık akıl verin bana ne olurgunduzleri hiç iş yapamıyorum işi geçtim yemek hiç 10-15 dakika uyursa yemek tuvalet falan ancak ne yapabilirim
MaşAllah diyelim kuzuya :) kaç günlük canım şu an benimkinden büyükse ben de umutlanayım belki benimki de uyur diyeKizlar dun aksam kizimi 7 bucukta yatirdim.bende 11 gibi yatacaktim baktim kizim uyanmamis daha emzirdim yattim.sonra bi kalktim ki saat sabahin 6 si.kizimda yeni uyanmisti.cok uzuldum ya onca saat ac kaldi.gece 2 gibi uyanmistim kizim kendisi kalkar nasilsa diye uykuya yenik dustum uyudumbu arada ilk defa kesintisiz vir sekilde bu kadar uzuun uyudu.tam 10 bucuk saat
Belki bulan olmuştur be gülümÇaresini bulursan bana da deyiver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?