2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gecmis olsun keşke önce yaptjrsaydin ewet 10.gun oldu bizimki doktor geç bile kaldınız demişti hiç ağlama olmadı çok şükür ama büyüdükçe daha zorlanicaktin iyiki şimdi yaptrdin daha geç e birakmadin

Ayın 23ünde olan rota aşımızı unutmuşum(sen buraya yazınca hatırladım.yarın götürelim bakalım yapar mi Dr Uuyku tulumuna bayıldım pofuduk pofuduk :)

Birkaç gün gecikmeden sıkıntı olmaz herhalde. Ben de temmuz 22 de yaptırmıştım 2. dozu eylül 25 te yaptırdım. 6 ayı geçmemesi lazım 2. dozun bildiğim kadarı ile.
Teşekkür ederiz pofur pofur uyuyor kuzucum. Bir de benim kız çiçek sevdalısı nerde çiçek görse gözlerini alamıyor. Sabah baktım uyanmış kollarındaki çiçekleri inceliyor :)

İyiyim çok sukur canım,bayramda memlekete gittik kuzumun tüm düzeni mahvoldu şimdi toparliyoruz şükür bugün tam 3 aylık olduk.senin kuzu nasıl kilo boy durumu ? Kuzunun resmini koydun mu merak ettim

Bişeycik olmaz inş., alışsınlar şimdiden gezmelere tozmalara :) Hamdolsun benim kuzucuğumda iyi. 58 cm oldu 5250 gr. Dün kontrolümüz vardı da. Profilimde var şuan fotosu.

Teşekkür ederiz :) Çekip çıkarıveriyorlar hastanede de. Herhalde kendin halledebilirsin. Evet onunla yürümek komik oluyor

Maşallah Rana ya :*

Kızlar ana kucagi tavsiyesi istiyorum.kızım artık sürekli yatmak istemiyor eskisi kadar da uyumuyor yoruluyorum.yemek yaparken falan oyalabilecegi birşey arıyorum. Fisher price 3 u 1 arada hoşuma gitti ama 2 3 ay için o kadar paraya değmez diye düşünüyorum. Kullanan var mı ?

Evet cnm mama daha uzun tok tutuyor ve uyutuyor sanki. Sende haklısın ama ben çok yoruluyordum artık. Gündüz full meme gece mama veriyorum 2 gün oldu.
İnan ben de hiç dinlenemiyorum uykum bölünüyor sürekli ya hiç uyumamış gibi hissediyorum biraz daha sabredelim geçecek inşAllah bugünler de

MaşAllah diyelim kuzuya :) kaç günlük canım şu an benimkinden büyükse ben de umutlanayım belki benimki de uyur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…