- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.501
Aşıyı biz mi alıp gidecegixBirkaç gün gecikmeden sıkıntı olmaz herhalde. Ben de temmuz 22 de yaptırmıştım 2. dozu eylül 25 te yaptırdım. 6 ayı geçmemesi lazım 2. dozun bildiğim kadarı ile.
Teşekkür ederiz pofur pofur uyuyor kuzucum. Bir de benim kız çiçek sevdalısı nerde çiçek görse gözlerini alamıyor. Sabah baktım uyanmış kollarındaki çiçekleri inceliyor :)
Bişeycik olmaz inş., alışsınlar şimdiden gezmelere tozmalara :) Hamdolsun benim kuzucuğumda iyi. 58 cm oldu 5250 gr. Dün kontrolümüz vardı da. Profilimde var şuan fotosu.
Teşekkür ederiz :) Çekip çıkarıveriyorlar hastanede de. Herhalde kendin halledebilirsin. Evet onunla yürümek komik oluyor
Ben bulamadım o uyuyunca uyurum diyordum işler beni bekliyor uyku nerde :/ eşime söyleyince babaannesi anneannesi olsa yanımızda bu kadar yorulmazdin diyor hiç kaynana çekecek halim yokBelki bulan olmuştur be gülümdaha kaç ay boyleyiz acep
Sağol canım inşallah aynı yaşta olacaklar şimdi çok fark var gibi ama :)Bırak bence canım sonuçta hepsi aynı şeyleri yapıyor olacak zamanla
Canım annem fırında yapıyor yoğurdu aynı hazır yoğurtlar gibi oluyor. Fırını en düşük derecede 50 de ısıtıyor yarım saat sonra kapatıyor mayaladigi sütü koyuyor . fırında kapağını hiç açmadan 1 gece bekletiyor ertesi gün buzdolabına koyuyor.Kızlar acele cevap yoğurt kaç derecede mayalanır?? Burada herşey var bu da olsun :))))
Canım kv yanında değil miydi yanlış hatırlamıyosam yardım etmiyo muHatunlar siz nasıl iş yapıyorsunuz bebişleri nasıl oyalıyorsunuz azcık akıl verin bana ne olurgunduzleri hiç iş yapamıyorum işi geçtim yemek hiç 10-15 dakika uyursa yemek tuvalet falan ancak ne yapabilirim
Aynı şeyi düşündüm geçen hafta ama bir iki hafta daha bekleyeyim demiştim şimdi de sünnet olduk zaten bir hafta daha beklememiz gerekecek. Nasıl rahat etti mi minnakın
Bu dönem genelde basit yemekler tercih ediyorum o sakinken yada uyurken dogranacaklari hızlıca hallediyorum tencereye katma karıştırma kısmında kucağımda oluyor. Süpürge sesinden rahatsız olmadığı için beşiğinde duruyor durmazda yine kucagimdayken yapiyorum. Çamaşırı bulasigi akşam eşim gelince o ilgilenirken hallediyorum.Hatunlar siz nasıl iş yapıyorsunuz bebişleri nasıl oyalıyorsunuz azcık akıl verin bana ne olurgunduzleri hiç iş yapamıyorum işi geçtim yemek hiç 10-15 dakika uyursa yemek tuvalet falan ancak ne yapabilirim
Kızlar ana kucagi tavsiyesi istiyorum.kızım artık sürekli yatmak istemiyor eskisi kadar da uyumuyor yoruluyorum.yemek yaparken falan oyalabilecegi birşey arıyorum. Fisher price 3 u 1 arada hoşuma gitti ama 2 3 ay için o kadar paraya değmez diye düşünüyorum. Kullanan var mı ?
Bende e de @jindam nerde@jindam nerelerdesin
Aynen oyle vallaEmse cok emdi sütümmu az deriz az emse neden az emdi deriz anne olmak herseyden nem kapmak canım
Jindam ismi değişmişti @Studentmom yapmıştı kiiiiz nerdesiiin :)Bende e de @jindam nerde
Çoğalır inşallah canım çoğalması için bisi yapiyomusun damla humana çay rezene vsKızlar sutu kesilip sonra geri gelen duydunuz mu 2 haftadır emmiyordu oglum 2 gündür emiyor sıktığımda damla şeklinde çıkıyor acaba çoğalır mı ya
Saol cnaim şimdi tutumluannede fisher price akvaryum baktım msj attım ondan cvp bekliorm bakim.tam donanımı varsa çalışıyorsa onu alacağım 150 tl.Eki Görüntüle 1890637 bizim ki bundan 'tripper joymaker salıncak' biz almadık arkadaşım verdi onun sıpa büyüdü artık. Bize yetiyor.
Bende tekrar deneyeyim dedim ama bana o kalan süt bebeği hasta eder verme dediler. Keşke emsede yine emzirsemKızlar sutu kesilip sonra geri gelen duydunuz mu 2 haftadır emmiyordu oglum 2 gündür emiyor sıktığımda damla şeklinde çıkıyor acaba çoğalır mı ya
Yok canım pes edip bırakmıştım hepsini başlayım tekrar bugün saat bası tıkadım ağzına oda sut yok diye emzik gibi emerek uyuyor getirir insallah sutu kuzuşÇoğalır inşallah canım çoğalması için bisi yapiyomusun damla humana çay rezene vs
Canım ben sabah uykusuna geçince evi toparliyorum sonra uyanınca doyuruyorum mutfağa götürüyorum anakucağına koyuyorum çocuk sarkisi açıyorum bazen izliyor dinliyor bazen konuşuyorum öyle oyalaniyor ben de yemeğimi yapıyorumHatunlar siz nasıl iş yapıyorsunuz bebişleri nasıl oyalıyorsunuz azcık akıl verin bana ne olurgunduzleri hiç iş yapamıyorum işi geçtim yemek hiç 10-15 dakika uyursa yemek tuvalet falan ancak ne yapabilirim
Canım pes etme basla hepsine inşallah bol sütün olur bol emer kuzuu inşallahYok canım pes edip bırakmıştım hepsini başlayım tekrar bugün saat bası tıkadım ağzına oda sut yok diye emzik gibi emerek uyuyor getirir insallah sutu kuzuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?