2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aşıyı biz mi alıp gidecegix

Kızlar acele cevap yoğurt kaç derecede mayalanır?? Burada herşey var bu da olsun :))))
Canım annem fırında yapıyor yoğurdu aynı hazır yoğurtlar gibi oluyor. Fırını en düşük derecede 50 de ısıtıyor yarım saat sonra kapatıyor mayaladigi sütü koyuyor . fırında kapağını hiç açmadan 1 gece bekletiyor ertesi gün buzdolabına koyuyor.

Canım kv yanında değil miydi yanlış hatırlamıyosam yardım etmiyo mu

Valla ben kullaniyorum haftasonundan beri. 2.5 ayligiz. Ama ayaklari disari cikmicak srkilde kullaniyorum S sssn onerisiyle penye battaniye katlayip poposunun altina koyuyorum yeni dogan aparati yerine cokta iyi oldu valla kurtarici:)
Aynı şeyi düşündüm geçen hafta ama bir iki hafta daha bekleyeyim demiştim şimdi de sünnet olduk zaten bir hafta daha beklememiz gerekecek. Nasıl rahat etti mi minnakın

Bu dönem genelde basit yemekler tercih ediyorum o sakinken yada uyurken dogranacaklari hızlıca hallediyorum tencereye katma karıştırma kısmında kucağımda oluyor. Süpürge sesinden rahatsız olmadığı için beşiğinde duruyor durmazda yine kucagimdayken yapiyorum. Çamaşırı bulasigi akşam eşim gelince o ilgilenirken hallediyorum.

bizim ki bundan 'tripper joymaker salıncak' biz almadık arkadaşım verdi onun sıpa büyüdü artık. Bize yetiyor.

Kızlar sutu kesilip sonra geri gelen duydunuz mu 2 haftadır emmiyordu oglum 2 gündür emiyor sıktığımda damla şeklinde çıkıyor acaba çoğalır mı ya

Çoğalır inşallah canım çoğalması için bisi yapiyomusun damla humana çay rezene vs
Yok canım pes edip bırakmıştım hepsini başlayım tekrar bugün saat bası tıkadım ağzına oda sut yok diye emzik gibi emerek uyuyor getirir insallah sutu kuzuş

Yarın spiral taktıracagim, daha önceden taktiran var mı açıyor mu? @gvn1907 sen mi taktirmistin ? Toplum sağlık merkezleri ücretsiz takıyormus. Özel hastaneyi aradım 500 tl dedi.bende toplum sağlık merkezinde taktiracagim.ebe hemde daha kolay takarlar elleri pratik oluyor dedi.

Canım ben sabah uykusuna geçince evi toparliyorum sonra uyanınca doyuruyorum mutfağa götürüyorum anakucağına koyuyorum çocuk sarkisi açıyorum bazen izliyor dinliyor bazen konuşuyorum öyle oyalaniyor ben de yemeğimi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…