- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.521
Valla ben verdim canim birsey olmadı cok şükür ama sut yok boş emiyor damla şeklinde geliyorBende tekrar deneyeyim dedim ama bana o kalan süt bebeği hasta eder verme dediler. Keşke emsede yine emzirsem
İnsallah canım ya sagol guzel dileklerin icinCanım pes etme basla hepsine inşallah bol sütün olur bol emer kuzuu inşallah
kesilmiş olsaydı hiç gelmezdi bence canım ya. ama sen yine de tedbir olarak emmediği zamanlarda sütünü sağ mutlakaKızlar sutu kesilip sonra geri gelen duydunuz mu 2 haftadır emmiyordu oglum 2 gündür emiyor sıktığımda damla şeklinde çıkıyor acaba çoğalır mı ya
Oyle yapım canim bugün verdim surekli 30 ml bile alsa yeter yakesilmiş olsaydı hiç gelmezdi bence canım ya. ama sen yine de tedbir olarak emmediği zamanlarda sütünü sağ mutlaka
ya bende böle düşünüyorum. bende hiç giydirmemiştim ama son zamanlarda buz gibi diye g
Benim kızım da 86 günlük oda uzun uyuyor gece ayrıca ben gece uyandiramiyorum emzirmek için artık herkes aç olsa uyanır diyor uğraşmiyorum iki gundur emzirmeli miyim bilmiyorum yaKizlar dun aksam kizimi 7 bucukta yatirdim.bende 11 gibi yatacaktim baktim kizim uyanmamis daha emzirdim yattim.sonra bi kalktim ki saat sabahin 6 si.kizimda yeni uyanmisti.cok uzuldum ya onca saat ac kaldi.gece 2 gibi uyanmistim kizim kendisi kalkar nasilsa diye uykuya yenik dustum uyudumbu arada ilk defa kesintisiz vir sekilde bu kadar uzuun uyudu.tam 10 bucuk saat
Etrafina bez havlu sarmiyo muCanım annem fırında yapıyor yoğurdu aynı hazır yoğurtlar gibi oluyor. Fırını en düşük derecede 50 de ısıtıyor yarım saat sonra kapatıyor mayaladigi sütü koyuyor . fırında kapağını hiç açmadan 1 gece bekletiyor ertesi gün buzdolabına koyuyor.
Kizlar dun aksam kizimi 7 bucukta yatirdim.bende 11 gibi yatacaktim baktim kizim uyanmamis daha emzirdim yattim.sonra bi kalktim ki saat sabahin 6 si.kizimda yeni uyanmisti.cok uzuldum ya onca saat ac kaldi.gece 2 gibi uyanmistim kizim kendisi kalkar nasilsa diye uykuya yenik dustum uyudumbu arada ilk defa kesintisiz vir sekilde bu kadar uzuun uyudu.tam 10 bucuk saat
Benim kızım da 86 günlük oda uzun uyuyor gece ayrıca ben gece uyandiramiyorum emzirmek için artık herkes aç olsa uyanır diyor uğraşmiyorum iki gundur emzirmeli miyim bilmiyorum ya
Maşallah Rana ya :*
Aşıyı biz mi alıp gidecegix
Hayır ne ustunu örtüyor ne de etrafını sarıyor öylece fırına koyuyorEtrafina bez havlu sarmiyo mu
Sağ sende sürekli o zaman gerçekten mi niye hasta etsin kiBende tekrar deneyeyim dedim ama bana o kalan süt bebeği hasta eder verme dediler. Keşke emsede yine emzirsem
Cnm ben uyuttuktan sonra koşarak yapmaya başlıyorum işleri. Eskiden 1 saatte yaptığım iş 10 dk da yapıyorum şimdi. Deli kuvveti geldi:)))Hatunlar siz nasıl iş yapıyorsunuz bebişleri nasıl oyalıyorsunuz azcık akıl verin bana ne olurgunduzleri hiç iş yapamıyorum işi geçtim yemek hiç 10-15 dakika uyursa yemek tuvalet falan ancak ne yapabilirim
Faydasini goruyor musun?Ben rezene kimyon tohumu kaynatıp veriyorum canım bi iki çay kaşığı
Canım valla hep gazlı ne biliyim gormuyorum galiba :)Faydasini goruyor musun?
Kızlar biz tetanozun üçüncü dozunu ne zmana olcz bilen var mı benim kesin olmam lazım da
104 gunluk canim kizim :) 40 imiz ciktigindan beri yavas yavas girdi duzene.genelde de uykularimiz iyi bizimMaşAllah diyelim kuzuya :) kaç günlük canım şu an benimkinden büyükse ben de umutlanayım belki benimki de uyur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?