2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar sutu kesilip sonra geri gelen duydunuz mu 2 haftadır emmiyordu oglum 2 gündür emiyor sıktığımda damla şeklinde çıkıyor acaba çoğalır mı ya
kesilmiş olsaydı hiç gelmezdi bence canım ya. ama sen yine de tedbir olarak emmediği zamanlarda sütünü sağ mutlaka

ya bende böle düşünüyorum. bende hiç giydirmemiştim ama son zamanlarda buz gibi diye g
Benim kızım da 86 günlük oda uzun uyuyor gece ayrıca ben gece uyandiramiyorum emzirmek için artık herkes aç olsa uyanır diyor uğraşmiyorum iki gundur emzirmeli miyim bilmiyorum ya

Etrafina bez havlu sarmiyo mu

Benim kızım da 86 günlük oda uzun uyuyor gece ayrıca ben gece uyandiramiyorum emzirmek için artık herkes aç olsa uyanır diyor uğraşmiyorum iki gundur emzirmeli miyim bilmiyorum ya

Canlar bence boşuna telaş yapıyorsunuz. ben doğduğu günden beri gece hiç uyandırmadım kızımı o karnı acıkınca kendi kendine uyanıyor. bazen gece 2-3 defa kalkıyor, bazen sabaha kadar deliksiz uyuyor, genelde de sadece 04.00 civarı uyanıyor. çok şükür beslenmesi ile ilgili fln da herhangi bir sorun yaşanmadı. hatta uykusu bölünmesin diye kaka yapmadıgı surece altını da degıstırmıyorum geceleri uykusu bölünmesi diye. böle böle gece kaka yapma işini de bıraktı. geceyi gündüzü biliyor çok şükür Allah'ıma, uyku düzeni oturdu bişey olupta bozulmazsa tabi

M melda983 kızzz maşallah rana ne güzelmiş ya bakmalara doyamadım kıyafetine ayrıca bayıldım süslü bıdık yaa

Maşallah Rana ya :*

Teşekkür ederiz teyzeleri, her yavru ayrı güzel, hepsine maşaAllah tebarekAllah...

Aşıyı biz mi alıp gidecegix

Evet, rota aşısını eczaneye getirtiyorum. Buz aküsüyle beraber hemen sağlık ocağına gidiyorum, damlatıyorlar. Fazla beklemeye gelmiyor. Bizim dolaplarımızda da bekletilemiyor.

Cnm ben uyuttuktan sonra koşarak yapmaya başlıyorum işleri. Eskiden 1 saatte yaptığım iş 10 dk da yapıyorum şimdi. Deli kuvveti geldi:)))
Yemek falan yapabildiğim sayılı. Ne yemek pisirecegimi düşünmek bile yoruyor.basit şeyler yapıyorum.

@karpuz_suyu oncelikle bebisimin karnini doyuruyorum altini aliyorum arabasina koyup mutfaga yanima aliyorum.bir yandan onunla konusup bir yandan yemegimi yapiyorum.kizim geneldr uyuyor arabasinda.uyurken supuruyorum siliyorum.camasirlari asarken yine arabasiyla getiriyorum yanima.araba benim elim kolum.dusa girerken bile getiriyorum kizimi yanima

Kızlar biz tetanozun üçüncü dozunu ne zmana olcz bilen var mı benim kesin olmam lazım da

3. Doz 2. Dozdan 6 ay sonra yapılıyormuş canım. Ben bebeğin 4. Ay kontrolünde onu da yaptıracağım. Tabi benim oğlan 3 hafta erken doğduğu için sen 3. Ayda yaptıracak olabilirsin...

Merhaba canlar özledim sizleri çok telefonu elime alamıyorum kostur kostur geçiyor oğlum da pek durmuyor ve artık daha az uyuyor 4. Ayimiza girmemize az kaldı zaman ne de çabuk geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…