- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.541
canım aşı kartı vermedilermi sana? ben geçen hafta oldumKızlar biz tetanozun üçüncü dozunu ne zmana olcz bilen var mı benim kesin olmam lazım da
@asososos
Çok tatlı gözükmiyorlar mı? Benim de o kadar tatlı parmağım olsa ben de emerdim diyorum. Bizimkilerin de biri parmağını emiyor diğeri emmiyor
Bizim bu hafta başladı gece ağlayarak uyanmiuor uykuya yenik düşüyor galiba gözler kapalı ses çıkarıyor uyanmak ister gibi o sırada emiyor parmağını hemen alıp emziriyorum ama alamadığı için sesini duyana kadar emmis oluyor gündüz de 2 dakika sohbet etmeyim emmeye başlıyor
Benim kızım 6.5 aylık çıkardı 4. Ayında eltim in kızı çıkardı belli olmuo yani.disleri çıkınca isirmaya baslio ama tepki vermeyince dewam etmio bağırıp gulerzen dewam edio lar canım oyun saniolar
Teşekkür ederim canım gereksiz sorumu cevapsız bırakmadın.
Kızlar ana kucagi tavsiyesi istiyorum.kızım artık sürekli yatmak istemiyor eskisi kadar da uyumuyor yoruluyorum.yemek yaparken falan oyalabilecegi birşey arıyorum. Fisher price 3 u 1 arada hoşuma gitti ama 2 3 ay için o kadar paraya değmez diye düşünüyorum. Kullanan var mı ?
Bende e de @jindam nerde
Oyle yapım canim bugün verdim surekli 30 ml bile alsa yeter ya
dunku mevludumuzden bir kare
Aşı kartımda 3.doz altı ay sonra görünüyo ama hemşire bebeğin 4 aylıkken gel dedi.ikisinin arasında 1 ay var anlamadım yanicanım aşı kartı vermedilermi sana? ben geçen hafta oldum
Zaman geçmesin istiyorum1 hafta sonra bugün işe başlamış olacağım. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum oğlumu da çantama koyup çaktırmadan yanımda mı götürsem ki...
Bilmiyorum ki 2 kişi böyle söyledi zaten gelmiyor süt sıkınca 1-2 damla sağılacak gibi değil yani bende emse belki geri gelir dedim ama oğluş ağzına memeyi verince sanki boğazına parmak sokulmuş gibi midesini bulandırıyor.Sağ sende sürekli o zaman gerçekten mi niye hasta etsin ki
4 aylık aşı var normal aşı takviminde bizi de çağırdılar 4. AyaAşı kartımda 3.doz altı ay sonra görünüyo ama hemşire bebeğin 4 aylıkken gel dedi.ikisinin arasında 1 ay var anlamadım yani
Maşallah çok güzel olmuş. Kaçtır aklımda o içi pembe pasta yaptıran sendin dimi o da çok güzeldi süpriz cinsiyet öğrenme partisi :))dunku mevludumuzden bir kare
Ben sallamıyorum hiç ya uykuya geçmekte zorlanıyorsa kucağımda dalıyor, çok uykusu varsa da zaten yatağına koyduğum gibi yatıyor. Bir de ben sadece gece uykularında kundak yapıyorum sanırım ona şartlanmış zamanı gelince sarıyorum hopp gözler kapanıyor.Bebeğini sallamadan uyutan varmı nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki bu ara acayip sallanmaya alıştı uykusu gelince cok ağlıyor dalamiyor bir türlü
Pardon ya ben bebeğin aşısından bahsediyorsun sandım canım4 aylık aşı var normal aşı takviminde bizi de çağırdılar 4. Aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?