2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bebeğini sallamadan uyutan varmı nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki bu ara acayip sallanmaya alıştı uykusu gelince cok ağlıyor dalamiyor bir türlü

@asososos

Çok tatlı gözükmiyorlar mı? Benim de o kadar tatlı parmağım olsa ben de emerdim diyorum. Bizimkilerin de biri parmağını emiyor diğeri emmiyor

Yerim ben o parmakları :)))

Ben Batı dan dolayı korktuğum için hassasım bu konuda. Batının uzun ve meşakkatli bir tedavi süreci olacak. Damağı çökmüş ve dişleri tavşanları aratmıyor :)))

Deniz 9,5 aylık, BAtı 8 aylık diş çıkardı.
Deniz ikişer ikişer çıkardı hep ama Batı dört tane aynı anda. Haliyle zorladı biraz :)))

Ben yaklaşık 2 yaşa kadar kullandım, ek gıdaya gecince hep onun üstünde yedirdim, mama sandalyesini 6. Aydan sonra kullanmaya başladım çünkü anakucağı daha kolay geliyordu bana. Hem de beslerken dizi izliyordum :))) mutfakta tv yoktu. :)))) bende mamayla beraber salona gidip orada yediriyordum :)))

Bendeki brightstars markayı, 15 kg kadar kullanılabilirdi. Koltuk olrak kullandı bizimkiler.

Fotoğraf yollayacağım sana

HejaR12 canım kanguru siparis verdim

Ayy hadi hayirli olsun şimdiden canım benim

Bende e de @jindam nerde

@Studentmom

Oyle yapım canim bugün verdim surekli 30 ml bile alsa yeter ya

Canım sütünü arttırmak için süt çayları ve damla kullanabilirsin

dunku mevludumuzden bir kare

Hayırlı olsun mevludiniz canım ne güzel görünüyor sunuz maşallah hersey çok güzel görünüyor

M melda983 canım maşallah Rana'ma cok güzel çok tatlı Allah bahtinida güzel etsin kuzumun

Emira SY banada bebeğin 4 aylıkken gel dediler ama o zmana benim aşıma 7 ay oluyo nasık olck anlamadım o yüzden sordum .nie öyle dediler ki bana ben de 6 ay die biliydm

Zaman geçmesin istiyorum 1 hafta sonra bugün işe başlamış olacağım. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum oğlumu da çantama koyup çaktırmadan yanımda mı götürsem ki...

Canım benim eminim çok zordur bırakıp gitmek ama sen yavrun için çalışıyorsun ilk zamanlar zor gelir ama zamanla alışır sin hem öğretmensin diğer meslekleri göre avantajında var saatlerle ilgili Allah yar vecyardimcin olsun bu süreçte

Sağ sende sürekli o zaman gerçekten mi niye hasta etsin ki
Bilmiyorum ki 2 kişi böyle söyledi zaten gelmiyor süt sıkınca 1-2 damla sağılacak gibi değil yani bende emse belki geri gelir dedim ama oğluş ağzına memeyi verince sanki boğazına parmak sokulmuş gibi midesini bulandırıyor.

Bebeğini sallamadan uyutan varmı nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki bu ara acayip sallanmaya alıştı uykusu gelince cok ağlıyor dalamiyor bir türlü
Ben sallamıyorum hiç ya uykuya geçmekte zorlanıyorsa kucağımda dalıyor, çok uykusu varsa da zaten yatağına koyduğum gibi yatıyor. Bir de ben sadece gece uykularında kundak yapıyorum sanırım ona şartlanmış zamanı gelince sarıyorum hopp gözler kapanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…