- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.561
Teşekkür ederim:)Teşekkür ederiz teyzeleri, her yavru ayrı güzel, hepsine maşaAllah tebarekAllah...
Evet, rota aşısını eczaneye getirtiyorum. Buz aküsüyle beraber hemen sağlık ocağına gidiyorum, damlatıyorlar. Fazla beklemeye gelmiyor. Bizim dolaplarımızda da bekletilemiyor.
77 günlük benim kelebeğim 40 ı çıktı düzene girecek derken memlekete gittik bayram sonu döndük orada da bi düzen oluşmadı :/ inşallah benimki de zamanla duzelir104 gunluk canim kizim :) 40 imiz ciktigindan beri yavas yavas girdi duzene.genelde de uykularimiz iyi bizim
Biz de de durumlar ayniiiCanım valla hep gazlı ne biliyim gormuyorum galiba :)
Canim altini degistiriyor emziriyorum biraz oynayip gonlunu hos edkyorum ana kucagina yatirip mutfaga yanima getiriyorum yemek yaparken ya da bulasik yikarken onjnla konuşuyorum iste simdi bulasik yikiyorum tabaklar cok kirli aa oglum bugun babana ne ydmek yapalim diye konuşuyorumHatunlar siz nasıl iş yapıyorsunuz bebişleri nasıl oyalıyorsunuz azcık akıl verin bana ne olurgunduzleri hiç iş yapamıyorum işi geçtim yemek hiç 10-15 dakika uyursa yemek tuvalet falan ancak ne yapabilirim
Canim ben gece alt degisimini 40miz ciktigi gun biraktim zaten.uykusunu bolmeden de besleyebiliyorum ben.gece nasilsa kalkar diye ona guvendim uyudum ona uzuldum yaCanlar bence boşuna telaş yapıyorsunuz. ben doğduğu günden beri gece hiç uyandırmadım kızımı o karnı acıkınca kendi kendine uyanıyor. bazen gece 2-3 defa kalkıyor, bazen sabaha kadar deliksiz uyuyor, genelde de sadece 04.00 civarı uyanıyor. çok şükür beslenmesi ile ilgili fln da herhangi bir sorun yaşanmadı. hatta uykusu bölünmesin diye kaka yapmadıgı surece altını da degıstırmıyorum geceleri uykusu bölünmesi diye. böle böle gece kaka yapma işini de bıraktı. geceyi gündüzü biliyor çok şükür Allah'ıma, uyku düzeni oturdu bişey olupta bozulmazsa tabi
Yani kaç saatte bir emziriyorsun gece bizimki ağzını açmıyor çok zorlarssamda 5dakika ancak emiyorCanim ben gece alt degisimini 40miz ciktigi gun biraktim zaten.uykusunu bolmeden de besleyebiliyorum ben.gece nasilsa kalkar diye ona guvendim uyudum ona uzuldum ya
Olur olur hic merak etme.yeterki hergun ayni seyleri uygula zamanla duzen alicak bebegin77 günlük benim kelebeğim 40 ı çıktı düzene girecek derken memlekete gittik bayram sonu döndük orada da bi düzen oluşmadı :/ inşallah benimki de zamanla duzelir
Aynı şeyi düşündüm geçen hafta ama bir iki hafta daha bekleyeyim demiştim şimdi de sünnet olduk zaten bir hafta daha beklememiz gerekecek. Nasıl rahat etti mi minnakın
Brnimki de 5 dakka filan emiyo ama artik hizli cekiyo o yuzden sure azaldi bence. Ac olsa birakmaz herhalde canimYani kaç saatte bir emziriyorsun gece bizimki ağzını açmıyor çok zorlarssamda 5dakika ancak emiyor
En fazla 3 bucuk 4 saatte uyaniyo kendisi.ilk emzirmeyi ben uyumadan yapiyorum.genelde aksam uykusuna yattiktan 7 8 saat sonra kendisi kalkiyo.(o arada 1 kez beslemis oluyorum boylece deliksiz uyumus oluyo.) 7 8 saat sonra 2.emme icin kendisi uyanmis oluyoYani kaç saatte bir emziriyorsun gece bizimki ağzını açmıyor çok zorlarssamda 5dakika ancak emiyor
Yarim saat boyunca firin 50 derecede bos mu kaliyo? Kiz guzel oluyosa ben de boyle yapayim :))) ben de kavanozda yapiyorum. Kavanozlari firina atiyom 2 3 dk isiniyo sonra sutu dolduruyom sariyom kavanozlari bi guzel. Sabah kavanozun kapagini acip 1 saat acik sekilde dolapta bekletiyorum sonra kapatiyorum. Oyle yapinca tas gibi oluyo sulu olmuyo yogurdum. Ama son bi kac kez tutturamadim nedenseCanım annem fırında yapıyor yoğurdu aynı hazır yoğurtlar gibi oluyor. Fırını en düşük derecede 50 de ısıtıyor yarım saat sonra kapatıyor mayaladigi sütü koyuyor . fırında kapağını hiç açmadan 1 gece bekletiyor ertesi gün buzdolabına koyuyor.
Anladım teşekkürler bende devam edeyim gece emzirmeye iki gundur uyanmiyor diye vicdan yapmıştımEn fazla 3 bucuk 4 saatte uyaniyo kendisi.ilk emzirmeyi ben uyumadan yapiyorum.genelde aksam uykusuna yattiktan 7 8 saat sonra kendisi kalkiyo.(o arada 1 kez beslemis oluyorum boylece deliksiz uyumus oluyo.) 7 8 saat sonra 2.emme icin kendisi uyanmis oluyo
Cok guzelsiniz canim Rabb im nice guzel gunler nasip eylesindunku mevludumuzden bir kare
Kızlar biz tetanozun üçüncü dozunu ne zmana olcz bilen var mı benim kesin olmam lazım da
Ah o sizi icimde benim de son bi ayim kaldi ve cok uzuluyorumZaman geçmesin istiyorum1 hafta sonra bugün işe başlamış olacağım. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum oğlumu da çantama koyup çaktırmadan yanımda mı götürsem ki...
Canim bazi zaman kendiliğinden uyuyor bazen pispisla bazen de dalamiyor hafif sallayarak uyutmaya calisiyorumBebeğini sallamadan uyutan varmı nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki bu ara acayip sallanmaya alıştı uykusu gelince cok ağlıyor dalamiyor bir türlü
Uykuya yenik dusmuyodur umarım gündüz öyle hemen doymuyor çünküBrnimki de 5 dakka filan emiyo ama artik hizli cekiyo o yuzden sure azaldi bence. Ac olsa birakmaz herhalde canim
Nedenki acbadefnekiz bazı dönemlerde yeme reddi olabiliyormuş.
Neler yapıyorum almıyo Ancak uyku arasnda alıyorBizimki de memeyi reddetme cabalarinda :)) pozisyon degistirerek veriyorum aliyo dik tutarak emziriyorum sen de oyle dene bi bakalim alcak mi
Emira SY banada bebeğin 4 aylıkken gel dediler ama o zmana benim aşıma 7 ay oluyo nasık olck anlamadım o yüzden sordum .nie öyle dediler ki bana ben de 6 ay die biliydm
Canım benim eminim çok zordur bırakıp gitmek ama sen yavrun için çalışıyorsun ilk zamanlar zor gelir ama zamanla alışır sin hem öğretmensin diğer meslekleri göre avantajında var saatlerle ilgili Allah yar vecyardimcin olsun bu süreçte
Ah o sizi icimde benim de son bi ayim kaldi ve cok uzuluyorum
Eger kurum izin verirse ucretsiz izin alacagim nasipse
Duam o yonde
Senin ucretsiz izin alma durumun var mi
Ben hiç denemedim ama annemin yaptıkları da sert oluyor çok sulu olmuyor. 50 derecede boş ısıtacaksin fırını sonra kapatacaksin. Mayaladigi süt kabini fırına koyup 1 gece bekleteceksin ama fırının kapağını hiç acmayacaksin. Ertesi gün buzdolabına koy dinlendir. Çok güzel oluyor. Ek gıdaya geçince bende yogurtlarimi böyle yapacamYarim saat boyunca firin 50 derecede bos mu kaliyo? Kiz guzel oluyosa ben de boyle yapayim :))) ben de kavanozda yapiyorum. Kavanozlari firina atiyom 2 3 dk isiniyo sonra sutu dolduruyom sariyom kavanozlari bi guzel. Sabah kavanozun kapagini acip 1 saat acik sekilde dolapta bekletiyorum sonra kapatiyorum. Oyle yapinca tas gibi oluyo sulu olmuyo yogurdum. Ama son bi kac kez tutturamadim nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?