2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Teşekkür ederim:)

104 gunluk canim kizim :) 40 imiz ciktigindan beri yavas yavas girdi duzene.genelde de uykularimiz iyi bizim
77 günlük benim kelebeğim 40 ı çıktı düzene girecek derken memlekete gittik bayram sonu döndük orada da bi düzen oluşmadı :/ inşallah benimki de zamanla duzelir

Canim altini degistiriyor emziriyorum biraz oynayip gonlunu hos edkyorum ana kucagina yatirip mutfaga yanima getiriyorum yemek yaparken ya da bulasik yikarken onjnla konuşuyorum iste simdi bulasik yikiyorum tabaklar cok kirli aa oglum bugun babana ne ydmek yapalim diye konuşuyorum
Ara sira yanjna yaklasik aaa oo yapıyorum agu felan yapip yanitliyor öyle oyalarim ya da oyun halisina yatirip yapiyorum
Tabi tum bunlari hosnut olur gazi olmazsa yapabilirim yoksa basiyor cigligi aksamma kadar kalkamiyorum ki o huzursuz oljnca canjm bi sey istemiyo

Canim ben gece alt degisimini 40miz ciktigi gun biraktim zaten.uykusunu bolmeden de besleyebiliyorum ben.gece nasilsa kalkar diye ona guvendim uyudum ona uzuldum ya

S sssn

Kuzucum büyüyor yaşasıııııııın :))

Sıkıntı etme kendine lütfen, aç olsa asla uyumaz, durmaz, anne memeeee diye ağlar :)))
Ay nasil vicdan yaptim abla bi bilsen.emzirirken kizim oyle bakiyoduki sanki beni unuttun anne der gibi :) belkide anne bak 1 gecede buyudum diyodu :)

Canim ben gece alt degisimini 40miz ciktigi gun biraktim zaten.uykusunu bolmeden de besleyebiliyorum ben.gece nasilsa kalkar diye ona guvendim uyudum ona uzuldum ya
Yani kaç saatte bir emziriyorsun gece bizimki ağzını açmıyor çok zorlarssamda 5dakika ancak emiyor

Aynı şeyi düşündüm geçen hafta ama bir iki hafta daha bekleyeyim demiştim şimdi de sünnet olduk zaten bir hafta daha beklememiz gerekecek. Nasıl rahat etti mi minnakın

Evet cok rahat hemen uyuyakaliyo rahat etmese belli ederdi sanirim :) ay senin minikler sunnet mi oldu uuuu yerim onlari yaa agladilar mi cok nasillar

Yani kaç saatte bir emziriyorsun gece bizimki ağzını açmıyor çok zorlarssamda 5dakika ancak emiyor
En fazla 3 bucuk 4 saatte uyaniyo kendisi.ilk emzirmeyi ben uyumadan yapiyorum.genelde aksam uykusuna yattiktan 7 8 saat sonra kendisi kalkiyo.(o arada 1 kez beslemis oluyorum boylece deliksiz uyumus oluyo.) 7 8 saat sonra 2.emme icin kendisi uyanmis oluyo

Yarim saat boyunca firin 50 derecede bos mu kaliyo? Kiz guzel oluyosa ben de boyle yapayim :))) ben de kavanozda yapiyorum. Kavanozlari firina atiyom 2 3 dk isiniyo sonra sutu dolduruyom sariyom kavanozlari bi guzel. Sabah kavanozun kapagini acip 1 saat acik sekilde dolapta bekletiyorum sonra kapatiyorum. Oyle yapinca tas gibi oluyo sulu olmuyo yogurdum. Ama son bi kac kez tutturamadim nedense

Anladım teşekkürler bende devam edeyim gece emzirmeye iki gundur uyanmiyor diye vicdan yapmıştım

dunku mevludumuzden bir kare
Cok guzelsiniz canim Rabb im nice guzel gunler nasip eylesin
Bu arada kac kisi idiniz mevlidde
Ozel bi sey yaptiniz mi kur an okuma disinda

Kızlar biz tetanozun üçüncü dozunu ne zmana olcz bilen var mı benim kesin olmam lazım da

Valla ben gecen hafta oldum
Yani yavrum55 gunlukken
Sanirim ikinci ile arasinda 6 ay var idi

Zaman geçmesin istiyorum 1 hafta sonra bugün işe başlamış olacağım. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum oğlumu da çantama koyup çaktırmadan yanımda mı götürsem ki...
Ah o sizi icimde benim de son bi ayim kaldi ve cok uzuluyorum
Eger kurum izin verirse ucretsiz izin alacagim nasipse
Duam o yonde
Senin ucretsiz izin alma durumun var mi
Bebeğini sallamadan uyutan varmı nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki bu ara acayip sallanmaya alıştı uykusu gelince cok ağlıyor dalamiyor bir türlü
Canim bazi zaman kendiliğinden uyuyor bazen pispisla bazen de dalamiyor hafif sallayarak uyutmaya calisiyorum

Emira SY banada bebeğin 4 aylıkken gel dediler ama o zmana benim aşıma 7 ay oluyo nasık olck anlamadım o yüzden sordum .nie öyle dediler ki bana ben de 6 ay die biliydm

En az 6 ay geçmiş olması lazım canım 7 ayda sorun yok.

Inşallah kolaylıkla atlatırız şimdilik son haftamın tadını çıkarmaya çalışıyorum...

Ah o sizi icimde benim de son bi ayim kaldi ve cok uzuluyorum
Eger kurum izin verirse ucretsiz izin alacagim nasipse
Duam o yonde
Senin ucretsiz izin alma durumun var mi

Ben daha şubatta atandım canım 2017 şubatta eş durumu ataması olursa ben de o şekilde gelirim diye ümit ederek ücretsiz izin almadım. İstanbula tayinimi aldırınca oğlum iki yaşına gelene kadar ücretsiz izne çıkabiliyorum. Duruma göre bakacağım...

Ben hiç denemedim ama annemin yaptıkları da sert oluyor çok sulu olmuyor. 50 derecede boş ısıtacaksin fırını sonra kapatacaksin. Mayaladigi süt kabini fırına koyup 1 gece bekleteceksin ama fırının kapağını hiç acmayacaksin. Ertesi gün buzdolabına koy dinlendir. Çok güzel oluyor. Ek gıdaya geçince bende yogurtlarimi böyle yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…