- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.581
ben diildim ama kimse bende merak ettim:)Maşallah çok güzel olmuş. Kaçtır aklımda o içi pembe pasta yaptıran sendin dimi o da çok güzeldi süpriz cinsiyet öğrenme partisi :))
@Aylnalpr gel bizi aydınlat nasıl oldu saçları ve ediz uyudularmjEdiz uyuduysa o da uyumuştur hemen bence:)
Maşallah barekallahARYA'mın bugün Unuttuğumuz rota aşısının 2.dozu vardı.kilosuna da bakalım dedi Dr U bir ayda 350gr alan kuzum üç günde 100gr almış şükür:))Kaşık maması işe yaradı sanırım:))
Keşkek dedin ben aşerdim bildiğinSahihuban duadan sonra hoca kizimi aldi agit gibi birseyler okudu 10 dk.orda herkes salya sumuk oldu bende dahil.cok guzeldi mevludumuz.hazirlik olarak soruyorsan yasin kitabi kokulu tesbih lokumluk ve kokulu tas ayetel kursi dagittim.yemek olarak pide keskek sarma ayran ve tatli vardi.
Ayy evettt:))yerim saçlarını kuzunun:)))@Aylnalpr gel bizi aydınlat nasıl oldu saçları ve ediz uyudularmj
Kac kisi idiniz guzelmis hediyelikler maşallahSahihuban duadan sonra hoca kizimi aldi agit gibi birseyler okudu 10 dk.orda herkes salya sumuk oldu bende dahil.cok guzeldi mevludumuz.hazirlik olarak soruyorsan yasin kitabi kokulu tesbih lokumluk ve kokulu tas ayetel kursi dagittim.yemek olarak pide keskek sarma ayran ve tatli vardi.
Ay evet topik ablası ama çok minnak kuzum:))bugün hastanede bi bayan cinlerimi tepeme getirdi:)))"ayyy maşallah ne tatlı 40ı çıktı mı"dedi.yok doğmadı daha dedim:)))hala düşünüyodur bu manyak ne demek istedi diye:)))o kadar küçük mü görünüyor kuzum yaa tamam minnak ama o kadar da değil:)))Maşallah barekallaheee topik ablası buyucek taby annesi
Maşallahhh kuzuna:)o kahkaha atmaları çooook tatlı oluyo:))Kızlar oğlum gulmeyi geçti kahkahalar atmaya başladı,değişik mimikler yaptığım da neredeyse kahkaha atıyor, konuştuğum zaman agularin dışında bir sürü şeyler söylüyor sanki benimle sohbet ediyor. 5 yıl sonra aynı duyguları yaşamak çoooook güzel
baya uyurken alıp emzirip tekrar yatırıyo musun canım? hay maşallah valla. ama sen yine de sıkma canını ya acıksa mutlaka uyanırdı benceCanim ben gece alt degisimini 40miz ciktigi gun biraktim zaten.uykusunu bolmeden de besleyebiliyorum ben.gece nasilsa kalkar diye ona guvendim uyudum ona uzuldum ya
Canım benim aryanin ayından baya baya önce dogugunu duysa ne kadar güçlü kız ne güsel büyümüş toparlanmis derdi o bizim hem topik abkamiz hem küçük melgimizAy evet topik ablası ama çok minnak kuzum:))bugün hastanede bi bayan cinlerimi tepeme getirdi:)))"ayyy maşallah ne tatlı 40ı çıktı mı"dedi.yok doğmadı daha dedim:)))hala düşünüyodur bu manyak ne demek istedi diye:)))o kadar küçük mü görünüyor kuzum yaa tamam minnak ama o kadar da değil:)))
Benim kız erken çıkardı sanırım ya 6.5 aylıkken yadenizbatiekin
ARYA'mın bugün Unuttuğumuz rota aşısının 2.dozu vardı.kilosuna da bakalım dedi Dr U bir ayda 350gr alan kuzum üç günde 100gr almış şükür:))Kaşık maması işe yaradı sanırım:))
Ay evet topik ablası ama çok minnak kuzum:))bugün hastanede bi bayan cinlerimi tepeme getirdi:)))"ayyy maşallah ne tatlı 40ı çıktı mı"dedi.yok doğmadı daha dedim:)))hala düşünüyodur bu manyak ne demek istedi diye:)))o kadar küçük mü görünüyor kuzum yaa tamam minnak ama o kadar da değil:)))
Ben de araştırma yapiyordum kuzum az onceKızlar eğitici kartlar dediginiz bu değil mi ama +4 yazıyor
Aaa maşallah canım subhanallah gerçekten yaramış kuzuyaa ohh :)ARYA'mın bugün Unuttuğumuz rota aşısının 2.dozu vardı.kilosuna da bakalım dedi Dr U bir ayda 350gr alan kuzum üç günde 100gr almış şükür:))Kaşık maması işe yaradı sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?