2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar eğitici kartlar dediginiz bu değil mi ama +4 yazıyor

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-28-20-28-52_1.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 31
Sahihuban duadan sonra hoca kizimi aldi agit gibi birseyler okudu 10 dk.orda herkes salya sumuk oldu bende dahil.cok guzeldi mevludumuz.hazirlik olarak soruyorsan yasin kitabi kokulu tesbih lokumluk ve kokulu tas ayetel kursi dagittim.yemek olarak pide keskek sarma ayran ve tatli vardi.

Keşkek dedin ben aşerdim bildiğin

Kac kisi idiniz guzelmis hediyelikler maşallah
Siz de öyle

Maşallah barekallah eee topik ablası buyucek taby annesi
Ay evet topik ablası ama çok minnak kuzum:))bugün hastanede bi bayan cinlerimi tepeme getirdi:)))"ayyy maşallah ne tatlı 40ı çıktı mı"dedi.yok doğmadı daha dedim:)))hala düşünüyodur bu manyak ne demek istedi diye:)))o kadar küçük mü görünüyor kuzum yaa tamam minnak ama o kadar da değil:)))

Maşallahhh kuzuna:)o kahkaha atmaları çooook tatlı oluyo:))

Canim ben gece alt degisimini 40miz ciktigi gun biraktim zaten.uykusunu bolmeden de besleyebiliyorum ben.gece nasilsa kalkar diye ona guvendim uyudum ona uzuldum ya
baya uyurken alıp emzirip tekrar yatırıyo musun canım? hay maşallah valla. ama sen yine de sıkma canını ya acıksa mutlaka uyanırdı bence

Canım benim aryanin ayından baya baya önce dogugunu duysa ne kadar güçlü kız ne güsel büyümüş toparlanmis derdi o bizim hem topik abkamiz hem küçük melgimiz

Benim kız erken çıkardı sanırım ya 6.5 aylıkken ya denizbatiekin

Benim kuzuda 9 aylık çıkardı ilk dişini hiç salya olmadı. Ama boncugum salyalı bakalım ne zaman çıkaracak

ARYA'mın bugün Unuttuğumuz rota aşısının 2.dozu vardı.kilosuna da bakalım dedi Dr U bir ayda 350gr alan kuzum üç günde 100gr almış şükür:))Kaşık maması işe yaradı sanırım:))

Maşallah kuzuya yaramıs maması

Boşver canım benim büyük oğlana da hep derler sıkma sen canını. Yeter ki sağlıkla ri yerinde olsun

Kızlar eğitici kartlar dediginiz bu değil mi ama +4 yazıyor
Ben de araştırma yapiyordum kuzum az once

Kontrast kartlar var siyah beyaz noktolar büyük kucuk felan
Daha sonra da kattlar var boyle seyler ama ben hic almadim tecrubem de pek yok

Tecrubesi olan bu konuda bilgi sahibi olan a4kadaslarim sizler ne önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…