2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Öyle canım benim yok taktığımdan değil:)kadına öyle dedikten sonra ki yüz ifadesi aklıma geldikçe gülüyorum:))keşke öyle demeseydim diye:))

Bizim ki ikinci fotoğrafta ki.fakat 6-24 Ay yazıyo.bi trafı renkli diğer tarafı siyah beyaz.şimdiye kadar siyah beyaz tarafı kullandık bir ay sonra filan renkli tarafı göstermeye başlıycam canım

Ya almadim ıdilden kalan da yok taby idil hep agliodu o yüzden almamistim şimdi alsam diorum bi daha dogururmuykm kesin diye karasizim.dogurmaya karar verirsem 3..yü kein alirim

Ya ben istiyorum aslında ama hala kararsızım.3. Bana cok uzak ya

Buarada aşure zamanı da geldi offf çok gaz yapar bebişe ama ya ben çok açım şuanda sanirim

Çokta süt yapar canım. İlk 3 ay dikkat etmek gerekiyor gaz olayina zaten :)

Yine meme krizinde olduğumuz bir gündeyiz. Sabahtan beri uyumadı, ağlıyor gücenip gücenip. Emzirmekten göğüs uçlarım acıdı artık. Ateşi de yok gibi ama anlamadım acaba hasta mı olacak ((

Ya ben istiyorum aslında ama hala kararsızım.3. Bana cok uzak ya

Çokta süt yapar canım. İlk 3 ay dikkat etmek gerekiyor gaz olayina zaten :)
Ya bende okadar para vercem ne biliyjm çok masraf li oldu taha almak ta istiorum aslında ama hem ıdile almadım diorum fln ıdile dönence almıştım gerçi aynı para nerdeyse. Ne biliyjm canım net deilim alırsam sırf hali aldım diye 3. Yü dogururmusun

Yerim ben o parmakları :)))

Ben Batı dan dolayı korktuğum için hassasım bu konuda. Batının uzun ve meşakkatli bir tedavi süreci olacak. Damağı çökmüş ve dişleri tavşanları aratmıyor :)))

Çok geçmiş olsun Batı şu an kaç yaşında ve sebebini buna mı bağladılar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…