- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.601
Sağol teyzesi:)bence kadının gözü bozuktu:))Canım benim aryanin ayından baya baya önce dogugunu duysa ne kadar güçlü kız ne güsel büyümüş toparlanmis derdi o bizim hem topik abkamiz hem küçük melgimiz
Öyle canım benim yok taktığımdan değil:)kadına öyle dedikten sonra ki yüz ifadesi aklıma geldikçe gülüyorum:))keşke öyle demeseydim diye:))Benim kuzuda 9 aylık çıkardı ilk dişini hiç salya olmadı. Ama boncugum salyalı bakalım ne zaman çıkaracak
Maşallah kuzuya yaramıs maması
Boşver canım benim büyük oğlana da hep derler sıkma sen canını. Yeter ki sağlıkla ri yerinde olsun
Bilmiyorum ki csnımNedenki acba
Kaşık mamasını sevdi şükür löp löp götürüyo:))Sağol canım teşekkür ederiz:)Aaa maşallah canım subhanallah gerçekten yaramış kuzuyaa ohh :)
Bizim ki ikinci fotoğrafta ki.fakat 6-24 Ay yazıyo.bi trafı renkli diğer tarafı siyah beyaz.şimdiye kadar siyah beyaz tarafı kullandık bir ay sonra filan renkli tarafı göstermeye başlıycam canımBen de araştırma yapiyordum kuzum az once
Kontrast kartlar var siyah beyaz noktolar büyük kucuk felan
Daha sonra da kattlar varEki Görüntüle 1890802 boyle seyler ama ben hic almadim tecrubem de pek yok
Tecrubesi olan bu konuda bilgi sahibi olan a4kadaslarim sizler ne önerirsiniz Eki Görüntüle 1890803
25 30 falandik.sagol canimKac kisi idiniz guzelmis hediyelikler maşallah
Siz de öyle
Ya almadim ıdilden kalan da yok taby idil hep agliodu o yüzden almamistim şimdi alsam diorum bi daha dogururmuykm kesin diye karasizim.dogurmaya karar verirsem 3..yü kein alirimidilduam sen oyun halısı aldın mi kuzum coj kararsız kaldim
Buarada aşure zamanı da geldi offf çok gaz yapar bebişe ama ya ben çok açım şuanda sanirim
Canım ben de cahilim bu konuda birileri aydınlatsın bizi :)Ben de araştırma yapiyordum kuzum az once
Kontrast kartlar var siyah beyaz noktolar büyük kucuk felan
Daha sonra da kattlar varEki Görüntüle 1890802 boyle seyler ama ben hic almadim tecrubem de pek yok
Tecrubesi olan bu konuda bilgi sahibi olan a4kadaslarim sizler ne önerirsiniz Eki Görüntüle 1890803
Ya bende çok sinir oluorum bu bilmeden yorum yapanlara maalesef bide her cocuk farklı bi sor ne kadarlık oldu maşallah de yeter kafasindaki yorumları düşünmeden soyluo apişip kalio sonraSağol teyzesi:)bence kadının gözü bozuktu:))
Ayyy kesinlikle çok güzel bir şey insanın bütün yorgunluğunu uykusuzluğunu biranda alıp götürüyor. O bir tek gülüş herseye bedel:)Maşallahhh kuzuna:)o kahkaha atmaları çooook tatlı oluyo:))
Ya almadim ıdilden kalan da yok taby idil hep agliodu o yüzden almamistim şimdi alsam diorum bi daha dogururmuykm kesin diye karasizim.dogurmaya karar verirsem 3..yü kein alirim
Buarada aşure zamanı da geldi offf çok gaz yapar bebişe ama ya ben çok açım şuanda sanirim
Ya bende okadar para vercem ne biliyjm çok masraf li oldu tahaYa ben istiyorum aslında ama hala kararsızım.3. Bana cok uzak ya
Çokta süt yapar canım. İlk 3 ay dikkat etmek gerekiyor gaz olayina zaten :)
Maşallah Arya' ya Allah sağlık sıhhat ve bol iştah versin :)ARYA'mın bugün Unuttuğumuz rota aşısının 2.dozu vardı.kilosuna da bakalım dedi Dr U bir ayda 350gr alan kuzum üç günde 100gr almış şükür:))Kaşık maması işe yaradı sanırım:))
Yerim ben o parmakları :)))
Ben Batı dan dolayı korktuğum için hassasım bu konuda. Batının uzun ve meşakkatli bir tedavi süreci olacak. Damağı çökmüş ve dişleri tavşanları aratmıyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?