2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Evet cok rahat hemen uyuyakaliyo rahat etmese belli ederdi sanirim :) ay senin minikler sunnet mi oldu uuuu yerim onlari yaa agladilar mi cok nasillar
Anestezinin etkisinden çıkınca işk saat ağladılar sonra işedikçe ağladılar ama 3. gün ağrısı kalmadı ama dikişler çıkana kadar dikkatli tutuyoruz

HejaR12 ya şimdiye kadar gaz sıkıntısı olmadı canım gerçi kuru fasulye mercimek çorbası fln yemedim gaz yapıcı şeyler ama simdiden sonra sıkıntı yaparmi ne diosun

Taze annişler size bi maruzatım var benim iki oğlum var biri 2,5 diğeri 1,5 yaşında ve ben 24 haftalık hamileyim bu defa kız ama bizim durumumuz malesef çok bozuk bırakın bebeğime bişeyler almayı abilerine bile bişey alamadım kışlıkları hiç yok. Benim bebeğim ocakta doğucak ozamana allah izin verirse sizinkiler büyüyecek kız bebeği olupta bana ileride yardım edebilecekler varsa lütfen cevap yazın

Ya pahalı olduğu için tereddutteyim ama gelişimi için iyi diyorlar bende buyuknoglana almamistim daha doğrusu hiç arastirmamistim bile Cahillik işte

HejaR12 ya şimdiye kadar gaz sıkıntısı olmadı canım gerçi kuru fasulye mercimek çorbası fln yemedim gaz yapıcı şeyler ama simdiden sonra sıkıntı yaparmi ne diosun

Canım geçen ben 2 gün üst üste kuru fasulye yedim kimyon da döktüm hiç bişey olmadı şükür.dr bana 3 aya kadar dikkat et sonra yavaş yavaş yersin demişti bizimde gaz sancımız olmadı şükür

Ben anlamadım ya mayalayıp kavanoza mı koyuyorsun sarıyor musun sonra ?

M melda983 rana kuzusuuuu canımın içiii çok tatlı kuzum çooook.onu çok seviyor ve kocaman öpüyoruz annesi:)

Biz de sizi kocamaaaan öpüyoruz Bu minik tırtıl dün anneme gülerken biraz sesli gülmüştü bugün bana resmen kahkaha attı. Bi sevindirik oldum sormayın :) Rabbim hep güldürsün yavrularımızı

Amin canım inş.

Ben geçen gün internetten mikado çocugunkini aldım fotolarda yok ama gelince gördüm üstünde 6-24 ay yazıyor.

Abartmakta üstümüze yoktur zaten. Ne kadar oldu boyu kilosu Arya'nın? Netten bakıyorum ben 3 aylık bebek değerleri arasında gidiyoruz işte. Top değerler olmasa da ortadan ortadan gideriz napalım yani :)

3 aylık bebek 4150 g – 55 cm 7500 g – 65 cm

Aminn inşallah canım benim aryada Babasına kahkahayla gülüyo:)))

Gözü var mıydı kız dikkat ettin mi

Canım bugün itibariyle boyu59.5 kilosuda 5340 ne bileyim o kadar da küçük değil Dediğin gibi ortadan ortadan gidiyoruz şükğrler olsun:)

baya uyurken alıp emzirip tekrar yatırıyo musun canım? hay maşallah valla. ama sen yine de sıkma canını ya acıksa mutlaka uyanırdı bence
Evet canim :) anneyani besigimiz var.ilk uykusuna kendi yatagimizda yatiriyorum.yatarak emziriyorum cunku.yarim saat 1 saat sonra derin uykuya daldigi icin besigine koyarsam uyanir gibime geliyo.yatmadan oncr yanina uzanip emziriyorum.memeyi agzina degdirdikten birkac sefer sonra agzini aciyo :) emzirip yatagina koyuyorum bu esnada uykusu agir oluyo baya hafif sesle konusunca uyanmiyo bile.sonra kendi uyandiginda emziriyodum iste.dogumdan sonra ilk uzun uykumu uyumus oldum anlicagin :)

Canım bugün itibariyle boyu59.5 kilosuda 5340 ne bileyim o kadar da küçük değil Dediğin gibi ortadan ortadan gidiyoruz şükğrler olsun:)
Canim hamileyken senle ayniydik biz.bizimkide 5700 kiloydu en son kontrolde.nerdeyse ayniyiz :) Gayet normal duzeyde Arya kusumuz :) 3 gun arayla dogum yaptigim arkadasimin bebegi kizimdan 1 bucuk kilo fazla :) bundan sonrasi biraz genetik birsey ve bebekten bebege degisen bir durum.simdj kizima baktimda 40 i ciktimi diye sorulacak bir bebek degil yani seninki cevabi haketmis

Yahu yok canım ya bakma kadın anormaldi:))kuzularımız gayet normal.hayır kilosunu boyunu geçtim,o esnada arya kucağımda ayağının üzerine Çivi gibi basmış cok cok elini emip etrafı inceliyordu şükğrler olsun.hayır 40ı çıkmamış bi bebek bunları nasıl yapsın.göz var nizam var.o an sinirlenip öyle cevap verdim ğzüldüm de biraz ama sonra kadının normal olmadığına karar verdim:))senşn güzel kuzuna da maşallah gayet iyi kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…