- 14 Ocak 2016
- 296
- 499
- 23
- 38
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.621
Anestezinin etkisinden çıkınca işk saat ağladılar sonra işedikçe ağladılar ama 3. gün ağrısı kalmadı ama dikişler çıkana kadar dikkatli tutuyoruzEvet cok rahat hemen uyuyakaliyo rahat etmese belli ederdi sanirim :) ay senin minikler sunnet mi oldu uuuu yerim onlari yaa agladilar mi cok nasillar
Aminn hepimizin kuzusuna inşallah:)Maşallah Arya' ya Allah sağlık sıhhat ve bol iştah versin :)
Ya bende okadar para vercem ne biliyjm çok masraf li oldu tahaalmak ta istiorum aslında ama hem ıdile almadım diorum fln ıdile dönence almıştım gerçi aynı para nerdeyse. Ne biliyjm canım net deilim alırsam sırf hali aldım diye 3. Yü dogururmusun
HejaR12 ya şimdiye kadar gaz sıkıntısı olmadı canım gerçi kuru fasulye mercimek çorbası fln yemedim gaz yapıcı şeyler ama simdiden sonra sıkıntı yaparmi ne diosun
Ben anlamadım ya mayalayıp kavanoza mı koyuyorsun sarıyor musun sonra ?Yarim saat boyunca firin 50 derecede bos mu kaliyo? Kiz guzel oluyosa ben de boyle yapayim :))) ben de kavanozda yapiyorum. Kavanozlari firina atiyom 2 3 dk isiniyo sonra sutu dolduruyom sariyom kavanozlari bi guzel. Sabah kavanozun kapagini acip 1 saat acik sekilde dolapta bekletiyorum sonra kapatiyorum. Oyle yapinca tas gibi oluyo sulu olmuyo yogurdum. Ama son bi kac kez tutturamadim nedense
Ayy hadi hayirli olsun şimdiden canım benim
@Studentmom
Canım sütünü arttırmak için süt çayları ve damla kullanabilirsin
Hayırlı olsun mevludiniz canım ne güzel görünüyor sunuz maşallahhersey çok güzel görünüyor
M melda983 canım maşallah Rana'ma cok güzel çok tatlıAllah bahtinida güzel etsin kuzumun
Ben geçen gün internetten mikado çocugunkini aldım fotolarda yok ama gelince gördüm üstünde 6-24 ay yazıyor.Ben de araştırma yapiyordum kuzum az once
Kontrast kartlar var siyah beyaz noktolar büyük kucuk felan
Daha sonra da kattlar varEki Görüntüle 1890802 boyle seyler ama ben hic almadim tecrubem de pek yok
Tecrubesi olan bu konuda bilgi sahibi olan a4kadaslarim sizler ne önerirsiniz Eki Görüntüle 1890803
Ay evet topik ablası ama çok minnak kuzum:))bugün hastanede bi bayan cinlerimi tepeme getirdi:)))"ayyy maşallah ne tatlı 40ı çıktı mı"dedi.yok doğmadı daha dedim:)))hala düşünüyodur bu manyak ne demek istedi diye:)))o kadar küçük mü görünüyor kuzum yaa tamam minnak ama o kadar da değil:)))
Hm peki nasil ne resminvarBen geçen gün internetten mikado çocugunkini aldım fotolarda yok ama gelince gördüm üstünde 6-24 ay yazıyor.
Bi tarafı siyah beyaz bi tarafı renkli kartların ben siyah beyaz taraflarını gösteriyorum şimdi hayvanlar araba tren kayık resimleri felan var büyüklüğü de hoşuma gittiHm peki nasil ne resminvar
Aminn inşallah canım benim aryada Babasına kahkahayla gülüyo:)))Biz de sizi kocamaaaan öpüyoruzBu minik tırtıl dün anneme gülerken biraz sesli gülmüştü bugün bana resmen kahkaha attı. Bi sevindirik oldum sormayın :) Rabbim hep güldürsün yavrularımızı
Amin canım inş.
Gözü var mıydı kız dikkat ettin miAy evet topik ablası ama çok minnak kuzum:))bugün hastanede bi bayan cinlerimi tepeme getirdi:)))"ayyy maşallah ne tatlı 40ı çıktı mı"dedi.yok doğmadı daha dedim:)))hala düşünüyodur bu manyak ne demek istedi diye:)))o kadar küçük mü görünüyor kuzum yaa tamam minnak ama o kadar da değil:)))
Canım bugün itibariyle boyu59.5 kilosuda 5340 ne bileyim o kadar da küçük değil Dediğin gibi ortadan ortadan gidiyoruz şükğrler olsun:)Abartmakta üstümüze yoktur zaten. Ne kadar oldu boyu kilosu Arya'nın? Netten bakıyorum ben 3 aylık bebek değerleri arasında gidiyoruz işte. Top değerler olmasa da ortadan ortadan gideriz napalım yani :)
3 aylık bebek 4150 g – 55 cm 7500 g – 65 cm
Evet canim :) anneyani besigimiz var.ilk uykusuna kendi yatagimizda yatiriyorum.yatarak emziriyorum cunku.yarim saat 1 saat sonra derin uykuya daldigi icin besigine koyarsam uyanir gibime geliyo.yatmadan oncr yanina uzanip emziriyorum.memeyi agzina degdirdikten birkac sefer sonra agzini aciyo :) emzirip yatagina koyuyorum bu esnada uykusu agir oluyo baya hafif sesle konusunca uyanmiyo bile.sonra kendi uyandiginda emziriyodum iste.dogumdan sonra ilk uzun uykumu uyumus oldum anlicagin :)baya uyurken alıp emzirip tekrar yatırıyo musun canım? hay maşallah valla. ama sen yine de sıkma canını ya acıksa mutlaka uyanırdı bence
Canim hamileyken senle ayniydik biz.bizimkide 5700 kiloydu en son kontrolde.nerdeyse ayniyiz :) Gayet normal duzeyde Arya kusumuz :) 3 gun arayla dogum yaptigim arkadasimin bebegi kizimdan 1 bucuk kilo fazla :) bundan sonrasi biraz genetik birsey ve bebekten bebege degisen bir durum.simdj kizima baktimda 40 i ciktimi diye sorulacak bir bebek degil yani seninki cevabi haketmisCanım bugün itibariyle boyu59.5 kilosuda 5340 ne bileyim o kadar da küçük değil Dediğin gibi ortadan ortadan gidiyoruz şükğrler olsun:)
:))))ay kahkahayla güldüm:)))))bak ona dikkat etmedim gözü olsa öyle demezdi:))))Gözü var mıydı kız dikkat ettin mi
Çok geçmiş olsun Batı şu an kaç yaşında ve sebebini buna mı bağladılar??
Yahu yok canım ya bakma kadın anormaldi:))kuzularımız gayet normal.hayır kilosunu boyunu geçtim,o esnada arya kucağımda ayağının üzerine Çivi gibi basmış cok cok elini emip etrafı inceliyordu şükğrler olsun.hayır 40ı çıkmamış bi bebek bunları nasıl yapsın.göz var nizam var.o an sinirlenip öyle cevap verdim ğzüldüm de biraz ama sonra kadının normal olmadığına karar verdim:))senşn güzel kuzuna da maşallah gayet iyi kilosuCanim hamileyken senle ayniydik biz.bizimkide 5700 kiloydu en son kontrolde.nerdeyse ayniyiz :) Gayet normal duzeyde Arya kusumuz :) 3 gun arayla dogum yaptigim arkadasimin bebegi kizimdan 1 bucuk kilo fazla :) bundan sonrasi biraz genetik birsey ve bebekten bebege degisen bir durum.simdj kizima baktimda 40 i ciktimi diye sorulacak bir bebek degil yani seninki cevabi haketmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?