- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.641
Hmm tmm.o zaman yarın gitcm yaptrm o zaman ben de yaparlarsa.benim için çok öenmli bu aşı bugün farkettim zamanı geçti sandım üzüldmEn az 6 ay geçmiş olması lazım canım 7 ayda sorun yok.
Inşallah kolaylıkla atlatırız şimdilik son haftamın tadını çıkarmaya çalışıyorum...
Ben daha şubatta atandım canım 2017 şubatta eş durumu ataması olursa ben de o şekilde gelirim diye ümit ederek ücretsiz izin almadım. İstanbula tayinimi aldırınca oğlum iki yaşına gelene kadar ücretsiz izne çıkabiliyorum. Duruma göre bakacağım...
Canım aryada iki gündür işaret parmağını emiyorBatı 4 yaşında ve tek sebebi parmak emmek. Bir de Batı işaret parmağını emiyor :)))
Parmağı da inceldi ve şekli bozuldu
Taze annişler size bi maruzatım var benim iki oğlum var biri 2,5 diğeri 1,5 yaşında ve ben 24 haftalık hamileyim bu defa kız ama bizim durumumuz malesef çok bozuk bırakın bebeğime bişeyler almayı abilerine bile bişey alamadım kışlıkları hiç yok. Benim bebeğim ocakta doğucak ozamana allah izin verirse sizinkiler büyüyecek kız bebeği olupta bana ileride yardım edebilecekler varsa lütfen cevap yazın
Oh afiyet olsun ye kuzum senin kilo sıkıntın mı var sanki:)arya bana çekmiş pek iştahlı bi bebek değil.benim çocukluğum genç kızlığım hep sıskaydı:))üniversiteye giderken 50kiloydum:))şuan ki hâlimle buna inanmak gerçekten zor:)))L Light Of God
Maşallah kuzuma, yesin yarasın, boy olsun, fazla kilo olmasın sonrası sıkıntı :)))
Genç kız olunca ay anne rejimdeyim bana özel yemek yap der, sonra çikolataları lüplüp yer benim gibi :))
Canım aryada iki gündür işaret parmağını emiyoryumruk emmeyi Bıraktı çektiğimde de çok sinirlenip ağlıyo yumruk emmesi önemli değildi de bu parmak emme olayı canımı sıkıyo
Canım bugün itibariyle boyu59.5 kilosuda 5340 ne bileyim o kadar da küçük değil Dediğin gibi ortadan ortadan gidiyoruz şükğrler olsun:)
Teşekkürler en tatlı teyzesi:)Maşallah arya sana :)
İnşallah :)Olur olur hic merak etme.yeterki hergun ayni seyleri uygula zamanla duzen alicak bebegin
Evet kuzum doğru hatırlıyorsun etmiyor istesem eder ama sonra ikide bir dile getirecek o yüzden istemiyorumCanım kv yanında değil miydi yanlış hatırlamıyosam yardım etmiyo mu
Ay daha neler kaç tane 40 ı çıkmamış 5 kilo bebek gördü acaba.koca çocuğa dediğine bak .hiç bebek görmemiş heralde ya da dediğin gibi anormal.gayet iyi kız kilosu da boyu da 59.5 yazmıştın heralde daha ne olsun maşallah yaniAy evet topik ablası ama çok minnak kuzum:))bugün hastanede bi bayan cinlerimi tepeme getirdi:)))"ayyy maşallah ne tatlı 40ı çıktı mı"dedi.yok doğmadı daha dedim:)))hala düşünüyodur bu manyak ne demek istedi diye:)))o kadar küçük mü görünüyor kuzum yaa tamam minnak ama o kadar da değil:)))
Parmak emmekten mi canım damagi çökmüş vsYerim ben o parmakları :)))
Ben Batı dan dolayı korktuğum için hassasım bu konuda. Batının uzun ve meşakkatli bir tedavi süreci olacak. Damağı çökmüş ve dişleri tavşanları aratmıyor :)))
Canim ben doğduğundan beri kaynamis ılımış su ile temizleme pamuğu ile temizliyorum kyrutuyorum unibayb bebe yağı sürüyorumKızlar bemim bebişimde doğduğundan beri pişik var ne yaptımsa geçmiyor ne önerirsiniz yardım edin lütfen
Bende bi kavazona pamuk koyup kaynamış suyla ıslatıyorum onunla temizliyorum kurutuyorum ve bir sürü krem kullandım geçmiyorCanim ben doğduğundan beri kaynamis ılımış su ile temizleme pamuğu ile temizliyorum kyrutuyorum unibayb bebe yağı sürüyorum
Sünnet oldumu canım?Kızlar bana acil yardım lütfen, oğlum birkaç gündür çok az çiş yapıyor sizde de öyle mi? Endişe etmelimiyim? Önceden bayağı doldurduğu bezini şimdi kaka yapınca değiştiriyorum 1 ya da 2 kez çiş yapmış oluyor günde 3-4 defa kaka yapıyor.
Yok Can'ım olmadı daha, neden oldu ki anlamadım 2-3 gün öncesine kadar şarıl şarıl işeyen çocuk bariz bir şekilde az yapmaya başladı. Dün sabaha kadar bir kere yapmıştı gün içinde de fazla yapmadı, yaz olsa terle atıyor derim ama hava da serinlediSünnet oldumu canım?
Eskiden iltihap tutmuş derlerdi
Benim hamileligimin 4. Ayında uçuk çıkmıştı, dış macunuyla 2 günde kurudu.Eczane vermemis ya emzirme donemi diye. doktora sorcam bakayim ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?