- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.841
Cok tesekkurler canim bende bôyle sacliymisim bebekkenMaşallah tam anlamıyla anasının oğlu
Dolven verdim çay kasigiylaKızlar doktor çocuklarınızla ateş düşürücü olarak hangi şurubu verdi çok acil cevap ver mısınız biz bu gün aşı olduk ateşimiz çıkarsa ateş düşürücü kullanacağız doktorumuz calpol önerdi ama bir yer yasaklı değil miydi o şurup ben mi yanlış hatırlıyorum
Ay maşaallah çok güzelsiniz hatun taş dağılın arkadaşlarAblamizi almaya giderken biz
Kart henü almadım ama 0+ ay diyorlarKızlar bu kartları nezaman kullanmaya başlıyorsunuz
Birşey daha sorayım kaç numara bez kullanıyorsunuz
Maşaallah çabuk büyüyorlarKızlar buda benim kuşumun değişimi
Hay maşaallah yavrularımıza
Biz 3 numara molfix kullanıyoruzKızlar bu kartları nezaman kullanmaya başlıyorsunuz
Birşey daha sorayım kaç numara bez kullanıyorsunuz
"Oh my god" didim. Maşallah saçlara
Hatun taş derken benmiyim oAy maşaallah çok güzelsiniz hatun taş dağılın arkadaşlar
Kart henü almadım ama 0+ ay diyorlar
Numara olarak da 3 kullanırız biz
Maşaallah çabuk büyüyorlar
Hay maşaallah yavrularımıza
Evt çıkıo ayakları canım 7 kg üstü cikiomus diye okudummasalldiyari prima premium care 3 numara kullaniyoruz.
Sahihuban calpol verdim ben.
idilduam ne guzel durmus kanguruda.ben dun aksam evde denedim hoslanmadi.belki ileriye dogru kullaniriz.bi de ayaklari kenarlardan cikardin sanirim.3.ayimiz bitti o sekilde kullanabiliyormuyuz?
Sağol canım teşekkür ederiz:)L Light Of God maşallah kuzucuguna Allah nazarlardan korusun
Ne güzell bence çok şanslısın:)Aynı benim oğlanlar:)) benim büyük oğlumda 11 temmuz doğumlu hatta küçüğün sezaryen günü de 11 temmuz olacaktı ama 7' nde gelmeyi tercih etti :)) iki duygusal ve anneye duskun çocuk var evde
Yerimm senin oğlunun çenesinde ki gamzesini:)en bariz değişim kuzunun göbişi olmuşş:)Kızlar buda benim kuşumun değişimi
Ege kuzusuuuu yahu maşallah ne yakışıklı oğlun varmış:)bu topikte ki erkek bebeklerin Saçları çooook fena:)
Calpol tavsiye ederimKızlar doktor çocuklarınızla ateş düşürücü olarak hangi şurubu verdi çok acil cevap ver mısınız biz bu gün aşı olduk ateşimiz çıkarsa ateş düşürücü kullanacağız doktorumuz calpol önerdi ama bir yer yasaklı değil miydi o şurup ben mi yanlış hatırlıyorum
YesssssHatun taş derken benmiyim o
maşallah kuzucuğa
Saboroik dermatit cnm. Corasatin sari olanini öneririmKızlar nasılsınız, herkes iyidir inşallah. Bizim bir sorunumuz var. Bayramdan sonraki hafta sonu oğlumun kafasında isilik gibi kırmızılıklar çıkmıştı sonra kabuk tuttu ince ince. Bir kaç gün içinde bütün kafası kabuk oldu soyuluyo. Konak sanırım. Hergün bolca zeytinyağı sürüyorum ama fayda etmedi bence.
Bugünde kakası taşmıştı soyundurunca kolları dirseğine kadar, kulak kenarları, çenesinin altı ve ensesinin kuruduğunu çok çok ince şekilde soyulduğunu farkettim. Bezin geçtiği göbek çevresinindede pütürlü kızarıklık vardı.
Bunlar nedir böyle? Dra gitmelimiyim sizce geçici olağan birşeymi acaba?
hahaha kesinlikle benim kızımda yok o saçlar. keltoş prensesim benimEge kuzusuuuu yahu maşallah ne yakışıklı oğlun varmış:)bu topikte ki erkek bebeklerin Saçları çooook fena:)
Canim taekkur ederiz banyo sonrasi bir de saclarimiz kurutmak taramak zaman aliyorEge kuzusuuuu yahu maşallah ne yakışıklı oğlun varmış:)bu topikte ki erkek bebeklerin Saçları çooook fena:)
Ne bileyim kadın bi tuhaftı sanırım kendisin henüz 40ı çıkmamıştı:))))keltoş olsun kuzun çıkar Saçı:)aryanında arka taraf tamamen döküldü bildiğin kel:))hahaha kesinlikle benim kızımda yok o saçlar. keltoş prensesim benimbu arada Arya'mada maşallah çok tatlı ya geçen yazdığımı görmüştüm. hiçte öle 40 yeni mi çıktı denecek bi bebiş değil yani. insanların işi gücü yok valla
:))))Canim taekkur ederiz banyo sonrasi bir de saclarimiz kurutmak taramak zaman aliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?