- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.861
Ben damla kullanıyorum düzenli günde 3 kere veriyorum bir de rezene içiyorum sütten geçiyor şükür gaz sıkıntımız yok canım seninki de geçer inşallah zaten bu aydan sonra azalıyormuşEstağfurullah canım sorcan tabi. Anasonu hergün veriyorum yine de bazı günler sabaha karşı gazdan inleyerek uyanıyor yavrum
7-8 gibi veriyorum canım 8-9 gibi yatıyor
Nasl yaptin cnm ellerine saglik :)Tamam canım. Dün ilk defa yoğurt mayaladım inanılmaz güzel oldu. Hep eşim yapardı benim yaptığom yoğurdu görünce bi daha ben elimi sürmem hep sen yap dedi sevinsem mi.üzülsem mi bilemedim :))) 42 derecede mayaladım teşekkürler üçünüze deozguleysa Scss2016 @denizbatiekin
Hay masallah canım kaç günlük bebişinSenin oglanda aynı benim ki gibi somurdukce somuruyorlar maşallah:)) topigin en tombullari olacaklar 7500 olmuş benimki iyi ki kusuyorlarda biraz veriyorlar
Ben fizyoterapistim canım. Özel eğitimde çalışmak çok kutsal geliyor bana. Oradayken herkesi gözlemliyordum ne yapıyorlar diye. Tekrar çalışmak istiyorum büyüsün sıpam biraz.
Bende yengec burcuyum vede oğlumda yengec pek duygusalızYa kuzum aslında yengeçler çok tutarlıdır dışardan sağı solu belli olmaz olarak görülselerde:)sadece duygusal anlamda ani değişimler yaşayabilirler:)
Canım onlar özel çocuklar ya belki farklı olur çalıştırma şekliozguleysa yardımcı olur bu konularda bence
Bende:))Bende yengec burcuyum vede oğlumda yengec pek duygusalız
Evet bencede anne içinde çocuk içinde çok daha zor olur
82 günlük canım 7 temmuz doğumluHay masallah canım kaç günlük bebişin
bizde de tam tersi arkada bildiğin kuyrugumuz var sac orda fazla geri kalan kısmında yok denecek kadar azNe bileyim kadın bi tuhaftı sanırım kendisin henüz 40ı çıkmamıştı:))))keltoş olsun kuzun çıkar Saçı:)aryanında arka taraf tamamen döküldü bildiğin kel:))
Canım havalndırmayı dene.. altını değiştirirken muhakkak kurula ve 5 10 dk bırak havalansın açık bırak altını hem bebişler seviyor öyle oynamayı hemde geçer inş.Bende bi kavazona pamuk koyup kaynamış suyla ıslatıyorum onunla temizliyorum kurutuyorum ve bir sürü krem kullandım geçmiyor
O sizin tatlı bakan gözlerinizdencok tatlısınız masallah
Masallah canim biz de 7 temmuzluyuz :) bi hafta once 6 kgdik. Hemsire bize cok almis mama verme midesini buytmussunuz cocugun dedi. 3.120 gr dogduk biz. Siz kac kg dogdunuz size oyle bisey dediler mi hic82 günlük canım 7 temmuz doğumlu
Canım benim ki 3330 doğdu 7600 olmuş 13 temmuz dogumlu hoc öyle midesi ni büyümüş diyen olmadıMasallah canim biz de 7 temmuzluyuz :) bi hafta once 6 kgdik. Hemsire bize cok almis mama verme midesini buytmussunuz cocugun dedi. 3.120 gr dogduk biz. Siz kac kg dogdunuz size oyle bisey dediler mi hic
Ay ne bileyim bize oyle dedi bizdimki surekli kusuyo ben de emziriyorum yetmedigi yerde mama veriyorum. Emdiginin hemen ardindan kusuyo mesela mama veriyom. Hemsire oyle deyince kestik mamayi iyi mi yaptik kotu mu yaptik bilmiyorum vallahi. Bize dedi ki 2 aylik bebek 6 kg cok dedi biz de dogru diyo sandik ama baksana herkesin ki cokmusCanım benim ki 3330 doğdu 7600 olmuş 13 temmuz dogumlu hoc öyle midesi ni büyümüş diyen olmadı
Canim benim oglumda 7 temmuzlu 3 hafta once 5900du simdi 6.5 olmustur ama hic oyle diyen olmadi. Hatta zayif duruyo benim oglan baska bebeklere bakiyorum pondikpomdik maasallah. Bizimki de 3770 dogmustuMasallah canim biz de 7 temmuzluyuz :) bi hafta once 6 kgdik. Hemsire bize cok almis mama verme midesini buytmussunuz cocugun dedi. 3.120 gr dogduk biz. Siz kac kg dogdunuz size oyle bisey dediler mi hic
Yani belki mama aldığı için öyle demiştir canimAy ne bileyim bize oyle dedi bizdimki surekli kusuyo ben de emziriyorum yetmedigi yerde mama veriyorum. Emdiginin hemen ardindan kusuyo mesela mama veriyom. Hemsire oyle deyince kestik mamayi iyi mi yaptik kotu mu yaptik bilmiyorum vallahi. Bize dedi ki 2 aylik bebek 6 kg cok dedi biz de dogru diyo sandik ama baksana herkesin ki cokmus
Benimki de zayif duruyo oyle cok kilolu degil ama ne bileyim valla biz de dedik ay cocuga zarar vermisiz midesi buyumus filan endiselendik :) o zaman ben dikkate almiyim dedikleriniCanim benim oglumda 7 temmuzlu 3 hafta once 5900du simdi 6.5 olmustur ama hic oyle diyen olmadi. Hatta zayif duruyo benim oglan baska bebeklere bakiyorum pondikpomdik maasallah. Bizimki de 3770 dogmustu
Olabilir canimYani belki mama aldığı için öyle demiştir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?