2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bende bi kavazona pamuk koyup kaynamış suyla ıslatıyorum onunla temizliyorum kurutuyorum ve bir sürü krem kullandım geçmiyor
15 gunluktu asitli kakadan surelli pisik oluyodu denemedigim.kalmadi. en iyi gelen bildigimiz nisasta oldu aksamdan pudra gibi bolca bula nisastaya poposunu. Sabaha bayagi bir azaliyo. Sonra surekli zeytinyagi sur. Hatta pamuga bula zeytimyagini pisik olan yere koyup kapat bir dahaki bez almada alirsin. Gectigini gorceksin. Tecrubeyle sabit.

Sağ ol canım çok teşekkür ederim çok güzel bi bilgi oldu :)

canım ben çok kararsız kaldım, benimki de dışarıda bazen duruyor bazen durmuyor arabasında ama ne bileyim kış geliyor öyle kucağımda nereye götüreceğim bilmiyorum

Ayy ama ben öyle demek istememistim tabiki de topigimizin tüm bebisleri için demiştim

Ayy süper hemen gelmiş ne güzel hayırlı olsun kuzum

Masallah subhanallah kuzuya kilo alımı süper bizim kılo alimimiz düştü Bu ay çok kaka yapıyor ve cok kusuyor benimki de

matsiyahoje canım gunduzude sormussun gündüz 2.ssati bulmuo emmesi benim oğlum bide kusuo o kadar yesem bende kusarim doktor diyo bu kusmasa 10 kg olurdu

2 aya kadar benim kuzuda memeyle yaşadı resmen şimdi tok olunca istemiyor ama kusuyor ve coj kaka yapıyor bu doyduğunu gösterir di mi birde coj kusmasa ve kaka yapmasa daha kilo alırdı

Ablamizi almaya giderken biz

Ama çok tatlısı niz ki siz maşallah süper görünüyor sun bacim

Eki Görüntüle 1891303 Ege bugün tam 90 gunlük olduk merhaba 4.ay

Saçlarım şekil önümden çekil çok tatlı masllah

Aman maşallah size ana oğul süper görünüyor sunuz öperim sizi kocaman tosunumada

Ben damla kullanıyorum düzenli günde 3 kere veriyorum bir de rezene içiyorum sütten geçiyor şükür gaz sıkıntımız yok canım seninki de geçer inşallah zaten bu aydan sonra azalıyormuş
İnşallah canım. Hangi damlayı kullanıyorsun? Biz sab simplex kullanıyorduk ama günde 3-4 kere vermek gerekiyordu çocuğa ilaç yüklemesi yapmayalım diye rezene ve anasona geçtik. Memnunum aslında ama bazen sabaha karşı gaz sıkısması oluyor galiba hareketsizlikten

Canlar malum bugün dr kontrolumuz vardı yazmaya fırsat bulamadım bir türlü.drumuz boncuguma bayılıyor yarım saat sevdi,nörolojik olarak cok iyi dedi hareketli,bu ay kilo alimimiz düşmüş malesef 800 gr almış boncuk 6500 kilo boy 64 cm.annem çok zayıf deyip moralimi bozdu dr iyi dedi ama.ne yapalım sağlıklı olsun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…