- 30 Temmuz 2011
- 113
- 128
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.881
15 gunluktu asitli kakadan surelli pisik oluyodu denemedigim.kalmadi. en iyi gelen bildigimiz nisasta oldu aksamdan pudra gibi bolca bula nisastaya poposunu. Sabaha bayagi bir azaliyo. Sonra surekli zeytinyagi sur. Hatta pamuga bula zeytimyagini pisik olan yere koyup kapat bir dahaki bez almada alirsin. Gectigini gorceksin. Tecrubeyle sabit.Bende bi kavazona pamuk koyup kaynamış suyla ıslatıyorum onunla temizliyorum kurutuyorum ve bir sürü krem kullandım geçmiyor
Aynen canim zaten bebek buyuturken her kafadan ses cikiyo kafa bulandirip anneyi uzmekten baska bisiy yapmiyolar.Benimki de zayif duruyo oyle cok kilolu degil ama ne bileyim valla biz de dedik ay cocuga zarar vermisiz midesi buyumus filan endiselendik :) o zaman ben dikkate almiyim dediklerini
Sağ ol canım çok teşekkür ederim çok güzel bi bilgi oldu :)@Nurmuratkf cnm anne sütünün ilk gelen kısmı varya şeffaf gibi o susuzluğuna iyi geliyormuş. Sonraki yağlı sütte doygunluk. Bebeklerimizin kafasındaki bıngıldak varya orası normale göre biraz daha çökükse susuz kalmış demek oluyomuş daha sık emzirmek gerekiyormuş cnm. Bende dikkat ettim bi kere çok ağladı emmedi gözyaşı çiş kaka sümük ter bütün delikleri çalışınca tepesi acaip çukurlaşmıştı.
Sakinleyince sürekli emzirdim normale döndü.
Sizlerinde bilgisine kızlar :)
Canım alttan nasıl destekledin ben de kanguru istiyorum da bacaklarını nasıl yerleştirdin rahat etti miAblamizi almaya giderken biz
Sagol canimm benim Allah acılarını göstermesin sağlıklı sıhhatli büyüdüklerini görelimYerimm senin oğlunun çenesinde ki gamzesini:)en bariz değişim kuzunun göbişi olmuşş:)
idilduam bencedeee çok tatlısınız
Hoşlukta kapisirzidilduam o.kangrunun icindekini yerim masallah sana da hatun bu ne hoşluk ❤
Penye battaniye katladım koydum bacakları açık koydum gayet rahat eddi uyudu baya canimCanım alttan nasıl destekledin ben de kanguru istiyorum da bacaklarını nasıl yerleştirdin rahat etti mi
Saol tatlim o senin taşliginYesssss
Hanımlar bebeklerinize şu veriyor musunuz?
Arkadaşlar kangru meselesini bende düşünüyorum. Sizler kullaniyomusunuz. Dışarıda arabasında durmak istemiyor bazen benim minigim. Birkac marka baktım ama kilolar çok düşük. Benim oğlum da maşallah iyi kilo alıyor. Momfortbabye bakcam. Baska önerisi olan varmi acaba?
HejaR12 yazmış da haziran ve temmuz bebeklerine bol emmli gaz çıkarmali uykulu bir ğin olsun inşallah.biz annelere de rabbim bol bol enerji sabır versin demiş @karpuz_suyu da ağustos bebişlerine olmasın mı deyince ben de atladım o zaman nisan bebişlerine de olsun dedim:))
Ben akrebim kız kocişkolatam koçcanim karnı aç olsa mutlaka uyanir biz bi haftada 450 gr almışız gece 2 saate emio saolsun sömuruo ama o uyannassa ben uyandırmiorum .elleme çocuğa uykuya ihtiyacı var bende uyusa diye gözünün içine bakiom bide kaka yapıo eşşek gece
matsiyahoje canım gunduzude sormussun gündüz 2.ssati bulmuo emmesi benim oğlum bide kusuo o kadar yesem bende kusarim doktor diyo bu kusmasa 10 kg olurdu
Ablamizi almaya giderken biz
Caniskolar bugun 2 ay asimizi olduk cok şükür oglum masallah iyi 60 cm 6300 gr olmus gayet iyi dendi abimize göre iri gidiyoruz gece mamasini kestik artik gerek görmüyoruz sutum epeyce artti ve depolamaya basladik bizde durumlar bu teyzoslar buda kisa gunun resmi Eki Görüntüle 1891424
İnşallah canım. Hangi damlayı kullanıyorsun? Biz sab simplex kullanıyorduk ama günde 3-4 kere vermek gerekiyordu çocuğa ilaç yüklemesi yapmayalım diye rezene ve anasona geçtik. Memnunum aslında ama bazen sabaha karşı gaz sıkısması oluyor galiba hareketsizliktenBen damla kullanıyorum düzenli günde 3 kere veriyorum bir de rezene içiyorum sütten geçiyor şükür gaz sıkıntımız yok canım seninki de geçer inşallah zaten bu aydan sonra azalıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?