2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar acil yardim kabizlik sorunum var arti popoda catlak var daha once ameliyat olmustum simdi tekrar olustu oluyorum agrisindan bebisimde cok aglayan gunduzleri uyumayan biri isede basladim beslenmede dikkat edemiyorum

Canım benim kızım da emdikten sonra kusuyor. Fazlasını kusuyor derler. Ben sonra tekrar emzirmiyorum mama da vermiyorum. Fışkırarak değil de taşırır gibi kusuyor fazlasını.sütün varsa sen acıktıkca emzir kusaa da mama verme

Benimki de zayif duruyo oyle cok kilolu degil ama ne bileyim valla biz de dedik ay cocuga zarar vermisiz midesi buyumus filan endiselendik :) o zaman ben dikkate almiyim dediklerini
Canım benim bebegim 14Temmuz doğumlu en son 7240 dı 3380 dogdu bize doktor fazla mız var dedi :) ama besleme felan demedi

Of of ne olacak bu bebislerin kakasini yapamama durumu benim oglan yapamiyo zeytin yag surduk fayda etmedi sabunla yapti ama illa bir destek gerekiyo kendi kendine yapamiyo ne olacak ne zaman duzelecek

Kizlar bebeklerinizin camasirlarini ne ile yikiyorsunuz ben dalın sivi deterjan kullanıyorum yumusatici unibaby almistim ama bir iki kez kullandım sanki vücudunda kizarikliklar olustu ben de e kullanmiyorum artik. Simdi sadece dalin kullaniyorum uygar cok kusan bir bebek olduğu icin çamaşırları yikasam da kokuyor ne yapmaliyim kac derecede yikamaliyim deterjanimi mi değiştirmeliyim

Ben de sab kullanıyorum canım doktor bir sakincasi olmadigini söyledi damlanın bitince ben de bırakacam 3 aylık olacak 3 4 güne sadece rezene ve anason kullanırım ama damlayı kullanmadan önce çok sıkıntılı geçiyordu gecelerimiz hem damla hem rezene iyi geldi anasonu icirdim bugün canım ben de içtim bakalım bir değişiklik olacak mı

Canım ben amway ın bebekler için olan deterjanını kullanıyorum memnunum ama bitkisel olduğu için çok lekeli olan kıyafeti iyi yıkamıyor bitsin daline geçeceğim sonuçta biraz da büyüdü ya sıkıntı olmaz

Maşallah Yunus Emre ye buarada adını doğru söyledim dimi :) Canım artık az alması normal 3.aydan itibaren kilo alımı düşermiş

Ben zeytin yağı kullandım iki kez sürdüm daha kötü oldu hemen bıraktım nişasta denemedim

Ayy ananeler hep öyle annem de beni sıkıştırıyor bu mama yaramıyor çocuk kilo almıyor diye halbuki kilosu boyu iyi yani sizinki de çok iyi bence ideal.

Kizlar acil yardim kabizlik sorunum var arti popoda catlak var daha once ameliyat olmustum simdi tekrar olustu oluyorum agrisindan bebisimde cok aglayan gunduzleri uyumayan biri isede basladim beslenmede dikkat edemiyorum
Bende de var her sabah 3 tane kuru kayısıyo sıcak suda biraz yumuşatıp yiyorum. Yine de ağrıyor ama öbür halinden iyidir.

Of of ne olacak bu bebislerin kakasini yapamama durumu benim oglan yapamiyo zeytin yag surduk fayda etmedi sabunla yapti ama illa bir destek gerekiyo kendi kendine yapamiyo ne olacak ne zaman duzelecek
Sabun biraz tehlikeli sanırım. Sadece anne sütü alıyorsa siz yediklerinize dikkat edin kayısı incir filan. Mama alıyorsa mamayı değiştirmeyi deneyebilirsiniz

Benim oğluşta da kırmızı şeyler çıkmıştı doktor kesinlikle deterjan kullanma sabun tozu kullan dedi.

Ay resmen eylül ya bi an agu agu diyerek gülüyo birden ağlıyo ve tombul manalı bi yüzü var.suya baıyılıyo.şimdilik hepsi tutyo ve devamlı ilgi konuma istiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…