2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bende roksy matik kullanıyorum canım kokusu harika tavsiye ederim dalin yumuşatıcı almıştım kullanmayı bıraktım deterjanın kokusu yetiyor

Dalan roxy kullanıyorum 40 derecede yıkıyprum. Bizde kusma yok ama kakamız sırtımızdan taşıyo genelde:) yumuşatıcı kullanmıyotum cnm

Iyi geceler hanimlar :)
Uzuuun uzun anlatmayi cok isterdim ama halim yok malesef o yuzden een kisasindan ozet gecicem hemen :)
Bilenler bilir ayrintilida edizin bi bobregi yok denmisti.dogumdan sonra 5.gunumuzde de doktor gormemisti belki yeri farklidir suan hem cok gazi var hemde cok kucuk demisti ama rapora sol bobrek izlenmedi yazmisti dogal olarak. 3.ayimiz dolunca nefrologa gidecektik bugunde normal doktor kontrolumuz vardi kalca usg si vardi. Durumdan bahsettik bi bakilsin bakalim dedik. Veee sonuc benim haylaz oglumun bobregi varmis sadece yeri farkliymis :))
Suanki mutlulugumun bi tarifi yok inanin
Hepinizi kocamaaan opuyorum.

idilduam @Aryadeniz38 ciktim depresyondan baciskolatalar

Yerim o haylaz maymunu, bizim topiğin veletleri hep böyle zaten. Önce bi yüreğimizi ağzımıza getirip sonra tamam tamam şaka diyorlar :))

Masallah canim biz de 7 temmuzluyuz :) bi hafta once 6 kgdik. Hemsire bize cok almis mama verme midesini buytmussunuz cocugun dedi. 3.120 gr dogduk biz. Siz kac kg dogdunuz size oyle bisey dediler mi hic
Ne güzel aynı gün anne olmusuz bayram çocukları bizimkiler :)) canım 3850 doğdu benim oğlan. Mama hiç vermedim yalnızca anne sütü alıyor bu yuzden kilosunu sorun etmedi hiç doktor. Bir de bizimki genetik sanırım abiside 4120 doğdu o da emerken kiloluydu. Babalarınin bebekligine çekmişler.

Kizlar brnde yigurt yapim diorum banada anlatin lutfen
Canım eğer pastörize günlük sütlerden yapacaksanız ilitman yeterli ama açık sütle yapacaksanız sütü en az 10 dk kaynat mutlaka hatta o süt soğuyunca bir gece dolapta beklet kaymak baglasin ertesi gün aynı sütü ısıt sıcaklığı yaklaşık 42-43 derece olmalı yani serçe parmağını süte soktuğunda en az 10 sn ye dayanabilmelisin. 1 lt süte,2 tatlı kaşığı yoğurt yeter. Önce yoğurdu aynı sütle biraz ılıklastir sonra kaymağını hiç bozmadan tencerenin kenarından yoğurdu yavaşça dök süte bu sırada çok yavaş karıştır sütü. Sonra ustunu kapat etrafını kalınca sar 3-4 saat beklet sonra buzdolabına koy. Kaymaklı yoğurt hazirrr

Ben de dalan roxyle yikiyorum ama dedigin gibi lekeleri bile gecmiyo kustugu yer boyle sarimsi kaliyo bitkisel oldugu icin sanirim

tum deterjanlari kullaniyorum diyebilirim.sirayla hepsinden aldim.su an dalan roxy kullaniyorum.kusuk kokusu bizde de kaliyordu.e bebekte camasir suyu tozu var ondan ekliyorum deterjana ve genelde 40 ya da 50 de yikiyorum.o zaman koku kalmiyor

Hemsire de oyle dedi. Aslinda cok emiyo cok yiyo ama gunde 9 bez degistiriyoz 8i kakali. O yuzden cok fazla almiyo kilo galiba. Ama mamayi azalttim oyle dediginden beri gunde 60 cc filan o da disari cikinca

Maşallah Yunus Emre ye buarada adını doğru söyledim dimi :) Canım artık az alması normal 3.aydan itibaren kilo alımı düşermiş

Evet canım Yunus Emre'm doğru söyledin❤haklısın canım düşer artık sanırım idilduam in tosunu gibi olsun istedim olsun sağlıklı olsun da boncugumda iyi :)

Ayy ananeler hep öyle annem de beni sıkıştırıyor bu mama yaramıyor çocuk kilo almıyor diye halbuki kilosu boyu iyi yani sizinki de çok iyi bence ideal.

Dr da iyi dedi şükür anneme diyorum ki doktor gelişimi çok iyi dedi o soruyor hala kaç kilo aldıkaç kilo oldu
Anneler Tosun istiyor herhalde
Sizede maşallah canım

Canım bebekler midesi rahatsız olmasın diye emdiklerinin fazlasını kusarak çıkarırlar yani yarayani o alıyor fazlasını atıyor. Kustuguna gore sütün yetiyor bebeğin karnı doyuyor o yüzden mama vermene gerek yok kustu diye aç olduğunu düşünüp hemen tekrar emzirmede o zaman daha cok kusar. En az 2 saat emzirme aralığı bırak. Anne sutu alan bebeklerin kilosunu çok dert etmez doktorlar. Emin ol anne sütü alırken bebeklik kilosu fazla da olsa büyüyünce kalmıyor o kilolar

Hemsire de oyle dedi. Aslinda cok emiyo cok yiyo ama gunde 9 bez degistiriyoz 8i kakali. O yuzden cok fazla almiyo kilo galiba. Ama mamayi azalttim oyle dediginden beri gunde 60 cc filan o da disari cikinca

Senin kuzu da mı kakali benim minnosta en az 4 kere dolu dolu kaka yapıyor ve kusması da var ondan bu ay kilo alımı azaldı,sen sadece mamayla mi besliyorsun ?

ben baby&me sivi deterjan kullanıyorum. Cok guzel kokuyor. 40 derecede yikiyorum. Oglumun kusma problemi olmadığı icin bilemedim ama ön yikama falan yapsan yada derece yukseltsen belki hallolur.

Ben daha önce hangi deterjanı kullanıyorsanız ona devam ediyorum bebekler için özel deterjanda yumuşatıcı da almadım o yizden bütün lekeler rahat bir şekilde çıkıyor. Bebeğin 2 aylık olduysa özel bir alerjik durumu yoksa artık ayrıca deterjan almana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…