- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.921
Bende roksy matik kullanıyorum canım kokusu harika tavsiye ederim dalin yumuşatıcı almıştım kullanmayı bıraktım deterjanın kokusu yetiyorKizlar bebeklerinizin camasirlarini ne ile yikiyorsunuz ben dalın sivi deterjan kullanıyorum yumusatici unibaby almistim ama bir iki kez kullandım sanki vücudunda kizarikliklar olustu ben de e kullanmiyorum artik. Simdi sadece dalin kullaniyorum uygar cok kusan bir bebek olduğu icin çamaşırları yikasam da kokuyor ne yapmaliyim kac derecede yikamaliyim deterjanimi mi değiştirmeliyim
Coresatin beyaz küçük kutu var.Saboroik dermatit cnm. Corasatin sari olanini öneririm
Roxy toz deterjan almistim ama toz deterjandaki tanecikler kıyafete yapisiyormus diye duymustum hic kullanmadim o yuzdenBenim oğluşta da kırmızı şeyler çıkmıştı doktor kesinlikle deterjan kullanma sabun tozu kullan dedi.
Kizlar bebeklerinizin camasirlarini ne ile yikiyorsunuz ben dalın sivi deterjan kullanıyorum yumusatici unibaby almistim ama bir iki kez kullandım sanki vücudunda kizarikliklar olustu ben de e kullanmiyorum artik. Simdi sadece dalin kullaniyorum uygar cok kusan bir bebek olduğu icin çamaşırları yikasam da kokuyor ne yapmaliyim kac derecede yikamaliyim deterjanimi mi değiştirmeliyim
Yerim o haylaz maymunu, bizim topiğin veletleri hep böyle zaten. Önce bi yüreğimizi ağzımıza getirip sonra tamam tamam şaka diyorlar :))Iyi geceler hanimlar :)
Uzuuun uzun anlatmayi cok isterdim ama halim yok malesef o yuzden een kisasindan ozet gecicem hemen :)
Bilenler bilir ayrintilida edizin bi bobregi yok denmisti.dogumdan sonra 5.gunumuzde de doktor gormemisti belki yeri farklidir suan hem cok gazi var hemde cok kucuk demisti ama rapora sol bobrek izlenmedi yazmisti dogal olarak. 3.ayimiz dolunca nefrologa gidecektik bugunde normal doktor kontrolumuz vardi kalca usg si vardi. Durumdan bahsettik bi bakilsin bakalim dedik. Veee sonuc benim haylaz oglumun bobregi varmissadece yeri farkliymis :))
Suanki mutlulugumun bi tarifi yok inanin
Hepinizi kocamaaan opuyorum.
idilduam @Aryadeniz38 ciktim depresyondan baciskolatalar
Ne güzel aynı gün anne olmusuz bayram çocukları bizimkiler :)) canım 3850 doğdu benim oğlan. Mama hiç vermedim yalnızca anne sütü alıyor bu yuzden kilosunu sorun etmedi hiç doktor. Bir de bizimki genetik sanırım abiside 4120 doğdu o da emerken kiloluydu. Babalarınin bebekligine çekmişler.Masallah canim biz de 7 temmuzluyuz :) bi hafta once 6 kgdik. Hemsire bize cok almis mama verme midesini buytmussunuz cocugun dedi. 3.120 gr dogduk biz. Siz kac kg dogdunuz size oyle bisey dediler mi hic
Evet canım yaa cuk cuk habire meme istiyor :)) tam sütkolik bunlar :)) senin evladına da maşallah SuphanallahMasallah canım cok iyiymiş kilosun bizim ki gibi obur :)
Canım eğer pastörize günlük sütlerden yapacaksanız ilitman yeterli ama açık sütle yapacaksanız sütü en az 10 dk kaynat mutlaka hatta o süt soğuyunca bir gece dolapta beklet kaymak baglasin ertesi gün aynı sütü ısıt sıcaklığı yaklaşık 42-43 derece olmalı yani serçe parmağını süte soktuğunda en az 10 sn ye dayanabilmelisin. 1 lt süte,2 tatlı kaşığı yoğurt yeter. Önce yoğurdu aynı sütle biraz ılıklastir sonra kaymağını hiç bozmadan tencerenin kenarından yoğurdu yavaşça dök süte bu sırada çok yavaş karıştır sütü. Sonra ustunu kapat etrafını kalınca sar 3-4 saat beklet sonra buzdolabına koy. Kaymaklı yoğurt hazirrrKizlar brnde yigurt yapim diorum banada anlatin lutfen
Canım benim bebegim 14Temmuz doğumlu en son 7240 dı 3380 dogdu bize doktor fazla mız var dedi :) ama besleme felan demedi
Ben de dalan roxyle yikiyorum ama dedigin gibi lekeleri bile gecmiyo kustugu yer boyle sarimsi kaliyo bitkisel oldugu icin sanirimKizlar bebeklerinizin camasirlarini ne ile yikiyorsunuz ben dalın sivi deterjan kullanıyorum yumusatici unibaby almistim ama bir iki kez kullandım sanki vücudunda kizarikliklar olustu ben de e kullanmiyorum artik. Simdi sadece dalin kullaniyorum uygar cok kusan bir bebek olduğu icin çamaşırları yikasam da kokuyor ne yapmaliyim kac derecede yikamaliyim deterjanimi mi değiştirmeliyim
tum deterjanlari kullaniyorum diyebilirim.sirayla hepsinden aldim.su an dalan roxy kullaniyorum.kusuk kokusu bizde de kaliyordu.e bebekte camasir suyu tozu var ondan ekliyorum deterjana ve genelde 40 ya da 50 de yikiyorum.o zaman koku kalmiyorKizlar bebeklerinizin camasirlarini ne ile yikiyorsunuz ben dalın sivi deterjan kullanıyorum yumusatici unibaby almistim ama bir iki kez kullandım sanki vücudunda kizarikliklar olustu ben de e kullanmiyorum artik. Simdi sadece dalin kullaniyorum uygar cok kusan bir bebek olduğu icin çamaşırları yikasam da kokuyor ne yapmaliyim kac derecede yikamaliyim deterjanimi mi değiştirmeliyim
Canım benim kızım da emdikten sonra kusuyor. Fazlasını kusuyor derler. Ben sonra tekrar emzirmiyorum mama da vermiyorum. Fışkırarak değil de taşırır gibi kusuyor fazlasını.sütün varsa sen acıktıkca emzir kusaa da mama verme
Maşallah Yunus Emre ye buarada adını doğru söyledim dimi :) Canım artık az alması normal 3.aydan itibaren kilo alımı düşermiş
Ayy ananeler hep öyle annem de beni sıkıştırıyor bu mama yaramıyor çocuk kilo almıyor diyehalbuki kilosu boyu iyi yani sizinki de çok iyi bence ideal.
Canım bebekler midesi rahatsız olmasın diye emdiklerinin fazlasını kusarak çıkarırlar yani yarayani o alıyor fazlasını atıyor. Kustuguna gore sütün yetiyor bebeğin karnı doyuyor o yüzden mama vermene gerek yok kustu diye aç olduğunu düşünüp hemen tekrar emzirmede o zaman daha cok kusar. En az 2 saat emzirme aralığı bırak. Anne sutu alan bebeklerin kilosunu çok dert etmez doktorlar. Emin ol anne sütü alırken bebeklik kilosu fazla da olsa büyüyünce kalmıyor o kilolarAy ne bileyim bize oyle dedi bizdimki surekli kusuyo ben de emziriyorum yetmedigi yerde mama veriyorum. Emdiginin hemen ardindan kusuyo mesela mama veriyom. Hemsire oyle deyince kestik mamayi iyi mi yaptik kotu mu yaptik bilmiyorum vallahi. Bize dedi ki 2 aylik bebek 6 kg cok dedi biz de dogru diyo sandik ama baksana herkesin ki cokmus
Hemsire de oyle dedi. Aslinda cok emiyo cok yiyo ama gunde 9 bez degistiriyoz 8i kakali. O yuzden cok fazla almiyo kilo galiba. Ama mamayi azalttim oyle dediginden beri gunde 60 cc filan o da disari cikinca
Sende haklisin. Bende cok kararsizim vallacanım ben çok kararsız kaldım, benimki de dışarıda bazen duruyor bazen durmuyor arabasında ama ne bileyim kış geliyor öyle kucağımda nereye götüreceğim bilmiyorum
Kizlar bebeklerinizin camasirlarini ne ile yikiyorsunuz ben dalın sivi deterjan kullanıyorum yumusatici unibaby almistim ama bir iki kez kullandım sanki vücudunda kizarikliklar olustu ben de e kullanmiyorum artik. Simdi sadece dalin kullaniyorum uygar cok kusan bir bebek olduğu icin çamaşırları yikasam da kokuyor ne yapmaliyim kac derecede yikamaliyim deterjanimi mi değiştirmeliyim
Ben daha önce hangi deterjanı kullanıyorsanız ona devam ediyorum bebekler için özel deterjanda yumuşatıcı da almadım o yizden bütün lekeler rahat bir şekilde çıkıyor. Bebeğin 2 aylık olduysa özel bir alerjik durumu yoksa artık ayrıca deterjan almana gerek yokKizlar bebeklerinizin camasirlarini ne ile yikiyorsunuz ben dalın sivi deterjan kullanıyorum yumusatici unibaby almistim ama bir iki kez kullandım sanki vücudunda kizarikliklar olustu ben de e kullanmiyorum artik. Simdi sadece dalin kullaniyorum uygar cok kusan bir bebek olduğu icin çamaşırları yikasam da kokuyor ne yapmaliyim kac derecede yikamaliyim deterjanimi mi değiştirmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?