- 25 Eylül 2016
- 464
- 756
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.941
Gecmis olsun. Cok sevindim. Hep saglikli olsun mutlulukla buyut edizi insallahIyi geceler hanimlar :)
Uzuuun uzun anlatmayi cok isterdim ama halim yok malesef o yuzden een kisasindan ozet gecicem hemen :)
Bilenler bilir ayrintilida edizin bi bobregi yok denmisti.dogumdan sonra 5.gunumuzde de doktor gormemisti belki yeri farklidir suan hem cok gazi var hemde cok kucuk demisti ama rapora sol bobrek izlenmedi yazmisti dogal olarak. 3.ayimiz dolunca nefrologa gidecektik bugunde normal doktor kontrolumuz vardi kalca usg si vardi. Durumdan bahsettik bi bakilsin bakalim dedik. Veee sonuc benim haylaz oglumun bobregi varmissadece yeri farkliymis :))
Suanki mutlulugumun bi tarifi yok inanin
Hepinizi kocamaaan opuyorum.
idilduam L Light Of God ciktim depresyondan baciskolatalar
Canım bebekler midesi rahatsız olmasın diye emdiklerinin fazlasını kusarak çıkarırlar yani yarayani o alıyor fazlasını atıyor. Kustuguna gore sütün yetiyor bebeğin karnı doyuyor o yüzden mama vermene gerek yok kustu diye aç olduğunu düşünüp hemen tekrar emzirmede o zaman daha cok kusar. En az 2 saat emzirme aralığı bırak. Anne sutu alan bebeklerin kilosunu çok dert etmez doktorlar. Emin ol anne sütü alırken bebeklik kilosu fazla da olsa büyüyünce kalmıyor o kilolar
Bebeklerin doyma hissi yoktur yeni yeni gelişecek 5 dk da bir versem memeyi emin ol emer onda alışkanlık olmuştur benim büyük oğlum dediğin gibi kusardı kıyafet dayanmazdi ne ona ne bana ama kilosunda bir problem yoktu o yüzden doktor sorun olmaz demişti sonra yavaş yavaş sindirim sistemi gelistikce kusması da geçtiCanim bu aralar kusmasi azaldi ama fiskirarark kusuyodu. Bide bazen boyle topak topak kusuyo o zaman yariyo fazladini atiyo diyolar. Bazen de sivi sekilde kusuyo sutu oldugu gibi. Ama bu topak topak kustugunda bile emmek istiyo. Yani fazlasini atiyo madem niye tekrar cok ac gibi emiyo hemen onu anlamiyorum iste
Ay ayni bizi anlattin canim insallah vizimki de sizin gibi olur kacinxi ayda rahat etmistiBebeklerin doyma hissi yoktur yeni yeni gelişecek 5 dk da bir versem memeyi emin ol emer onda alışkanlık olmuştur benim büyük oğlum dediğin gibi kusardı kıyafet dayanmazdi ne ona ne bana ama kilosunda bir problem yoktu o yüzden doktor sorun olmaz demişti sonra yavaş yavaş sindirim sistemi gelistikce kusması da geçti
3.aydan sonra azalmaya başladı ek gıdaya geçince tamamen bittiAy ayni bizi anlattin canim insallah vizimki de sizin gibi olur kacinxi ayda rahat etmisti
Canım Rabbim öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim çocuklar erkek ikisi de yaz bebeği senin ihtiyacını ne kadar karşılar bilemiyorum yoksa seve seve yardım etmek isterim. Hangi şehirde yaşıyorsun?Taze annişler size bi maruzatım var benim iki oğlum var biri 2,5 diğeri 1,5 yaşında ve ben 24 haftalık hamileyim bu defa kız ama bizim durumumuz malesef çok bozuk bırakın bebeğime bişeyler almayı abilerine bile bişey alamadım kışlıkları hiç yok. Benim bebeğim ocakta doğucak ozamana allah izin verirse sizinkiler büyüyecek kız bebeği olupta bana ileride yardım edebilecekler varsa lütfen cevap yazın
Sagol canimdarisi basimiza3.aydan sonra azalmaya başladı ek gıdaya geçince tamamen bitti
Aminnn inşallah canım:)Sagol canimdarisi basimiza
HejaR12 canım karnı doymasa kaka yapmaz o kadar çok iyi bol kaka yapması o açıdan. Kilo alimi tamamen genetik dio bize doktor anne baba tombis se bebekte tombis olur dio o yzden takma sağlıklı emio doyuo maşallah gerisi önemli deil o kadar
HejaR12
asososos
Scss2016 buyrun efeniiiiim :) ben geldimmm :)
Nasılsınız kknın fıstık annişleeeeri boncuklarınız nasıllar :) hepsini kocaman öperiiim :)
Çınarla gaz dolu günler geçiriyoruz :)
Bende okula başladım bu arada Allâhtan programım çok Güzel çok ayrı kalmıyoruz miniğimle :)
Biraz stresli sıkıntılı bi süreçten geçiyorum o yüzden biraz kendime döndüm baktım olmuyo size geri döndüm :)
Oh ne güzelll haberrr Ediz kuzummmm canım benimm öp benim için.hayırla sağlıkla büyüsün inşallah.bak bu bacişkolata olayını sevdim:)))demekte zorlansam da:))Iyi geceler hanimlar :)
Uzuuun uzun anlatmayi cok isterdim ama halim yok malesef o yuzden een kisasindan ozet gecicem hemen :)
Bilenler bilir ayrintilida edizin bi bobregi yok denmisti.dogumdan sonra 5.gunumuzde de doktor gormemisti belki yeri farklidir suan hem cok gazi var hemde cok kucuk demisti ama rapora sol bobrek izlenmedi yazmisti dogal olarak. 3.ayimiz dolunca nefrologa gidecektik bugunde normal doktor kontrolumuz vardi kalca usg si vardi. Durumdan bahsettik bi bakilsin bakalim dedik. Veee sonuc benim haylaz oglumun bobregi varmissadece yeri farkliymis :))
Suanki mutlulugumun bi tarifi yok inanin
Hepinizi kocamaaan opuyorum.
idilduam L Light Of God ciktim depresyondan baciskolatalar
Hey maşallah:)))yahu burası ne güzel topik oldu:)))güne güzel haberlerle ve tosbikkk bebiş fotoğraflarıyla başlamak Şahane:)Bu da bizim ilk ve son halimiz
Tutuyo dimi:)aynen arya da burcunun özelliklerini taşıyo:)Ay resmen eylül ya bi an agu agu diyerek gülüyo birden ağlıyo ve tombul manalı bi yüzü var.suya baıyılıyo.şimdilik hepsi tutyo ve devamlı ilgi konuma istiyo.
Teşekkür ederim canım başlangıcı Arya kuzucuk yapmıştı biz de arkasından geliyoruz :)Hey maşallah:)))yahu burası ne güzel topik oldu:)))güne güzel haberlerle ve tosbikkk bebiş fotoğraflarıyla başlamak Şahane:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?