2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gecmis olsun. Cok sevindim. Hep saglikli olsun mutlulukla buyut edizi insallah

Canim bu aralar kusmasi azaldi ama fiskirarark kusuyodu. Bide bazen boyle topak topak kusuyo o zaman yariyo fazladini atiyo diyolar. Bazen de sivi sekilde kusuyo sutu oldugu gibi. Ama bu topak topak kustugunda bile emmek istiyo. Yani fazlasini atiyo madem niye tekrar cok ac gibi emiyo hemen onu anlamiyorum iste

Bebeklerin doyma hissi yoktur yeni yeni gelişecek 5 dk da bir versem memeyi emin ol emer onda alışkanlık olmuştur benim büyük oğlum dediğin gibi kusardı kıyafet dayanmazdi ne ona ne bana ama kilosunda bir problem yoktu o yüzden doktor sorun olmaz demişti sonra yavaş yavaş sindirim sistemi gelistikce kusması da geçti

Ay ayni bizi anlattin canim insallah vizimki de sizin gibi olur kacinxi ayda rahat etmisti

HejaR12 canım karnı doymasa kaka yapmaz o kadar çok iyi bol kaka yapması o açıdan. Kilo alimi tamamen genetik dio bize doktor anne baba tombis se bebekte tombis olur dio o yzden takma sağlıklı emio doyuo maşallah gerisi önemli deil o kadar

Canım Rabbim öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim çocuklar erkek ikisi de yaz bebeği senin ihtiyacını ne kadar karşılar bilemiyorum yoksa seve seve yardım etmek isterim. Hangi şehirde yaşıyorsun?

HejaR12
asososos
Scss2016 buyrun efeniiiiim :) ben geldimmm :)
Nasılsınız kknın fıstık annişleeeeri boncuklarınız nasıllar :) hepsini kocaman öperiiim :)
Çınarla gaz dolu günler geçiriyoruz :)
Bende okula başladım bu arada Allâhtan programım çok Güzel çok ayrı kalmıyoruz miniğimle :)
Biraz stresli sıkıntılı bi süreçten geçiyorum o yüzden biraz kendime döndüm baktım olmuyo size geri döndüm :)

Haklısın canım annem biraz moralimi bozdu,nörolojik olarak cok cok iyi dedi gerçi boyu kilosu da iyi.kilo normal boyuda ilerdeymis:)

Canım merak etti seni.Gazsiz günler diliyorum size :)

Oh ne güzelll haberrr Ediz kuzummmm canım benimm öp benim için.hayırla sağlıkla büyüsün inşallah.bak bu bacişkolata olayını sevdim:)))demekte zorlansam da:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…