2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yerim o haylaz maymunu, bizim topiğin veletleri hep böyle zaten. Önce bi yüreğimizi ağzımıza getirip sonra tamam tamam şaka diyorlar :))
Hepsi ayrı tatlı hepsi ayrı haylaz :) nasıl başedeceksek bunlarla böyle :))
Gecmis olsun. Cok sevindim. Hep saglikli olsun mutlulukla buyut edizi insallah
Cok tesekkur ederiim :) hosgeldin aramıza :)minik kuzuyada hosgeldin öpücügü yolluyoruz

Super_anne1411 canım çok sevindim hamilelikte nasıl stres olmuştuk hepimiz cok sukur paşaya çok mutlu oldum sağlıkla büyüsün paşa
Tesekkur ederim amiiinn hepimizinki insallah

Super_anne1411 çok geçmiş olsun bundan sonra da hep sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah
cok tesekkurler allah hepimizin evlatlarina saglik versin

Super_anne1411 canım çok sewindim ediz e yavrum ya çok şükür depresyona dewam etme artık çık hadi halay a gel
Devam edermiyim hic cok sıkıldım öyle
O tripler hamileyken keyif veriyodu:)))

Oh ne güzelll haberrr Ediz kuzummmm canım benimm öp benim için.hayırla sağlıkla büyüsün inşallah.bak bu bacişkolata olayını sevdim:)))demekte zorlansam da:))
Ooyy opmemmi teyzosuu hemen optuumm hemeenn denizede kocamaann opucukler
Ya bende yazarken zorlandım ama güzel oldu :)))

Denizde olur teyzesi:)))iki isim Arasında çok kalmıştık:)

Cok tesekkur ederiz:)

Günaydın kızlar
Biz dün 2.ay aşımızı olduk ; çok şükür Ateş'imiz felan olmadı ; şuruba gerek kalmadı
Ama gazımız devam maalesef
Allah daha büyük dert vermesin inşaalalh
Bugün fotoğraf çekimimiz var
İniaallah iki ay sonra da albümümüz çıkacak
Çok heyecanlıyım özellikle doğumdaki fotoları merak ediyorum

Bugün hiç yataktan kalkasın gelmedi ama banyo hazırlık ev toplama gibi işlerim var
Ertu uyumuş iken boş durmamak gerek
Kalk Kayacans işler seni bekler

Kızlar size bişey sormak istiyorum. Ben oğluma prima bez kullanıyorum. Huggiesi denedim beğenmedim. Kizartti oğlumu. Molfix kullananlar memnunmusunuz? Başka marka kullandınızmı. Molfix denemelimiyim sizce?

Kızlar dün aksam taha nin burnu çok doluydu bugün sağlık ocağına gittim nezle olmuş dedi serum fizyolojik damlat bol bol çek sümüklü ri dedi başka bisiyi yok dedi işte ihlamur fln da vercem kaşıkla.dun oda nem makinesi açtım soğan koydum baya rahat uyudu çok şükür inşallah bi an once geçer ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…