- 27 Şubat 2015
- 220
- 132
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.961
Mikado çocuk bebeğimin ilk kartlarıSuper tam olarak adi ne diye geciyor
Teşekkürler canım benim alayım madem ben de :)Penye battaniye katladım koydum bacakları açık koydum gayet rahat eddi uyudu baya canim
Hepsi ayrı tatlı hepsi ayrı haylaz :) nasıl başedeceksek bunlarla böyle :))Yerim o haylaz maymunu, bizim topiğin veletleri hep böyle zaten. Önce bi yüreğimizi ağzımıza getirip sonra tamam tamam şaka diyorlar :))
Cok tesekkur ederiim :) hosgeldin aramıza :)minik kuzuyada hosgeldin öpücügü yolluyoruzGecmis olsun. Cok sevindim. Hep saglikli olsun mutlulukla buyut edizi insallah
Tesekkur ederim amiiinn hepimizinki insallahSuper_anne1411 canım çok sevindim hamilelikte nasıl stres olmuştuk hepimiz cok sukur paşaya çok mutlu oldum sağlıkla büyüsün paşa
cok tesekkurler allah hepimizin evlatlarina saglik versinSuper_anne1411 çok geçmiş olsun bundan sonra da hep sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah
Devam edermiyim hic cok sıkıldım öyleSuper_anne1411 canım çok sewindim ediz e yavrum ya çok şükür depresyona dewam etme artık çık hadi halay a gel
Ooyy opmemmi teyzosuu hemen optuumm hemeennOh ne güzelll haberrr Ediz kuzummmm canım benimm öp benim için.hayırla sağlıkla büyüsün inşallah.bak bu bacişkolata olayını sevdim:)))demekte zorlansam da:))
Bu da bizim ilk ve son halimiz
Tesekrler canım :)ben hiç vermedim, doktorum verme dedi zaten Ankara çok sıcak olmadı ama içindeki bakteriler bağırsaklarını bozabilir dedi
Denizde olur teyzesi:)))iki isim Arasında çok kalmıştık:)Hepsi ayrı tatlı hepsi ayrı haylaz :) nasıl başedeceksek bunlarla böyle :))
Cok tesekkur ederiim :) hosgeldin aramıza :)minik kuzuyada hosgeldin öpücügü yolluyoruz
Tesekkur ederim amiiinn hepimizinki insallah
cok tesekkurler allah hepimizin evlatlarina saglik versin
Devam edermiyim hic cok sıkıldım öyle
O tripler hamileyken keyif veriyodu:)))
Ooyy opmemmi teyzosuu hemen optuumm hemeenndenizede kocamaann opucukler
Ya bende yazarken zorlandım ama güzel oldu :)))
:)))haftanda baya ilerlemiş:)))Kızlar rüyamda 8+3 hamileymişimoff yaa bir gün hamile kalmaktan bu kadar çok korkacağım aklıma gelmezdi... her hafta test yapacağım ben bu gidişle
Denizde olur teyzesi:)))iki isim Arasında çok kalmıştık:)
:)))haftanda baya ilerlemiş:)))
Bu da bizim ilk ve son halimiz
Cok tesekkur ederiz:)Hepsi ayrı tatlı hepsi ayrı haylaz :) nasıl başedeceksek bunlarla böyle :))
Cok tesekkur ederiim :) hosgeldin aramıza :)minik kuzuyada hosgeldin öpücügü yolluyoruz
Tesekkur ederim amiiinn hepimizinki insallah
cok tesekkurler allah hepimizin evlatlarina saglik versin
Devam edermiyim hic cok sıkıldım öyle
O tripler hamileyken keyif veriyodu:)))
Ooyy opmemmi teyzosuu hemen optuumm hemeenndenizede kocamaann opucukler
Ya bende yazarken zorlandım ama güzel oldu :)))
Kızlar rüyamda 8+3 hamileymişimoff yaa bir gün hamile kalmaktan bu kadar çok korkacağım aklıma gelmezdi... her hafta test yapacağım ben bu gidişle
Hiç bilmiom ki be canimTeyzoskolatalar@idilduam L Light Of God annem resim eklemek istiyor ama beceremiyor acaba boyut nasıl ayarlanır
Eger telefondan yukleyeceksen ekran goruntusu al :)Teyzoskolatalar@idilduam L Light Of God annem resim eklemek istiyor ama beceremiyor acaba boyut nasıl ayarlanır
Teyzeskotalar ne dir yaTeyzoskolatalar@idilduam L Light Of God annem resim eklemek istiyor ama beceremiyor acaba boyut nasıl ayarlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?