2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar size bişey sormak istiyorum. Ben oğluma prima bez kullanıyorum. Huggiesi denedim beğenmedim. Kizartti oğlumu. Molfix kullananlar memnunmusunuz? Başka marka kullandınızmı. Molfix denemelimiyim sizce?
Ben de önce molfix sonra prima kullandım prima molfix e göre daha geniş. Memlekete gittik orada küçük bı yerde misafir kaldık bikac gün 3 numara prima yokmuş eşim molfix almış 4-9kilo olan 3 numaradan onu kullanıyorum hala tabi bu numara prima daha geniş molfix e devam edersem 5 10 olan 3 numarasını alacağım. Ben şükür bi sıkıntı çekmedim banyodan sonra yağ sürüyorum poposuna ara ara da bepanthol sürüyorum şükür pişik yapmadı yani her ikisinden de memnunum ama dediğim gibi prima molfixten genis

Kizlar calisan annelerden izmi biten var mi benim 7 ekimde bitiyo maalesef ucretsiz izin aldim aralik basi baslicam 5 ayimizi doldurmus olucaz sonrasinda memleketten annemler gelip bakicak insallah

Canım çok geçmiş olsun burnunu dediğin gibi temizlerken geçer inşallah bol bol emin şifaa olsun kuzuma inşallah

Kızlar size bişey sormak istiyorum. Ben oğluma prima bez kullanıyorum. Huggiesi denedim beğenmedim. Kizartti oğlumu. Molfix kullananlar memnunmusunuz? Başka marka kullandınızmı. Molfix denemelimiyim sizce?
Canim bende ilk basta prima kullandim. Hamileyken sleepyden numune istemistim prima bitince onu denedim memnun kalinca ona devam ettim cok memnunum.denemek icin numune isteyebilirsin.hem kalitesi hemde fiyati cok cok iyi bence

Ya ben bu kanguru ya polardan örtü diktirsem diye düşündüm olurmu momfortbaby kullanan analar üstüne gecirirm kışın HejaR12 canım çok kalın kalın gelcek astronot gbi geldi bana kanguru icinde

Canm omnivit herb baby diye bi damla kullanmaya basladim ben. Verdikten 2saat sonrako gegirmelerine inanamazsin bu kadar gaz nasil birikmis dersin
Denemeni tavsiye ederim

Canimm cok cok gecmis olsun insallah bi an once toparlar♥

Benim de memlekete gidince bebeğim öyle olmuştu doktora gittik serum fizyolojik verdi bir de peditus verdi çay kasiginin ucuyla azıcık ver dedi şükür geçti uzun sürmedi sık sık emzirdim o sıra inşallah senin miniginin de en kısa zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…