- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #9.981
Amin amin inşallaaaah :) bço günleride göreyim inşallah :)Haklısın canım annem biraz moralimi bozdu,nörolojik olarak cok cok iyi dedi gerçi boyu kilosu da iyi.kilo normal boyuda ilerdeymis:)
Canım merak etti seni.Gazsiz günler diliyorum size :)
Ben de önce molfix sonra prima kullandım prima molfix e göre daha geniş. Memlekete gittik orada küçük bı yerde misafir kaldık bikac gün 3 numara prima yokmuş eşim molfix almış 4-9kilo olan 3 numaradan onu kullanıyorum hala tabi bu numara prima daha geniş molfix e devam edersem 5 10 olan 3 numarasını alacağım. Ben şükür bi sıkıntı çekmedim banyodan sonra yağ sürüyorum poposuna ara ara da bepanthol sürüyorum şükür pişik yapmadı yani her ikisinden de memnunum ama dediğim gibi prima molfixten genisKızlar size bişey sormak istiyorum. Ben oğluma prima bez kullanıyorum. Huggiesi denedim beğenmedim. Kizartti oğlumu. Molfix kullananlar memnunmusunuz? Başka marka kullandınızmı. Molfix denemelimiyim sizce?
Çocuğa mi bakiyim yazdığınınami gülüym bilemedim
Çocuğa mi bakiyim yazdığınınami gülüym bilemedimtahaiskolatam öper arkadaskolatasini şeyini çıkardim yani
Kızlar dün aksam taha nin burnu çok doluydu bugün sağlık ocağına gittim nezle olmuş dedi serum fizyolojik damlat bol bol çek sümüklü ri dedi başka bisiyi yok dedi işte ihlamur fln da vercem kaşıkla.dun oda nem makinesi açtım soğan koydum baya rahat uyudu çok şükür inşallah bi an once geçer ya
Canim bende ilk basta prima kullandim. Hamileyken sleepyden numune istemistim prima bitince onu denedim memnun kalinca ona devam ettim cok memnunum.denemek icin numune isteyebilirsin.hem kalitesi hemde fiyati cok cok iyi benceKızlar size bişey sormak istiyorum. Ben oğluma prima bez kullanıyorum. Huggiesi denedim beğenmedim. Kizartti oğlumu. Molfix kullananlar memnunmusunuz? Başka marka kullandınızmı. Molfix denemelimiyim sizce?
Cok tatlı bu ya bin kere masallahBu da bizim ilk ve son halimiz
Oyy mavissssss
Sağol canım :)Cok tatlı bu ya bin kere masallah
Teşekkür ederim canım :)masallah kuzuya ya cok tatlı coook
:)Allah önce siz tek Çocuklulara versin canim suan 3.cok uzak geliyor bana
Masallah bu kuzu cok tatli
Canm omnivit herb baby diye bi damla kullanmaya basladim ben. Verdikten 2saat sonrako gegirmelerine inanamazsin bu kadar gaz nasil birikmis dersinGünaydın kızlar
Biz dün 2.ay aşımızı olduk ; çok şükür Ateş'imiz felan olmadı ; şuruba gerek kalmadı
Ama gazımız devam maalesef
Allah daha büyük dert vermesin inşaalalh
Bugün fotoğraf çekimimiz var
İniaallah iki ay sonra da albümümüz çıkacak
Çok heyecanlıyım özellikle doğumdaki fotoları merak ediyorum
Bugün hiç yataktan kalkasın gelmedi ama banyo hazırlık ev toplama gibi işlerim var
Ertu uyumuş iken boş durmamak gerek
Kalk Kayacans işler seni bekler
Maşallah bizde onu bol bol öpüp kokluyoruz
Canimm cok cok gecmis olsun insallah bi an once toparlar♥Kızlar dün aksam taha nin burnu çok doluydu bugün sağlık ocağına gittim nezle olmuş dedi serum fizyolojik damlat bol bol çek sümüklü ri dedi başka bisiyi yok dedi işte ihlamur fln da vercem kaşıkla.dun oda nem makinesi açtım soğan koydum baya rahat uyudu çok şükür inşallah bi an once geçer ya
Benim de memlekete gidince bebeğim öyle olmuştu doktora gittik serum fizyolojik verdi bir de peditus verdi çay kasiginin ucuyla azıcık ver dedi şükür geçti uzun sürmedi sık sık emzirdim o sıra inşallah senin miniginin de en kısa zamanda geçerKızlar dün aksam taha nin burnu çok doluydu bugün sağlık ocağına gittim nezle olmuş dedi serum fizyolojik damlat bol bol çek sümüklü ri dedi başka bisiyi yok dedi işte ihlamur fln da vercem kaşıkla.dun oda nem makinesi açtım soğan koydum baya rahat uyudu çok şükür inşallah bi an once geçer ya
Yas ilk def duydum sen kimden tavsiye aldınCanm omnivit herb baby diye bi damla kullanmaya basladim ben. Verdikten 2saat sonrako gegirmelerine inanamazsin bu kadar gaz nasil birikmis dersin
Denemeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?