2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Amaan yarabbimmmm.gözün aydııııın.herşey allahtan ya.bak hiç bişeyi yokmuş.maşallah edizime .yerim ben püskül saçlımı

Cnm peditus ne ilacı. Bir de izmirde hangi doktora götürüyorsun bebişi.

Canim bende ilk basta prima kullandim. Hamileyken sleepyden numune istemistim prima bitince onu denedim memnun kalinca ona devam ettim cok memnunum.denemek icin numune isteyebilirsin.hem kalitesi hemde fiyati cok cok iyi bence
numuneyi nereden istedin canim. Ben online satis sitesini gordum sadece

ayyy denizmi dedim ben bugun dinlenmis bi sekilde uyandim ya ona ver ay utandim baciskolatam ya aryaa kusuruma bakma lutfen valla isminj unuttugumdan degil teyzosunun akli yavas yavas yerine gelcek :)
Ay ne Önemi var tatlım:))deniz de çok güzel bi isim:)hangimizin aklı tam olarak yerinde ki:))gece biberon diye şampunını Alıp giden kadın var karşında:))))

Bizde aynı durumdayız cnm.burnu dolu dolu ses geliyor temizliyorum yine aynı. Bende siz tecrübeli annelere soracaktım. Ne yapalım diye.soğanı bende koyayım bu gece

Kizlar calisan annelerden izmi biten var mi benim 7 ekimde bitiyo maalesef ucretsiz izin aldim aralik basi baslicam 5 ayimizi doldurmus olucaz sonrasinda memleketten annemler gelip bakicak insallah
Bende ücretsiz izin aldım Şubat'ta başlıycam(başlayabilirsem)annem gelicek bi de bakıcı ayarladım canım

Amaan yarabbimmmm.gözün aydııııın.herşey allahtan ya.bak hiç bişeyi yokmuş.maşallah edizime .yerim ben püskül saçlımı
Sagol kuzuum ♥ ya bide ayrintilidan 1ay sonra kalbinde parlama var bi bobregide yok gel amniyosentez yapalim demislerdi zamank gecmesine ragmen o zamanlar cok dusunmustum iyikide yaptirip riske atmamisim pasami :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…