- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.001
Momfortbaby hepsi burada dam aldım
Amaan yarabbimmmm.gözün aydııııın.herşey allahtan ya.bak hiç bişeyi yokmuş.maşallah edizime .yerim ben püskül saçlımıIyi geceler hanimlar :)
Uzuuun uzun anlatmayi cok isterdim ama halim yok malesef o yuzden een kisasindan ozet gecicem hemen :)
Bilenler bilir ayrintilida edizin bi bobregi yok denmisti.dogumdan sonra 5.gunumuzde de doktor gormemisti belki yeri farklidir suan hem cok gazi var hemde cok kucuk demisti ama rapora sol bobrek izlenmedi yazmisti dogal olarak. 3.ayimiz dolunca nefrologa gidecektik bugunde normal doktor kontrolumuz vardi kalca usg si vardi. Durumdan bahsettik bi bakilsin bakalim dedik. Veee sonuc benim haylaz oglumun bobregi varmissadece yeri farkliymis :))
Suanki mutlulugumun bi tarifi yok inanin
Hepinizi kocamaaan opuyorum.
idilduam L Light Of God ciktim depresyondan baciskolatalar
Benim de memlekete gidince bebeğim öyle olmuştu doktora gittik serum fizyolojik verdi bir de peditus verdi çay kasiginin ucuyla azıcık ver dedi şükür geçti uzun sürmedi sık sık emzirdim o sıra inşallah senin miniginin de en kısa zamanda geçer
Bu damla sadece gaz için mi canım yoksa vitamin mi?Canm omnivit herb baby diye bi damla kullanmaya basladim ben. Verdikten 2saat sonrako gegirmelerine inanamazsin bu kadar gaz nasil birikmis dersin
Denemeni tavsiye ederim
numuneyi nereden istedin canim. Ben online satis sitesini gordum sadeceCanim bende ilk basta prima kullandim. Hamileyken sleepyden numune istemistim prima bitince onu denedim memnun kalinca ona devam ettim cok memnunum.denemek icin numune isteyebilirsin.hem kalitesi hemde fiyati cok cok iyi bence
Kizlar calisan annelerden izmi biten var mi benim 7 ekimde bitiyo maalesef ucretsiz izin aldim aralik basi baslicam 5 ayimizi doldurmus olucaz sonrasinda memleketten annemler gelip bakicak insallah
Soğuk algınlığı canım gittiğim belli bi doktor yok tepecik en iyisi dediler oraya gidiyorum genelde Behçet uz u pek ovmediler :/Cnm peditus ne ilacı. Bir de izmirde hangi doktora götürüyorsun bebişi.
Ay ne Önemi var tatlım:))deniz de çok güzel bi isim:)hangimizin aklı tam olarak yerinde ki:))gece biberon diye şampunını Alıp giden kadın var karşında:))))ayyy denizmi dedim ben bugun dinlenmis bi sekilde uyandim ya ona ver ay utandim baciskolatam ya aryaa kusuruma bakma lutfen valla isminj unuttugumdan degil teyzosunun akli yavas yavas yerine gelcek :)
Kızlar dün aksam taha nin burnu çok doluydu bugün sağlık ocağına gittim nezle olmuş dedi serum fizyolojik damlat bol bol çek sümüklü ri dedi başka bisiyi yok dedi işte ihlamur fln da vercem kaşıkla.dun oda nem makinesi açtım soğan koydum baya rahat uyudu çok şükür inşallah bi an once geçer ya
Ah bilsem kuzummmTeyzoskolatalar@idilduam L Light Of God annem resim eklemek istiyor ama beceremiyor acaba boyut nasıl ayarlanır
Ayyyh maşallahhhh suphanallah kuzuşkilotammmm:))))
Bende ücretsiz izin aldım Şubat'ta başlıycam(başlayabilirsem)annem gelicek bi de bakıcı ayarladım canımKizlar calisan annelerden izmi biten var mi benim 7 ekimde bitiyo maalesef ucretsiz izin aldim aralik basi baslicam 5 ayimizi doldurmus olucaz sonrasinda memleketten annemler gelip bakicak insallah
Biz bu agzi burnu eli komple yakisikliyi yiyebiliyomuyuz acabaa :) ne kadarda mutlu masallah kuzuya
Bana da çok pahalı geldi ya kanguru o fiyat ztn polardan dikitrcem sanirimGüzel günlerde kullanın canım. Kanguru için kışlık. PolaR satılıyor ama 100 tl gibi fiyatı var bana çok pahali geldi.
Eczane tavsiyesi :) rezene yagi frenk kimyonu yagi anason yagi dereotu yagi melisa yagi vs karisim. Gubde 3defa 4er damla yaziyo uzerinde ama ben 2defa 3er damla veriyorum.ters bi etkisini gormedim henuzYas ilk def duydum sen kimden tavsiye aldın
Denemekte yarar var
Sagol kuzuum ♥ ya bide ayrintilidan 1ay sonra kalbinde parlama var bi bobregide yok gel amniyosentez yapalim demislerdi zamank gecmesine ragmen o zamanlar cok dusunmustum iyikide yaptirip riske atmamisim pasami :)Amaan yarabbimmmm.gözün aydııııın.herşey allahtan ya.bak hiç bişeyi yokmuş.maşallah edizime .yerim ben püskül saçlımı
Bitkisel bi kac yagin karisimi canim.Bu damla sadece gaz için mi canım yoksa vitamin mi?
O zamanlr siteden istemistim ama suan o link yok sanirim arayip isteyebilirsin canim.ayni gun kargoya veriyolar hemennumuneyi nereden istedin canim. Ben online satis sitesini gordum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?