- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.021
Bakiciyi simdiden mi ayarlamak lazim? Ben de subatta baslamayi dusunuyorum daBende ücretsiz izin aldım Şubat'ta başlıycam(başlayabilirsem)annem gelicek bi de bakıcı ayarladım canım
Ben şimdiden ayarladım sonra başka biriyle anlaşır bulamam filan diyeBakiciyi simdiden mi ayarlamak lazim? Ben de subatta baslamayi dusunuyorum da
Biz bu agzi burnu eli komple yakisikliyi yiyebiliyomuyuz acabaa :) ne kadarda mutlu masallah kuzuya
Ay ne Önemi var tatlım:))deniz de çok güzel bi isim:)hangimizin aklı tam olarak yerinde ki:))gece biberon diye şampunını Alıp giden kadın var karşında:))))
Buda bizim teyzeleri :) iki gün sonra iki aylık olucaz inşallah
Cok zor olucak ise baslamak benim eken baslama sebebim annemler uzakta tek torunlari hem gelip sevmeye doysunlar birlikte zaman gecirsinlerBende ücretsiz izin aldım Şubat'ta başlıycam(başlayabilirsem)annem gelicek bi de bakıcı ayarladım canım
Olur bnce. Ben simdilik battaniyeyi kangurunun uzerine ortuyorum kenarlarindan sikistiriyorumYa ben bu kanguru ya polardan örtü diktirsem diye düşündüm olurmu momfortbaby kullanan analar üstüne gecirirm kışınHejaR12 canım çok kalın kalın gelcek astronot gbi geldi bana kanguru icinde
Annem antalyada
Aminnnn.en yakınn zamandan 2.yi yapcmAllah önce siz tek Çocuklulara versin canim suan 3.cok uzak geliyor bana
Masallah bu kuzu cok tatli
Canım battaniye gbi düşündüm bende köşelerine bağlamak için kuşak yaparım bağlarım kanguruya olur sanirimOlur bnce. Ben simdilik battaniyeyi kangurunun uzerine ortuyorum kenarlarindan sikistiriyorum
Aminnnn.en yakınn zamandan 2.yi yapcm
Oyyy maşallah koca adam olmuşBuda bizim teyzeleri :) iki gün sonra iki aylık olucaz inşallah
Benşmde benimde:)))Topikte tekrar kim gebe kalcak merakla bekliorum @EmiraSalih favorim
Anaaaam severim gülücüğünü yerim o boncuk gözleri
Masallah ya buyudukce tatli oluyo bunlar yaa :))Bu da bizim ilk ve son halimiz
Evet ya haturlyrm kader kısmet die vazgeçip yaptırmycm demiştinn.riske atmamıştın.çok şükür ve ilk kez duyuyrm böyle bişeyi artık böyle bişey duyarsam benim bi arkadaşım diyerek seni anlatır umut veririm başkalarına :)Sagol kuzuum ♥ ya bide ayrintilidan 1ay sonra kalbinde parlama var bi bobregide yok gel amniyosentez yapalim demislerdi zamank gecmesine ragmen o zamanlar cok dusunmustum iyikide yaptirip riske atmamisim pasami :)
Bizim de bu ara kusmasi azaldi gibi. Senin oglunun kac aylikken kusmasi gecti?Bebeklerin doyma hissi yoktur yeni yeni gelişecek 5 dk da bir versem memeyi emin ol emer onda alışkanlık olmuştur benim büyük oğlum dediğin gibi kusardı kıyafet dayanmazdi ne ona ne bana ama kilosunda bir problem yoktu o yüzden doktor sorun olmaz demişti sonra yavaş yavaş sindirim sistemi gelistikce kusması da geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?