2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cok zor olucak ise baslamak benim eken baslama sebebim annemler uzakta tek torunlari hem gelip sevmeye doysunlar birlikte zaman gecirsinler
Inan ne kadar geç başlarsak o kadar zor olucak.ben şimdiden nasıl gidicem demeye başladımŞubat'ta da başlamasan sonra daha çok zorlanıcam biliyorum.zaten emzirmiyorum da mamayla besleniyor başlarım sanırım.böyle konuşup kendimi ikna etmeye çalışıyorum sanırım yaaa:))

Peki nerden buldun?
Bi Arkadaşımın çocuğuna bakmış o söyledi.şimdi bakmıyormuş aslında ama ben çok Israr edince kabul etti.temizlik yemek filan yapamam dedi:))aman hiç önemli değil sen iyi bakta diye anlaştık:)şimdi Güvenilir iyi bakıcı bulmak çok zor.annem de yanında olacağı için umarım bi sıkıntı yaşamayız

İlki nerdeyse 2 senede oldu ikincisi bu kadar kolay olur mu acaba ya

İnşallah bu kolaycana olur canim Salih'e gelir erkenden kardes :)

@idilduam benim favorimde Senam72015 3 tane peşpeşe doguracakmis Eylül 'ume kardes ikincide @EmiraSalih
Tontigimin yanaklarından öperim bu arada maşallah ona Allah nazarlardan saklasin

Hayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah.

Bir tane öncesi sonrası resmi de bizden olsun kuzum ne çabuk büyüdü ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…