- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.041
Alışkın alışkın:)))desene arya alışkın böyle leyla hallere
Peki nerden buldun?Ben şimdiden ayarladım sonra başka biriyle anlaşır bulamam filan diye
Inan ne kadar geç başlarsak o kadar zor olucak.ben şimdiden nasıl gidicem demeye başladımCok zor olucak ise baslamak benim eken baslama sebebim annemler uzakta tek torunlari hem gelip sevmeye doysunlar birlikte zaman gecirsinler
Anaaaam adem mirzayı görebildik sonunda nasıl değişmiş kız.allah bağışlasın .kıyeçafetlere bak küçük beyfendininBuda bizim teyzeleri :) iki gün sonra iki aylık olucaz inşallah
Kız karpuz maaşallah yakışıklıya ne datluuu
Evet mantikli bn de yapiyim :)) bebek arabasinda daha cok usuyo gibi geliyo bana kanguru kisin daha iyiCanım battaniye gbi düşündüm bende köşelerine bağlamak için kuşak yaparım bağlarım kanguruya olur sanirim
Ben çok isterdim de daha okula 3 senem var.sonra peşpeşe 3 tane yapcm allah izin verirse tabi
Bi Arkadaşımın çocuğuna bakmış o söyledi.şimdi bakmıyormuş aslında ama ben çok Israr edince kabul etti.temizlik yemek filan yapamam dedi:))aman hiç önemli değil sen iyi bakta diye anlaştık:)şimdi Güvenilir iyi bakıcı bulmak çok zor.annem de yanında olacağı için umarım bi sıkıntı yaşamayızPeki nerden buldun?
Maşallahhhh suphanallah çooook tatlııı
Kız bi kara kuzu da sende varmışya:))))onun o boncuk boncuk bakan Gözlerini severimmmm bennnn maşallahhhBuda bizim önce si sonrası
3. aydan sonra azalmaya başladı ama tamamen bitmesi ek gıdaya geçince oldu yani 6.aydan sonraBizim de bu ara kusmasi azaldi gibi. Senin oglunun kac aylikken kusmasi gecti?
Yaaa yanaklarini yerim ben onun masallah cok tatli cookBuda bizim önce si sonrası
Maşallah Suphanallah Allah nazarlardan korusun topigin bütün bebisleriniBuda bizim teyzeleri :) iki gün sonra iki aylık olucaz inşallah
Maşallah kocaman adam olmuş bu yaaaaBuda bizim önce si sonrası
İlki nerdeyse 2 senede oldu ikincisi bu kadar kolay olur mu acaba ya
Anaaaam severim gülücüğünü yerim o boncuk gözleriTarçınım benim Allahım esirgesin seni 41 kere maaşallah
İnşallah bu kolaycana olur canim Salih'e gelir erkenden kardes :)
@idilduam benim favorimdeSenam72015 3 tane peşpeşe doguracakmis Eylül 'ume kardes ikincide @EmiraSalih
Tontigimin yanaklarından öperim bu arada maşallah ona Allah nazarlardan saklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?