2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim annem gelemedigi icin iyi bi bakici bulmam sart. Bakiciyla anlasirken ozellikle konustugunuz seyler var mi? Cocugun yaninda tv izlenmesi gibi

Hayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616

Bir tane öncesi sonrası resmi de bizden olsun kuzum ne çabuk büyüdü ya...
Hay maşallah o saçları ne güzel senin kuzunun gur gur bizimkilerin azalıyor senin kuzunun gurlesmis gitgide Allah nazarlardan korusun

Evet hem isten iyice soğuyoruz hem bebislerimizdrn ayrilamayiz canim:)

denizbatiekin Kanguru için örtü fikri n varmı hazrlari çok pahalı ya diktirsem diorum sende fikir çoktur bi el at

Kuzum ben soğuk havada kullanmadım hiç ama küçük polar battaniyenin alt kenarlarını lastikli çarşaf gibi diktirmek ve üstünü de kilitli iğne ile sabitlemek kolay geldi bana :)))

Masallah benim oğlum gibi sacli yaaa:) lakaplari sacli bebek:)

Aynen maşallah, geçenlerde bir yorum geldi çok güldüm. Adamın biri arkadaşına oğlumu göstererek "Ali bak saçın çocuğu var" dedi

Zaten genelde kız diye seviyor dışarda görenler. İsmi Mehmet Salih deyince şaşırıyorlar. Her saçı olan bebek kız olsaydııı

Çok şükür canım sevindim ya gözün aydın. Doktordan mutlu çıkmak gibisi yok darısı başımıza inşallah :)

Kızlar rüyamda 8+3 hamileymişim off yaa bir gün hamile kalmaktan bu kadar çok korkacağım aklıma gelmezdi... her hafta test yapacağım ben bu gidişle
Canım siz her gece mi yapıyonuz da bu kadar korkuyon biz kırk yılda bir... daha siftah yapmayan var....ahahayy bu mesaji görmemiş gibi davranın canlarım

ayyy denizmi dedim ben bugun dinlenmis bi sekilde uyandim ya ona ver ay utandim baciskolatam ya aryaa kusuruma bakma lutfen valla isminj unuttugumdan degil teyzosunun akli yavas yavas yerine gelcek :)
Kafalar gitti iyice.Ben geçen kendi kızımın adını yanluş söyledim deniz yerine zeynep dedim zeynep diye tanıdığım bile yok :))) @Aryadeniz38

Kizlar calisan annelerden izmi biten var mi benim 7 ekimde bitiyo maalesef ucretsiz izin aldim aralik basi baslicam 5 ayimizi doldurmus olucaz sonrasinda memleketten annemler gelip bakicak insallah
Benim de 7 ekimde bitiyor. Ben de ücretsiz izin aldım ocakta başlıcam bakıcı arıyoruz

Canım siz her gece mi yapıyonuz da bu kadar korkuyon biz kırk yılda bir... daha siftah yapmayan var....ahahayy bu mesaji görmemiş gibi davranın canlarım

Ya ya ne demezdim 7/24 yapıyoruz ondan korkuyorum

Kafalar gitti iyice.Ben geçen kendi kızımın adını yanluş söyledim deniz yerine zeynep dedim zeynep diye tanıdığım bile yok :))) @Aryadeniz38

Ben de oğlumu severken yanlışlıkla eşimin adını söylüyorum ya da kocacım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…