- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.061
Benim annem gelemedigi icin iyi bi bakici bulmam sart. Bakiciyla anlasirken ozellikle konustugunuz seyler var mi? Cocugun yaninda tv izlenmesi gibiBi Arkadaşımın çocuğuna bakmış o söyledi.şimdi bakmıyormuş aslında ama ben çok Israr edince kabul etti.temizlik yemek filan yapamam dedi:))aman hiç önemli değil sen iyi bakta diye anlaştık:)şimdi Güvenilir iyi bakıcı bulmak çok zor.annem de yanında olacağı için umarım bi sıkıntı yaşamayız
Masallah saclari nasil boyle gur oluyo ya :) bizimki her gecen gun kellesiyo :))Hayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616
Bir tane öncesi sonrası resmi de bizden olsunkuzum ne çabuk büyüdü ya...
Masallah saclari nasil boyle gur oluyo ya :) bizimki her gecen gun kellesiyo :))
Hay maşallah o saçları ne güzel senin kuzunun gur gur bizimkilerin azalıyor senin kuzunun gurlesmis gitgide Allah nazarlardan korusunHayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616
Evet hem isten iyice soğuyoruz hem bebislerimizdrn ayrilamayiz canim:)Inan ne kadar geç başlarsak o kadar zor olucak.ben şimdiden nasıl gidicem demeye başladımŞubat'ta da başlamasan sonra daha çok zorlanıcam biliyorum.zaten emzirmiyorum da mamayla besleniyor başlarım sanırım.böyle konuşup kendimi ikna etmeye çalışıyorum sanırım yaaa:))
Hay maşallah o saçları ne güzel senin kuzunun gur gur bizimkilerin azalıyor senin kuzunun gurlesmis gitgide Allah nazarlardan korusun
Masallah benim oğlum gibi sacli yaaa:) lakaplari sacli bebek:)Hayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616
denizbatiekin Kanguru için örtü fikri n varmı hazrlari çok pahalı ya diktirsem diorum sende fikir çoktur bi el at
Maşallah suphanallah saçlarına kurbanHayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616
Masallah benim oğlum gibi sacli yaaa:) lakaplari sacli bebek:)
Çok şükür canım sevindim ya gözün aydın. Doktordan mutlu çıkmak gibisi yok darısı başımıza inşallah :)Iyi geceler hanimlar :)
Uzuuun uzun anlatmayi cok isterdim ama halim yok malesef o yuzden een kisasindan ozet gecicem hemen :)
Bilenler bilir ayrintilida edizin bi bobregi yok denmisti.dogumdan sonra 5.gunumuzde de doktor gormemisti belki yeri farklidir suan hem cok gazi var hemde cok kucuk demisti ama rapora sol bobrek izlenmedi yazmisti dogal olarak. 3.ayimiz dolunca nefrologa gidecektik bugunde normal doktor kontrolumuz vardi kalca usg si vardi. Durumdan bahsettik bi bakilsin bakalim dedik. Veee sonuc benim haylaz oglumun bobregi varmissadece yeri farkliymis :))
Suanki mutlulugumun bi tarifi yok inanin
Hepinizi kocamaaan opuyorum.
@idilduam @Aryadeniz38 ciktim depresyondan baciskolatalar
Canım siz her gece mi yapıyonuz da bu kadar korkuyon biz kırk yılda bir... daha siftah yapmayan var....ahahayy bu mesaji görmemiş gibi davranın canlarımKızlar rüyamda 8+3 hamileymişimoff yaa bir gün hamile kalmaktan bu kadar çok korkacağım aklıma gelmezdi... her hafta test yapacağım ben bu gidişle
Kafalar gitti iyice.Ben geçen kendi kızımın adını yanluş söyledim deniz yerine zeynep dedim zeynep diye tanıdığım bile yok :))) @Aryadeniz38ayyy denizmi dedim ben bugun dinlenmis bi sekilde uyandim ya ona ver ay utandim baciskolatam ya aryaa kusuruma bakma lutfen valla isminj unuttugumdan degil teyzosunun akli yavas yavas yerine gelcek :)
Benim de 7 ekimde bitiyor. Ben de ücretsiz izin aldım ocakta başlıcam bakıcı arıyoruzKizlar calisan annelerden izmi biten var mi benim 7 ekimde bitiyo maalesef ucretsiz izin aldim aralik basi baslicam 5 ayimizi doldurmus olucaz sonrasinda memleketten annemler gelip bakicak insallah
Canım siz her gece mi yapıyonuz da bu kadar korkuyon biz kırk yılda bir... daha siftah yapmayan var....ahahayy bu mesaji görmemiş gibi davranın canlarım
Kafalar gitti iyice.Ben geçen kendi kızımın adını yanluş söyledim deniz yerine zeynep dedim zeynep diye tanıdığım bile yok :))) @Aryadeniz38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?