2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canm omnivit herb baby diye bi damla kullanmaya basladim ben. Verdikten 2saat sonrako gegirmelerine inanamazsin bu kadar gaz nasil birikmis dersin
Denemeni tavsiye ederim
Canım peki altta ki gaza da faydası var mı bir de emdikten sonra gazını çıkardıktan sonra versen yine de gaz çıkar mı

Ay ne Önemi var tatlım:))deniz de çok güzel bi isim:)hangimizin aklı tam olarak yerinde ki:))gece biberon diye şampunını Alıp giden kadın var karşında:))))
Bir kere D vitamini yerine acı elma yağı vermeye kalktım denize.neyse ki bunum iyi koku alıyor da vermeden anladım :))) ay çenem açıldı bugün

Ya ben bu kanguru ya polardan örtü diktirsem diye düşündüm olurmu momfortbaby kullanan analar üstüne gecirirm kışın @HejaR12 canım çok kalın kalın gelcek astronot gbi geldi bana kanguru icinde

Kangurunun ya da slingin kendisi terletmez diye düşünüyorum ben. Slingi hep sıcak havada kullandım bir sıkıntım olmadı.

Önceki mesajına yazmıştım polar kumaş diye, demekki aynı şekilde düşünmüşüz :)))

Bitkisel bi kac yagin karisimi canim.
Hem gaz icin hemde rahat uyumasi icinmis bu damla.uyku anason yagi sayesinde sanirim ama o degilse bile o kadar gaz cikinca dogal olarak cok rahatliyo cocuk :)
Bunun yanında vitamin de kullanıyorum musun peki canım? Biogaia kullanıyorum ben de değiştirmek istiyorum

Hayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616

Bir tane öncesi sonrası resmi de bizden olsun kuzum ne çabuk büyüdü ya...
Ay bu bebeklerin hepsi nasıl daçlı böyle maşallah bizimkinin de baya saçı var.saçlı bebek senesi sanırım.ama nasıl değişiyolar ya inanılmaz gerçketen.maşallah salihe.

Ama bizde prensesin resmini isteriz Senam72015 adem bebek istiyormuş hanımefendiyi görmeyi
Valla çeksem atcm da kv yanımdaya kıza hiç süslü bişey giydirmeye izin vermiyo ki nazar değiuo diyo.gerçketen de o ne zman nazar değer dese kız o gün ya uyumuyo ya da emmiyo.bizim kız sağolsun haklı çıkarıyo .şu an giydiremyrm pijamayla hep kuzum.ama en kısa zaman da koycm söz.ademimin göxlerinden öperim.merak etmesin koycm

Bu arada kızlarr topiğin ilk gece kalanı ben olabilirim bir daha ki ay bekleyin haberimi
Deme kız yapma etme .bende çok hevesliyim de yine de ilk bebeğim hem tam öğrenmek istyrm vakmatı falan hem de hevesimiz çıksın.1.5 yaş düşünyrm ben aralarını.4 çocuk hayalim var benim.nasıl bakacaksam artık

Benim annem gelemedigi icin iyi bi bakici bulmam sart. Bakiciyla anlasirken ozellikle konustugunuz seyler var mi? Cocugun yaninda tv izlenmesi gibi

canım benim 2 haftadır bakıcı geliyor, ben homeoffice çalışıyorum ama işi bırakıp masadan kalkamıyorum bu yüzden bakıcı ile anlaştım. Evde olmam onun için avantaj ama inan hiç müdahale etmiyorum.İlk sorduğum şey sigara içip, içmediğiydi en önemli konulardan biri bu çünkü bebeğin yanında içmese bile üzerine sinen sigara kokusunun zehirleyici etkisi en az 3-4 saat sürüyormuş. Bunun haricinde ne olursa olsun 3 saatte bir bezinin değişmesini istediğimi söyledim, ben kakayı hiç tutmuyorum bezde yani yapsın diye beklemiyorum yapmaya başladığında altını açıp bekliyorum hepsi çıkana kadar onunda bu şekilde yapmasını söyledim. Bunun haricinde istediği herşeyi yapabileceğini yani isterse tv izlesin ama bebeği ekrana tutma dedim hatta uyuturken tv yi özellikle aç ki gürültüde uyumaya alışsın, ne bileyim bir gün bir koltuk öbür gün başka yerde uyut ki uyumak için yer aramasın. Kısacası aman aman üzerine titreme ama gözün hep üzerinde olsun dedim bir de uyanık olduğu sürece hep konuş onunla dedim. Şimdi alıp pc yi diğer odaya geçiyorum onlar takılıyorlar. Benim aklıma gelenler bunlar , çok profesyonel olmasın zaten annem usulü büyüsün istiyorum, isterse kucağa alışsın ama sevgi dolu bir çocuk olsun

Tamam teyzesi bizde sizi operiz :)

Ben yapmadım bacım benim laftan anlamayam kocişkolata

Benim annem gelemedigi icin iyi bi bakici bulmam sart. Bakiciyla anlasirken ozellikle konustugunuz seyler var mi? Cocugun yaninda tv izlenmesi gibi
Bu tv meselesi önemli evet ama o konuda hiçbişey söylemedim.sadece aryanın zor beslendiğini en önemli konunun beslenme temizlik ve iletişim olduğunu söyledim.arya hastaneden çıktığında o kadar küçüktü ki tek Başıma yıkayamıyordum.bulduğum bayan 2 ay boyunca hergün gelip aryayı yıkadı.iletişimleri çok iyi.sesini duyduğunda gülmeye Başlıyor arya.sevgiyle yaklaşıyor.en Önem verdiğim şey aslında bu.onun dışında uyku beslenme oyun aktivite spor saatlerini söyledim.ek gıdaya geçeceğimiz için yapması gerekenlerden bahsettim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…