- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.081
Teşekkür ederim canım:))Allah razı olsun teyzesi, senin kuzulara da maşallah :)
Canım peki altta ki gaza da faydası var mı bir de emdikten sonra gazını çıkardıktan sonra versen yine de gaz çıkar mıCanm omnivit herb baby diye bi damla kullanmaya basladim ben. Verdikten 2saat sonrako gegirmelerine inanamazsin bu kadar gaz nasil birikmis dersin
Denemeni tavsiye ederim
Bir kere D vitamini yerine acı elma yağı vermeye kalktım denize.neyse ki bunum iyi koku alıyor da vermeden anladım :))) ay çenem açıldı bugünAy ne Önemi var tatlım:))deniz de çok güzel bi isim:)hangimizin aklı tam olarak yerinde ki:))gece biberon diye şampunını Alıp giden kadın var karşında:))))
Ya ben bu kanguru ya polardan örtü diktirsem diye düşündüm olurmu momfortbaby kullanan analar üstüne gecirirm kışın @HejaR12 canım çok kalın kalın gelcek astronot gbi geldi bana kanguru icinde
Bunun yanında vitamin de kullanıyorum musun peki canım? Biogaia kullanıyorum ben de değiştirmek istiyorumBitkisel bi kac yagin karisimi canim.
Hem gaz icin hemde rahat uyumasi icinmis bu damla.uyku anason yagi sayesinde sanirim ama o degilse bile o kadar gaz cikinca dogal olarak cok rahatliyo cocuk :)
Öperim seni ya valla aynı dusunmusuz çok sewindim öyle yaptiriujmKuzum ben soğuk havada kullanmadım hiç ama küçük polar battaniyenin alt kenarlarını lastikli çarşaf gibi diktirmek ve üstünü de kilitli iğne ile sabitlemek kolay geldi bana :)))
Ay bu bebeklerin hepsi nasıl daçlı böyle maşallah bizimkinin de baya saçı var.saçlı bebek senesi sanırım.ama nasıl değişiyolar ya inanılmaz gerçketen.maşallah salihe.Hayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616
Bir tane öncesi sonrası resmi de bizden olsunkuzum ne çabuk büyüdü ya...
Valla çeksem atcm da kv yanımdaya kıza hiç süslü bişey giydirmeye izin vermiyo ki nazar değiuo diyo.gerçketen de o ne zman nazar değer dese kız o gün ya uyumuyo ya da emmiyo.bizim kız sağolsun haklı çıkarıyo .şu an giydiremyrm pijamayla hep kuzum.ama en kısa zaman da koycm söz.ademimin göxlerinden öperim.merak etmesin koycm
Deme kız yapma etme .bende çok hevesliyim de yine de ilk bebeğim hem tam öğrenmek istyrm vakmatı falan hem de hevesimiz çıksın.1.5 yaş düşünyrm ben aralarını.4 çocuk hayalim var benim.nasıl bakacaksam artıkBu arada kızlarr topiğin ilk gece kalanı ben olabilirim bir daha ki ay bekleyin haberimi
Maşallah yakışıklıya nasıl da büyümüş
Benim annem gelemedigi icin iyi bi bakici bulmam sart. Bakiciyla anlasirken ozellikle konustugunuz seyler var mi? Cocugun yaninda tv izlenmesi gibi
Ayyy benim oglumun tombul yanakli arkadaskolatasi maşallah koca yanak ya kiloda kapisiolarMaşallah kocaman adam olmuş bu yaaaa
Tamam teyzesi bizde sizi operiz :)Valla çeksem atcm da kv yanımdaya kıza hiç süslü bişey giydirmeye izin vermiyo ki nazar değiuo diyo.gerçketen de o ne zman nazar değer dese kız o gün ya uyumuyo ya da emmiyo.bizim kız sağolsun haklı çıkarıyo .şu an giydiremyrm pijamayla hep kuzum.ama en kısa zaman da koycm söz.ademimin göxlerinden öperim.merak etmesin koycm
Ben yapmadım bacım benim laftan anlamayam kocişkolataDeme kız yapma etme .bende çok hevesliyim de yine de ilk bebeğim hem tam öğrenmek istyrm vakmatı falan hem de hevesimiz çıksın.1.5 yaş düşünyrm ben aralarını.4 çocuk hayalim var benim.nasıl bakacaksam artık
Onların o tombul sarkık yanakları tam yemelik vallaAyyy benim oglumun tombul yanakli arkadaskolatasi maşallah koca yanak ya kiloda kapisiolar
Bu tv meselesi önemli evet ama o konuda hiçbişey söylemedim.sadece aryanın zor beslendiğini en önemli konunun beslenme temizlik ve iletişim olduğunu söyledim.arya hastaneden çıktığında o kadar küçüktü ki tek Başıma yıkayamıyordum.bulduğum bayan 2 ay boyunca hergün gelip aryayı yıkadı.iletişimleri çok iyi.sesini duyduğunda gülmeye Başlıyor arya.sevgiyle yaklaşıyor.en Önem verdiğim şey aslında bu.onun dışında uyku beslenme oyun aktivite spor saatlerini söyledim.ek gıdaya geçeceğimiz için yapması gerekenlerden bahsettim bu kadarBenim annem gelemedigi icin iyi bi bakici bulmam sart. Bakiciyla anlasirken ozellikle konustugunuz seyler var mi? Cocugun yaninda tv izlenmesi gibi
O da iyiymiş:)))Kafalar gitti iyice.Ben geçen kendi kızımın adını yanluş söyledim deniz yerine zeynep dedim zeynep diye tanıdığım bile yok :))) L Light Of God
Kuzum yanlış anlama şaka yaptım ya görmeyin dedim o yüzden :)Ya ya ne demezdim 7/24 yapıyoruz ondan korkuyorum
Ben de oğlumu severken yanlışlıkla eşimin adını söylüyorum ya da kocacım diyorum
:)))))ay buna çok güldüm:)))Bir kere D vitamini yerine acı elma yağı vermeye kalktım denize.neyse ki bunum iyi koku alıyor da vermeden anladım :))) ay çenem açıldı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?