- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.101
Tavsiyelerin icin tesekkur ederim. Bunlara bn de dikkat edeyim ozellikle sigara konusu hic aklima gelmemisticanım benim 2 haftadır bakıcı geliyor, ben homeoffice çalışıyorum ama işi bırakıp masadan kalkamıyorum bu yüzden bakıcı ile anlaştım. Evde olmam onun için avantaj ama inan hiç müdahale etmiyorum.İlk sorduğum şey sigara içip, içmediğiydi en önemli konulardan biri bu çünkü bebeğin yanında içmese bile üzerine sinen sigara kokusunun zehirleyici etkisi en az 3-4 saat sürüyormuş. Bunun haricinde ne olursa olsun 3 saatte bir bezinin değişmesini istediğimi söyledim, ben kakayı hiç tutmuyorum bezde yani yapsın diye beklemiyorum yapmaya başladığında altını açıp bekliyorum hepsi çıkana kadar onunda bu şekilde yapmasını söyledim. Bunun haricinde istediği herşeyi yapabileceğini yani isterse tv izlesin ama bebeği ekrana tutma dedim hatta uyuturken tv yi özellikle aç ki gürültüde uyumaya alışsın, ne bileyim bir gün bir koltuk öbür gün başka yerde uyut ki uyumak için yer aramasın. Kısacası aman aman üzerine titreme ama gözün hep üzerinde olsun dedim bir de uyanık olduğu sürece hep konuş onunla dedim. Şimdi alıp pc yi diğer odaya geçiyorum onlar takılıyorlar. Benim aklıma gelenler bunlar , çok profesyonel olmasın zaten annem usulü büyüsün istiyorum, isterse kucağa alışsın ama sevgi dolu bir çocuk olsun
Kuzum yanlış anlama şaka yaptım ya görmeyin dedim o yüzden :)
İyiyiz canım biz de gazlı günler geciriyoruz sana iyi dersler tekrar hoşgeldin@HejaR12
asososos
@Scss2016 buyrun efeniiiiim :) ben geldimmm :)
Nasılsınız kknın fıstık annişleeeeri boncuklarınız nasıllar :) hepsini kocaman öperiiim :)
Çınarla gaz dolu günler geçiriyoruz :)
Bende okula başladım bu arada Allâhtan programım çok Güzel çok ayrı kalmıyoruz miniğimle :)
Biraz stresli sıkıntılı bi süreçten geçiyorum o yüzden biraz kendime döndüm baktım olmuyo size geri döndüm :)
Oooo edizime rakip haaHayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616
Bir tane öncesi sonrası resmi de bizden olsunkuzum ne çabuk büyüdü ya...
Oooo edizime rakip haamasallah kuzuya
Aslinda dogru en onemlisi bakiciyla iletisimi ve ses tonuBu tv meselesi önemli evet ama o konuda hiçbişey söylemedim.sadece aryanın zor beslendiğini en önemli konunun beslenme temizlik ve iletişim olduğunu söyledim.arya hastaneden çıktığında o kadar küçüktü ki tek Başıma yıkayamıyordum.bulduğum bayan 2 ay boyunca hergün gelip aryayı yıkadı.iletişimleri çok iyi.sesini duyduğunda gülmeye Başlıyor arya.sevgiyle yaklaşıyor.en Önem verdiğim şey aslında bu.onun dışında uyku beslenme oyun aktivite spor saatlerini söyledim.ek gıdaya geçeceğimiz için yapması gerekenlerden bahsettim bu kadar
Hamile kalma korkusu bende de var. İlk hamileliğim 1,5 yıl sürdü ikinci hemen oldu üçüncüden korkuyorum korunamıyoruz daYok kız ne yanlış anlamasıben uzunca süre bebeğim olmayınca korunurken hamile kalanlara çok imrendim ondan korkuyorum başıma gelecek diye rüyamda da zaten herkese valla biz korunuyorduk nasıl oldu bu çocuk diyordum
Emira SY ne yakışıklı bebişler doğurmuşsunuz öyle maşallahhh supahanallahh:)
Hamile kalma korkusu bende de var. İlk hamileliğim 1,5 yıl sürdü ikinci hemen oldu üçüncüden korkuyorum korunamıyoruz da
Canım çarşamba günü randevumuz var o zaman belli olacak büyük ihtimalle. Geçen ay 1300 kg almıştı bu ay 900 gram almış. İyi beslenmesi iyi nefes aldığını gösterir diyor hep doktorumuz. Çok şükür beslenmesi iyi demek ki nefes alması da iyi. Belki doktor ameliyatı 5,5-6 aya atabilir bu sayede. Sence nasıl 900 gram iyi miİnşallah hayırlı zamanda olur 2.ler ya ben de çok korkuyorum :) Bu arada Deniz artik 3 aylık oldu, sizin ameliyatla ilgili bir gelişme var mı konuşmadık ne zamandır?
Canım çarşamba günü randevumuz var o zaman belli olacak büyük ihtimalle. Geçen ay 1300 kg almıştı bu ay 900 gram almış. İyi beslenmesi iyi nefes aldığını gösterir diyor hep doktorumuz. Çok şükür beslenmesi iyi demek ki nefes alması da iyi. Belki doktor ameliyatı 5,5-6 aya atabilir bu sayende. Sence nasıl 900 gram iyi mi
Aynen canım :)Masallah ya buyudukce tatli oluyo bunlar yaa :))
Ben kullanıyorum canım memnunumKızlar size bişey sormak istiyorum. Ben oğluma prima bez kullanıyorum. Huggiesi denedim beğenmedim. Kizartti oğlumu. Molfix kullananlar memnunmusunuz? Başka marka kullandınızmı. Molfix denemelimiyim sizce?
Gözler renkliydi dimi minnakın ağzını yesin teyzelerin maşallah :)
Amin canım ayy duygulandım ya hastalık bebeğe hiç yakışmıyor biran önce iyileşsin hasta bebeklerGayet iyi bence, bizim oğlan 2. Ayla 3. Ay arası sadece 500 gr almış bizim hemşire ona bile çok iyi dedi :)
İnşallah Rabbim şu mübarek günde Deniz ve tüm hasta bebişlere şifalar versin...
Kızlar dün aksam taha nin burnu çok doluydu bugün sağlık ocağına gittim nezle olmuş dedi serum fizyolojik damlat bol bol çek sümüklü ri dedi başka bisiyi yok dedi işte ihlamur fln da vercem kaşıkla.dun oda nem makinesi açtım soğan koydum baya rahat uyudu çok şükür inşallah bi an once geçer ya
Büyük adam olmuş kuzu ilk haline göre maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?