- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.121
Bennnn.Kizlar calisan annelerden izmi biten var mi benim 7 ekimde bitiyo maalesef ucretsiz izin aldim aralik basi baslicam 5 ayimizi doldurmus olucaz sonrasinda memleketten annemler gelip bakicak insallah
İnsallah senin ve bebeğin icin kolay olur bu surecBennnn.Pazartesi basliyorum maleseffff. Bebeğim de pazartesi 3 aylik olacak. Keske ben de izin alabilseydim
Cidden ya hiç dikkat etmemiştim çok baktım demek ki ona :) gözlerimiz de maviş onun gibi inşallah kalır :)Eslemak ayyyy profil fotondaki bebişe benzemiş seninki maaşallahh masşallah:)
Buda bizim önce si sonrası
Gözler renkliydi dimi minnakın ağzını yesin teyzelerin maşallah :)
Yaaaa maşallahhhh ya ne güzel bir topictryim allahım :)
Masallah diyeyim once. Benim oglumun 3 tel saci var yaaaaaHayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616
Bir tane öncesi sonrası resmi de bizden olsunkuzum ne çabuk büyüdü ya...
Saçlara baaak oyyy maşallah :)Hayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616
Bir tane öncesi sonrası resmi de bizden olsunkuzum ne çabuk büyüdü ya...
Önceden biraz sulandırıp öyle koy deterjan gözüneRoxy toz deterjan almistim ama toz deterjandaki tanecikler kıyafete yapisiyormus diye duymustum hic kullanmadim o yuzden
Aminnn insallahİnsallah senin ve bebeğin icin kolay olur bu surec
Benim oğlum biberonla içerken yarısını döke döke içiyor resmen ben doktora sordum küçük dili gelişmediğinden oluyor hatta yiyip kusadabilir dedi ondan mı kusuyor acaba doktora sor bi bu seferCanim bu aralar kusmasi azaldi ama fiskirarark kusuyodu. Bide bazen boyle topak topak kusuyo o zaman yariyo fazladini atiyo diyolar. Bazen de sivi sekilde kusuyo sutu oldugu gibi. Ama bu topak topak kustugunda bile emmek istiyo. Yani fazlasini atiyo madem niye tekrar cok ac gibi emiyo hemen onu anlamiyorum iste
Ooo buluşma mı olcak allah muhabbetinizi artırsın kıskandımmmm canişkolatalar siziiiiiBen bu tosunu canlı görcem inşallah:)
Canım siz her gece mi yapıyonuz da bu kadar korkuyon biz kırk yılda bir... daha siftah yapmayan var....ahahayy bu mesaji görmemiş gibi davranın canlarım
Ya ya ne demezdim 7/24 yapıyoruz ondan korkuyorum
Ben de oğlumu severken yanlışlıkla eşimin adını söylüyorum ya da kocacım diyorum
Amiinn :)
Insallah canimm insallaahh sizinde iyi haberlerinizi alczÇok şükür canım sevindim ya gözün aydın. Doktordan mutlu çıkmak gibisi yok darısı başımıza inşallah :)
Kafalar gitti iyice.Ben geçen kendi kızımın adını yanluş söyledim deniz yerine zeynep dedim zeynep diye tanıdığım bile yok :))) L Light Of God
Var kuzumCanım peki altta ki gaza da faydası var mı bir de emdikten sonra gazını çıkardıktan sonra versen yine de gaz çıkar mı
Veee topik olarak hepimizin beyni bağımsızlığını ilan etmiş durumda:)))mutfağa gittiğimde elimde şampuanı görünce kendimden korktum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?