- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.141
Ooo buluşma mı olcak allah muhabbetinizi artırsın kıskandımmmm canişkolatalar siziiiiiidilduam
Ya canım benimde boya zamanı geldi de geçiyor bile.kuaföre bebişlerle mi gidiyosunuz?orda ki kokudan filan etkilenmezler mi?evde de o kadar saat bırakmak istemiyorum nasıl yapayım bilemedimKuzum biz aynı mahallede oturuyormuşuzidilduam ile. Ben taşındım gerçi ama kuaförüm orda hala oraya gidiyorum. Şimdi dip boyam geldi gidicem haber vericem müsait olursa gelecek:) tosunlarımızla bi foto atarız belki:)
Ben bi kere yazmıştım kk temmuz anneleri geleneksel kahvaltısı düzenleyebiliriz. Herkes nickname ini yazar kağıtlara tanırız birbirimizi
Ayyy ne güzel olurdu amaaa :)Kuzum biz aynı mahallede oturuyormuşuzidilduam ile. Ben taşındım gerçi ama kuaförüm orda hala oraya gidiyorum. Şimdi dip boyam geldi gidicem haber vericem müsait olursa gelecek:) tosunlarımızla bi foto atarız belki:)
Ben bi kere yazmıştım kk temmuz anneleri geleneksel kahvaltısı düzenleyebiliriz. Herkes nickname ini yazar kağıtlara tanırız birbirimizi
Tamm canim cok sagol :)Benim oğlum biberonla içerken yarısını döke döke içiyor resmen ben doktora sordum küçük dili gelişmediğinden oluyor hatta yiyip kusadabilir dedi ondan mı kusuyor acaba doktora sor bi bu sefer
Ne zman gelcen kuaföre yarın gelsene hava sıcak olcak parka giderizBen bu tosunu canlı görcem inşallah:)
Canjm gelsene kartalda bulaslimOoo buluşma mı olcak allah muhabbetinizi artırsın kıskandımmmm canişkolatalar siziiiiiidilduam
Biogaiayi bende kullaniyodum ama buna baslayinca biraktim.Bunun yanında vitamin de kullanıyorum musun peki canım? Biogaia kullanıyorum ben de değiştirmek istiyorum
Motillum kusmasini önlemek için canım ama gaviscon mide asitini azaltmak içinmis kustugunda rahatsız olmasın diye yemek borusu tahriş olmasın diye falanBurdan gaviscon kullanip emnun kalam vardi sanki kimdi ki.. Motillium daha mi agir
Öyleymiş canım bakalım nasıl gelecek görücezBu ayda biraz dusebiliyo sanirim
Peki günde kaç kere kaç damla kullanıyorsunVar kuzum
Ediz cok fazla ikinirdi artik cok zorlamiyo kendini gazida rahat cikiyo kakasinida rahat yapiyo. Biz gazi cikti bitti saniyomusuz kuzum cikar yani
benim de ptesi bitti iznim.3 ay ucretsiz de ben aldim.ocak 2 de isbasi.benim de halam bakacak insallah kizimaKizlar calisan annelerden izmi biten var mi benim 7 ekimde bitiyo maalesef ucretsiz izin aldim aralik basi baslicam 5 ayimizi doldurmus olucaz sonrasinda memleketten annemler gelip bakicak insallah
Hoşbulduk canımm kaç aylık oldu fıstık kızınİyiyiz canım biz de gazlı günler geciriyoruz sana iyi dersler tekrar hoşgeldin
Foto bekleriz canım..Kuzum biz aynı mahallede oturuyormuşuzidilduam ile. Ben taşındım gerçi ama kuaförüm orda hala oraya gidiyorum. Şimdi dip boyam geldi gidicem haber vericem müsait olursa gelecek:) tosunlarımızla bi foto atarız belki:)
Tamam canım çok teşekkür ederim eşime yazdım gelirken bakacak eczanelere umarım benim kelebeğime de iyi gelir :)Biogaiayi bende kullaniyodum ama buna baslayinca biraktim.
D vitamini kullaniyorum canim monovit. Baska bisey kullanmiyorum.
Ayyy yakınmışsınız ben seni avrupa yakasında sanıyordum nüvit hocaya gittiğin için. Gelememm kiii kocişko bırakmaz beniCanjm gelsene kartalda bulaslim
Ya canım benimde boya zamanı geldi de geçiyor bile.kuaföre bebişlerle mi gidiyosunuz?orda ki kokudan filan etkilenmezler mi?evde de o kadar saat bırakmak istemiyorum nasıl yapayım bilemedim
Ne zman gelcen kuaföre yarın gelsene hava sıcak olcak parka gideriz
Bebişlerimizin doğumu aynı cnmCanım benim bebegim 14Temmuz doğumlu en son 7240 dı 3380 dogdu bize doktor fazla mız var dedi :) ama besleme felan demedi
Sen nerdesin kızAyyy yakınmışsınız ben seni avrupa yakasında sanıyordum nüvit hocaya gittiğin için. Gelememm kiii kocişko bırakmaz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?