2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ooo buluşma mı olcak allah muhabbetinizi artırsın kıskandımmmm canişkolatalar siziiiii idilduam

Kuzum biz aynı mahallede oturuyormuşuz idilduam ile. Ben taşındım gerçi ama kuaförüm orda hala oraya gidiyorum. Şimdi dip boyam geldi gidicem haber vericem müsait olursa gelecek:) tosunlarımızla bi foto atarız belki:)

Ben bi kere yazmıştım kk temmuz anneleri geleneksel kahvaltısı düzenleyebiliriz. Herkes nickname ini yazar kağıtlara tanırız birbirimizi

Ya canım benimde boya zamanı geldi de geçiyor bile.kuaföre bebişlerle mi gidiyosunuz?orda ki kokudan filan etkilenmezler mi?evde de o kadar saat bırakmak istemiyorum nasıl yapayım bilemedim

Ayyy ne güzel olurdu amaaa :)

Kizlar calisan annelerden izmi biten var mi benim 7 ekimde bitiyo maalesef ucretsiz izin aldim aralik basi baslicam 5 ayimizi doldurmus olucaz sonrasinda memleketten annemler gelip bakicak insallah
benim de ptesi bitti iznim.3 ay ucretsiz de ben aldim.ocak 2 de isbasi.benim de halam bakacak insallah kizima

Foto bekleriz canım..
Kahvaltı olur aslında da bebekler büyümeden zorrr

Ya canım benimde boya zamanı geldi de geçiyor bile.kuaföre bebişlerle mi gidiyosunuz?orda ki kokudan filan etkilenmezler mi?evde de o kadar saat bırakmak istemiyorum nasıl yapayım bilemedim

Ben 2 kere götürdüm cnm hava cok sıcaktı kardeşim bebek arabasıyla kapıda durdu.2. Gidişimde hava serindi yine kardeşimle ağda odasında durdular. Yanında biri olursa rahat oluyor cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…