2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ya canım benimde boya zamanı geldi de geçiyor bile.kuaföre bebişlerle mi gidiyosunuz?orda ki kokudan filan etkilenmezler mi?evde de o kadar saat bırakmak istemiyorum nasıl yapayım bilemedim

canım ben çok gittim kuaföre gerçi yaz olduğu için kapı vs açtırdım, bir de sabah erken gidiyordum ya da geç saatte öyle boyada olan olmuyordu , zaten koku yaratan saç açıcı amonyak kokusu oluyor biliyorsun.

Iyi siz kuafore gidebiliyosunuz kızlar. Bende yok oyle bi olay. Durmuyor hic Toprak bey. Saclarim cok uzamisti kendim kestim geçenlerde. Allahtan elimden geliyor yoksa yanmistim kalcama kadar uzamisti bakamiyodum da bebisten dolayi fena olmuştu.

Biliyorum da canım bende saçlarımı açtırmayı düşünüyorum.işimde uzun Sürer 3-4 saat.uyutup çıksam Babasına bıraksam o kadar uyumaz.hafta içi bi gün sabah çok erken gidip saçımı da açtırmazsam bu işi hallederim umarım:))

Kızlar ya Dr a gün aşırı soru sormaktan utanıyorum artık:))size sorayım.drumuz günde iki kez Kaşık maması vermemizi söyledi.bşberon mamasını almıyor arya.gündüz Kaşık mamasıyla beslesem geceki beslenmesini bşberon versem ne olur?kaşık maması günde kaç defa verilir?

Sagol kuzuum ♥ ya bide ayrintilidan 1ay sonra kalbinde parlama var bi bobregide yok gel amniyosentez yapalim demislerdi zamank gecmesine ragmen o zamanlar cok dusunmustum iyikide yaptirip riske atmamisim pasami :)
Canım gözün aydın cook sevindim valla allah bidaha böyle korkular yasatmasin rabbim sağlık versin kuzuyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…