- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.161
Aaa mutlaka yaz bana idili sahildeki parka göturme planı yapıodu kocişkolatamBende yarına plan yapıyorum cnm aksilik olmazsa:)
Hangi parka kızAaa mutlaka yaz bana idili sahildeki parka göturme planı yapıodu kocişkolatam
Ya canım benimde boya zamanı geldi de geçiyor bile.kuaföre bebişlerle mi gidiyosunuz?orda ki kokudan filan etkilenmezler mi?evde de o kadar saat bırakmak istemiyorum nasıl yapayım bilemedim
Foto bekleriz canım..
Kahvaltı olur aslında da bebekler büyümeden zorrr
Canim cok sukur hadi geçmiş olsun kilosunun boyunun iyi olmasına da çok sevindim. Darısı bize inş. Ayrıca sizi ikinizi de yerim ne tatlı çıkmissiniz maşallahatrusha kuzum bugun asimiz vardi sorunsuz gecti cok sukur. Bizim.açımızdan en azindan :)
Maşallah canım çok tatlisinizAblamizi almaya giderken biz
Maşallah yalnız dudaklar hiç değişmemiş coook tatliii :)Bu da bizim ilk ve son halimiz
Biliyorum da canım bende saçlarımı açtırmayı düşünüyorum.işimde uzun Sürer 3-4 saat.uyutup çıksam Babasına bıraksam o kadar uyumaz.hafta içi bi gün sabah çok erken gidip saçımı da açtırmazsam bu işi hallederim umarım:))canım ben çok gittim kuaföre gerçi yaz olduğu için kapı vs açtırdım, bir de sabah erken gidiyordum ya da geç saatte öyle boyada olan olmuyordu , zaten koku yaratan saç açıcı amonyak kokusu oluyor biliyorsun.
Cumartesi pazarın ordaki.varya burda pazar bacim parka gideruk bebeklerleHangi parka kız
Evet bu gruptayim face de canim bunun Polarini dikcem
Aiiy allahiiim küçük adaaam ne kadar tatliii maşallah subhanallah teyzoskolatasi onu yeer canikolatam benim :))
DimiiiYa bari kız olsaydı direkt toka takardık
AyyySuper_anne1411 cnm nasıl güzel bir haber verdin. Bende çok çektim amniyo ıvır zıvır. Şükür bugünlere.
Canım gözün aydın cook sevindim valla allah bidaha böyle korkular yasatmasin rabbim sağlık versin kuzuyaaSagol kuzuum ♥ ya bide ayrintilidan 1ay sonra kalbinde parlama var bi bobregide yok gel amniyosentez yapalim demislerdi zamank gecmesine ragmen o zamanlar cok dusunmustum iyikide yaptirip riske atmamisim pasami :)
Ben de o grupta gördüm dikimi çık zor bi şeye benzemiyor kolay gelsin :)Evet bu gruptayim face de canim bunun Polarini dikcem
Gunde 3kere 4er damla yaziyo uzerinde ama ben 2kere 3er damla kullaniyorum digeri bana fazla geldi. Bu kullanim bile etki etti bizePeki günde kaç kere kaç damla kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?