- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.181
Ouuuuyy maşallah kuzuum çok tatlii nasi bakış öyle valla icim eridi :)Buda bizim önce si sonrası
Sen Avrupa yakasında neredesin ben de Avrupa yakasindayim Beyoğlu tarafıAyyy yakınmışsınız ben seni avrupa yakasında sanıyordum nüvit hocaya gittiğin için. Gelememm kiii kocişko bırakmaz beni
Kullaninca haber ver mutlaka her bebege ayni sey fayda etmiyo diyolar ama insallah seninkinede iyi gelir. Gazsiz sorunsuz bi haber bekliyorum :)Tamam canım çok teşekkür ederim eşime yazdım gelirken bakacak eczanelere umarım benim kelebeğime de iyi gelir :)
allahım o saçlar gerçek miiiii maşallaaah benim oğlum keeeel hala ne zaman çıkacak ciksada bu kadar olmaz galiba :)) aiy topigin tek keli benim oğlum mu bütün ogluslarin saçlar şekilHayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616
Bir tane öncesi sonrası resmi de bizden olsunkuzum ne çabuk büyüdü ya...
Amiin canimm amiin ♥ allah hepimizin evlatlarina saglik versinCanım gözün aydın cook sevindim valla allah bidaha böyle korkular yasatmasin rabbim sağlık versin kuzuyaa
Pendikteyim viaportun orda buyur gel bacımSen nerdesin kız
A
allahım o saçlar gerçek miiiii maşallaaah benim oğlum keeeel hala ne zaman çıkacak ciksada bu kadar olmaz galiba :)) aiy topigin tek keli benim oğlum mu bütün ogluslarin saçlar şekil
:)) aiy zuurt tesellisi gibi oldu ama olsun doğru tabi kiii yaniiiOlsun herkes saçlı olunca bu sefer kel oğlan benzersiz olur
Ya ne güzel canımBebişlerimizin doğumu aynı cnm
Benim oğlum da kel teyzesiA
allahım o saçlar gerçek miiiii maşallaaah benim oğlum keeeel hala ne zaman çıkacak ciksada bu kadar olmaz galiba :)) aiy topigin tek keli benim oğlum mu bütün ogluslarin saçlar şekil
Benim kizimda aynı canım ya hep yumruk emiyodu birkaç gündür parmak emiyor sanırım elleri büyüdü kuzuların sadece parmak sigiyor ağzınaCanım aryada iki gündür işaret parmağını emiyoryumruk emmeyi Bıraktı çektiğimde de çok sinirlenip ağlıyo yumruk emmesi önemli değildi de bu parmak emme olayı canımı sıkıyo
Viaport a yakın mi geliorumPendikteyim viaportun orda buyur gel bacım
Cumartesi pazarın ordaki.varya burda pazar bacim parka gideruk bebeklerle
bence büyünce daha zor olur canım ya, şimdi en kötü koyarsın memeye takılır orda. Biz de Ankaradakiler mi toplansak kahvaltıda özendim şimdi :)
Pendikteyim viaportun orda buyur gel bacım
Yalnız değilsin benim Ertuğrul ım da kelA
Ayy bebişte pek güleç masallah sende pek güzelsin haa masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?