2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

A
Hayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616

Bir tane öncesi sonrası resmi de bizden olsun kuzum ne çabuk büyüdü ya...
allahım o saçlar gerçek miiiii maşallaaah benim oğlum keeeel hala ne zaman çıkacak ciksada bu kadar olmaz galiba :)) aiy topigin tek keli benim oğlum mu bütün ogluslarin saçlar şekil

A
allahım o saçlar gerçek miiiii maşallaaah benim oğlum keeeel hala ne zaman çıkacak ciksada bu kadar olmaz galiba :)) aiy topigin tek keli benim oğlum mu bütün ogluslarin saçlar şekil

Olsun herkes saçlı olunca bu sefer kel oğlan benzersiz olur

A
Benim oğlum da kel teyzesi Hemde ensesi olduğu gibi durmasına rağmen tepeler yanlar döküldü. Dedelerine çekmiş sanırım

Ayy kızlar bugün pek giremedim buraya muhabbet almış başını gitmiş maşallah size Bu hamilelik beni yaşlandırdı. Saçlar beyazladı, dişler çürüdü, diş etlerinim öldü resmen. Bugün dişçiye gittik oğluşla.

Canım aryada iki gündür işaret parmağını emiyoryumruk emmeyi Bıraktıçektiğimde de çok sinirlenip ağlıyoyumruk emmesi önemli değildi de bu parmak emme olayı canımı sıkıyo
Benim kizimda aynı canım ya hep yumruk emiyodu birkaç gündür parmak emiyor sanırım elleri büyüdü kuzuların sadece parmak sigiyor ağzına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…