- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #10.201
Ayy teşekkür ederiz canımAyy bebişte pek güleç masallah sende pek güzelsin haa masallah
Benimde öyle oluyordu ve dalin sıvı deterjan aldım yumuşatıcı kullanmadım geçti lekeler.. Birde önerim var lekenin üzerine biraz sirke dök ve zor bi lekeyse birazda karbonat döküp ovala bana da tecrübeli bir arkadaşım önerdiBen de dalan roxyle yikiyorum ama dedigin gibi lekeleri bile gecmiyo kustugu yer boyle sarimsi kaliyo bitkisel oldugu icin sanirim
Bebisine maşallah :) hamilelikte pek kilo almadın herhalde sen bu ne zayıflık
Yok ya o 7 aylık halim. 15 kilo aldımBebisine maşallah :) hamilelikte pek kilo almadın herhalde sen bu ne zayıflık
Sağol kuzucum cansin gecemiz sorunsuz gecti bu arada nehuysuzluk ne ates masallah atlattık darisi sizeCanim cok sukur hadi geçmiş olsun kilosunun boyunun iyi olmasına da çok sevindim. Darısı bize inş. Ayrıca sizi ikinizi de yerim ne tatlı çıkmissiniz maşallah
Ballı lokumlar sizi masallah size ❤
Hastanim len sipa cok tatli kiz masallah saçlara ayri masallah ❤❤Hayırlısı artık bakalım :) en hayırlı zamanda olsun inşallah. Eki Görüntüle 1891616
Bir tane öncesi sonrası resmi de bizden olsunkuzum ne çabuk büyüdü ya...
Ballı lokumlar sizi masallah size ❤
Enem karpuz kiz senin bebini sevim masallah yakisikli kerata operim ❤
Gözlere geelll masallah boncuk oglan hejarim bu buyugunu golgede birakacak valla tipe bak minnos ❤ :)
Degismemis sanki masallah kuzu ❤Bu da bizim ilk ve son halimiz
Benim oğlan da yapıyor onu çok tatlı oluyor ya. Arada da ağzını içinde dilini dalgalandırıyor bayılıyorum.Bu ellerini cok cok emip anneyi ozendirme durumu normal bu tamam peki agzinda meme varmis dudak emmesi normalmi :)
Yaa bende 2 haftam kaldı ve ilçede çalışma ihtimalim var bir saatlik mesafe umarım ilçeye göndermezler bebeğime annem bakacak ama benim dışımda mamayı bile başkasında tam yemiyoCok zor olucak ise baslamak benim eken baslama sebebim annemler uzakta tek torunlari hem gelip sevmeye doysunlar birlikte zaman gecirsinler
Cok tatli oluyolar amaBu ellerini cok cok emip anneyi ozendirme durumu normal bu tamam peki agzinda meme varmis dudak emmesi normalmi :)
Oyyy maşallah ya nasıl gülücük o allah hep gülmeyi nasip etsin.sende pek formda sin maşallah 10 numara 5 yıldız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?